ŠKP Luger Žilina
-
inspiring_taussig
ŠKP Luger Žilina
Zdravím Vás strelci. Týmto chcem dať na známosť širokej streleckej verejnosti, že na rok 2013 ŠKP LUGER Žilina chystá 6 súťaží z toho 3 súťaže level 1 a 3 súťaže level 2. Prídu si tak na svoje všetci športoví strelci. Súťaže organizované ŠKP Luger Žilina v streleckej sezóne v roku 2013 budú vyznačené novými pohyblivými terčami, zložitými a zároveň zaujímavými parkúrmi. Srdečne Ste všetci pozvaní. Tešíme sa na Vašu účasť.
Super vyzera to tak ze tento rok sa mame na čo tešit v celej SR.Nakolko vlani bol abstak -malo sutazi level 1,tento rok sa to asi ani stíhat nebude dat,ale super.Konečne niečo aj pre začinajucich ako som ja. Jozi -SIG1 čo to kukam ze maš za obrazok

Naposledy upravil/-a BALISTIK v 13 Jan 2013, 14:50, upravené celkom 3 krát.
-
inspiring_taussig
Žilinskú pušku organizuje Omega klub a myslím, že aj tá tento rok bude ale kedy bude to ti nepoviem lebo túto súťaž organizuje iný žilinský klub. ŠKP Luger Žilina bude organizovať puškový pretek pod názvom ŠKP puška. Preto by som uvítal aj Vaše návrhy na plánovaný pretek teda čo konkrétne by Ste si na preteku radi zastrieľali.
-
inspiring_taussig
Súťaže budú zverejnené na Shootingarea, SADS a na www.skpluger.eu ale registrácia bude prebiehať len na klubovom webe.