FMJ 9mm od ZVS holding
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 6 months
Vcera som vybuchal prvych 100 nabojov z posledneho hromadneho nakupu (seria 23/2012) a uz dlho som nevidel taky hnoj. Zo 100 kusov neodpalilo 10 kusov, vacsina isla na druhy krat, ale niektore na 3-4. Na neodpalenych zapalkach len velmi jemny otlacok. Velmi nekonzistentne navazky, raz skoro bez zablesku a potom ohniva polmetrova gula. Zbran bola Glock 19, predtym vystrielanych 3000 nabojov a nikdy sa nestalo ze neodpalil na prvy krat a to uz nim presli vsetky znacky na trhu.
Este mi ostalo 400 kusov, dobre su akurat tak na trenovanie odstranovania zavad
Ak by niekto chcel treningove strelivo, tak PM
Este mi ostalo 400 kusov, dobre su akurat tak na trenovanie odstranovania zavad
Ak by niekto chcel treningove strelivo, tak PM
tom11: ide vraj o doslova individuálne záležitosti. Vo výrobe ešte dotrieďujú tie zápalky a taktiež aj ich osádzanie. Z toho môžu plynúť tieto rozdiely medzi krabičkami. Zrejme i ja som si také krabičky zobral na súťaž a robilo mi to neodpalky.
Ako čítaš, skúsenosti sú aj aj. Nakoľko ale dobré časy/nákupy skončili- považujem ZVS za momentálne najvhodnejšie tréningové strelivo podľa CENY.
Ako čítaš, skúsenosti sú aj aj. Nakoľko ale dobré časy/nákupy skončili- považujem ZVS za momentálne najvhodnejšie tréningové strelivo podľa CENY.
Abakan: už sa asi budeme opakovať. Nikto tu neglorifikoval strelivo ZVS. Pristúpili sme na nákup a vyskúšanie streliva ZVS na tréning. Ja som bol ten somár, ktorý sa podujal na zorganizovanie spoločného nákupu. Referencie a skúsenosti sme mali aj dobré aj slabšie. Neľutujem to všetko.
Nepatrím k tým, ktorý ide presadzovať domáceho vyrobcu za každú cenu. Ale pri zohľadnení súčasných pomerov na slovenskej scéne streliva na trénovanie- zastávam názor, že za primeranú cenu kupujeme vyhovujúce strelivo.
Ja za seba znovu opakujem: pri tréningu ZVS bez závad, súťaž s ZVS-nahovno
Nosím GECO, MFS 9g, SB poloplášť.(takže moja osobná ochrana je OK)
Taktiež nezastávam postoj, že stoj čo stoj ideme do spoločného nákupu ZVS.
Ak si kompetentí v ZVS myslia, že športoví strelci sú odkázaní na ich náboje- sú na omyle. Pokiaľ sa nepreberú a nezohľadnia posledný nákup(37tis) a tým pádom nákupný potenciál našich ľudí- yebem do nich a vybavím nákup inde.
Mne je fakt jedno s akým strelivom búcham. Ja búcham pre radosť, ja nepatrím k streleckej špičke.
Nepatrím k tým, ktorý ide presadzovať domáceho vyrobcu za každú cenu. Ale pri zohľadnení súčasných pomerov na slovenskej scéne streliva na trénovanie- zastávam názor, že za primeranú cenu kupujeme vyhovujúce strelivo.
Ja za seba znovu opakujem: pri tréningu ZVS bez závad, súťaž s ZVS-nahovno
Nosím GECO, MFS 9g, SB poloplášť.(takže moja osobná ochrana je OK)
Taktiež nezastávam postoj, že stoj čo stoj ideme do spoločného nákupu ZVS.
Ak si kompetentí v ZVS myslia, že športoví strelci sú odkázaní na ich náboje- sú na omyle. Pokiaľ sa nepreberú a nezohľadnia posledný nákup(37tis) a tým pádom nákupný potenciál našich ľudí- yebem do nich a vybavím nákup inde.
Mne je fakt jedno s akým strelivom búcham. Ja búcham pre radosť, ja nepatrím k streleckej špičke.
"som nabuchal 1k a nejaky ten neodpal sa prihodil" nie je chválenie, ale suché konštatovanie. Či akou formou by tieto informácie mali byť komunikované?abakan napísal:Preto mi reci, ze som nabuchal 1k a nejaky ten neodpal sa prihodil pridu ako pokrytecke chvalenie niecoho
Ak vie niekto šikovný zohnať za porovnateľnú cenu kvalitnejšie náboje v dostatočnom množstve, miestna komunita mu bude myslím len vďačná.
Vie?
Predvčerom 100 ks 8g ZVS z G19. Náboje číslo 97 a 98 neodpálilo, 98-čku ani na druhý pokus.
Presnosť na moje ruky prijateľná, výšľah veľmi nepravidelný, spätný ráz pocitovo niekde v priemere až nad priemerom (vzhľadom na 8g strelu).
Táto várka až do spotrebovania zostáva v chlieviku "For training purposes only".
Presnosť na moje ruky prijateľná, výšľah veľmi nepravidelný, spätný ráz pocitovo niekde v priemere až nad priemerom (vzhľadom na 8g strelu).
Táto várka až do spotrebovania zostáva v chlieviku "For training purposes only".
Pred dvoma týž. cca 100 ks GRAND POWER 9mm Luger Subsonic ( http://www.grandpower.eu/index.php?page ... Itemid=173 ) bez jediného problému (výrobca je tiež ZVS, špeciálne pre GrandPower). Potom som strieľal cca 100 ks 8g Luger ZVS tiež bez problémov (miestami mierne silnejší výšľah).
Všetko strieľané z K100 X-TRIM.
Všetko strieľané z K100 X-TRIM.