OBUV -pracovné i sukromné použitie

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

a doplnim Ruda, usitie paru topanok svetovych znaciek na slovensku stoji 5-7,- € za par, material si da objednavatel
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

vcera som kupil hanwagy. V hudy maju do 25.11. -20%, takze stali 197.
matus69
častý prispievateľ

Rudo napísal:Boli by ste prekvapeni kolko svetovych znaciek si nechava sit topanky u sukromnikov v Partizanskom. Mozno je to i tento pripad.
a nie len to. Vela tu sije aj la coste a samozrejme ze na stitok sa dava made in france....
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

matus69
častý prispievateľ

inspiring_lalande

Príspevok od používateľa inspiring_lalande »

Poľujem v nich, do snehu a zimy sú ozaj super. Chodí sa v nich pohodlne, naproti tomu aké vyzerajú veľké tĺky.
bujny
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

MATUS69: http://www.commando.sk/obuv-prislusenst ... zimna-obuv tu to máš kvapku lacnejšie.
matus69
častý prispievateľ

maclos> dikes!
bujny> sak prave ze v tom linku co som poslal su v akcii do 21.12. za 42.24eur
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

AKú by som mal mať vôľu v topánke, ak si chcem kúpiť trekingovú obuv?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

najlepsia ziadna.Ak ti noha v topanke "chodi",otlaky ta neminu.Topanku skusaj s ponozkou akou ich budes nosit.Vascina topanok po prvom vyskusani s hrubou ponozkou tlaci,ale topanka sa zvykne nohe prisposobit.
Ak je ti topanka z tenkou ponozkou velka a rovnake topanky puzivas aj v zime s hrubsou ponozkou ,pouzijes vlozky do topanok, na trhu je velky vyber ,tak urcite ti nejake sadnu.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Takú, že keď si vyrovnané prsty oprieš vpredu a predok topánky, tak medzi pätu a zadnú časť topánky akurát vmestíš prsty na ruke. Je to kvôli tomu, že po párhodinovej túre Ti nohy trocha opuchnú. Na cestu dolu kopcom si ich potom silnejšie dotiahneš. V predajniach majú obvykle šikmú plošinu alebo aspoň schody, poprachádzaj som po nich a päta sa Ti nesmie hýbat ale pevne držať na mieste. Samozrejme ako píše electron s ponožkami ktoré budeš do topánok používať. Na šírku by vôľu mať nemali a mal by si mať po dotiahnutí šnúrok ešte nejakú rezervu na "silnejšie" dotiahnutie, keď sa Ti pri nosení trocha povolia a roztiahnú (platí hlavne pre kožené topánky).
inspiring_newton

3500korun
s tymi prstami ,teda volou ,by som bol opatrny.Nove topanly /lepsie znacky/ maju hrubsiu vystelku topanky,ktora sa ma nohe prisposobit.
matus69
častý prispievateľ

este by som upozornil na viazanie, vzdy som sa cudoval, ze naco su tak dlhe snurky, ale pokukal som par videi na youtube a uz ich viem zaviazat tak, ze su akurat...
inspiring_newton

matus69
dobre hovoris,na mojich maju snurky 180cm jedna,takze v pripade nudze sa hodia ku zlanovaniu :lol:
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Electron, mám to sám vyskúšané napr na La Sportiva Trango S Evo, Meindl Perfekt a Lowa Mountain Expert GTX. Používam "pomerne tenké" športové ponožky a nemal som sa tých pár rokov žiaden problém. Ale nevravím, že je to jediný a správny postup určovania veľkosti topánok, ale mne a veľa ľuďom okolo mňa to takto funguje.
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"