Roztrhnutá nábojnica.
Roztrhnutá nábojnica.
mam jednu otazku na skusenych. Môze roztrhnuta nabojnica - v oblasti vybratia pre vytahovac, /priamo v tom zliabku nabojnice/,resp. na dne v oblasti zapalky poskodit zbran? mam na mysli u raze 9mm luger
dufam ze sa to uz neriesilo v nejakom vlakne ak ano ospravedlnujem sa
dufam ze sa to uz neriesilo v nejakom vlakne ak ano ospravedlnujem sa
-
inspiring_ganguly
Ak je slabá nábojnica 9l už viac ako 5grs no2 utrhne dno nábojnice ,v kovovej zbrani sa mi zatiaľ nikdy nič nestalo,stačilo prstom vydlabnuť zbytok nábojnice a pokračoval som ďalej. Vystrel nebol ostrý rana bola vždy taka dutá a zo záveru sa zadymilo,
Ked mi utrhlo dno v 22lr v margoline vyrazilo von vyťahovač stačilo ho pohľadať založiť, vydlabať nábojnicu amohol som strieľať ďalej.
V revolvery mi ešte dno nábojnice nikdy neurvalo a to boli niektoré poriadne nadupane
Ked mi utrhlo dno v 22lr v margoline vyrazilo von vyťahovač stačilo ho pohľadať založiť, vydlabať nábojnicu amohol som strieľať ďalej.
V revolvery mi ešte dno nábojnice nikdy neurvalo a to boli niektoré poriadne nadupane
Jasne ze to nic nemusi znamenat ale... Podla mojich skusenosti, teda aspon v .40-tke praskaju oslabene, velakrat prebite nabojnice pozdlznou prasklinou po celom tele nabojnice, pripadne nie po celom tele, ale prasklina zacina v miestach zaskrtenia strely. Ked sa urve nabojnica v drazke pre vytahovac nieco tam asi nebolo s kostolnym poriadkom.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
myslel som presne ten pripad prasknutia nabojnice - obrazok z odkazu, kde je zasobnik a vedla neho styri nabojnice,
Pôvodne som sa pytal pre to, lebo som sa s takymto niecim este nikdy nestretol, ladujem svojho glocka 19 prebijanymi a dostal som o neho trosku strach, ked som sa dozvedel, ze aj prasknuta nabojnica môze narobit taku skodu.
Pôvodne som sa pytal pre to, lebo som sa s takymto niecim este nikdy nestretol, ladujem svojho glocka 19 prebijanymi a dostal som o neho trosku strach, ked som sa dozvedel, ze aj prasknuta nabojnica môze narobit taku skodu.