FMJ 9mm od ZVS holding

Max11
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Alebo nechcú aby ľudia videli, že jeden náboj stojí 20€ :lol: Keď mohla armáda nakúpiť neohrabané nepriestrelné vesty za ceny údajne vyššie ako ceny dragon skinov, tak prečo nie aj predražené strelivo ? :roll:
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

No, ved tak som to myslel.
Používateľov profilový obrázok
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Obrázok
FMJ 9mm od ZVS holding.
bus driver
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Grandpower mi dal jasnu odpoved, ZVS strelivo 9mm browning kratky poskodzuje vyvrt, kedze ma ocelovu strelu. Ten Barnaul vidim prvykrat, neviem z coho ma strelu. Ale na to, ze vyrobca napise na krabicku, ze je to treningove strelivo, mohlo byt aj lacnejsie. Za tu cenu kupim S&B a potom prebijam.
tom11
prispievateľ

Príspevok od používateľa tom11 »

Vcera som vybuchal prvych 100 nabojov z posledneho hromadneho nakupu (seria 23/2012) a uz dlho som nevidel taky hnoj. Zo 100 kusov neodpalilo 10 kusov, vacsina isla na druhy krat, ale niektore na 3-4. Na neodpalenych zapalkach len velmi jemny otlacok. Velmi nekonzistentne navazky, raz skoro bez zablesku a potom ohniva polmetrova gula. Zbran bola Glock 19, predtym vystrielanych 3000 nabojov a nikdy sa nestalo ze neodpalil na prvy krat a to uz nim presli vsetky znacky na trhu.

Este mi ostalo 400 kusov, dobre su akurat tak na trenovanie odstranovania zavad :wink:

Ak by niekto chcel treningove strelivo, tak PM :D
tom11
prispievateľ

Seriu este overim, bola to bud 22/2012 alebo 23/2012
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

tom11: ide vraj o doslova individuálne záležitosti. Vo výrobe ešte dotrieďujú tie zápalky a taktiež aj ich osádzanie. Z toho môžu plynúť tieto rozdiely medzi krabičkami. Zrejme i ja som si také krabičky zobral na súťaž a robilo mi to neodpalky.
Ako čítaš, skúsenosti sú aj aj. Nakoľko ale dobré časy/nákupy skončili- považujem ZVS za momentálne najvhodnejšie tréningové strelivo podľa CENY.
tom11
prispievateľ

ved ja som ho aj bral ako treningove strelivo za dobru cenu, len zatial to percento zlyhaviek je prilis velke. Hlboko zapustene pancierove zapalky su zla kombinacia :evil: Uvidim co urobia ostatne krabicky.
peterson
expert

ja nikomu neberiem jeho skúsenosti s konkrétnym strelivom. Je na každého rozhodnutí či sa pripojí k ďalšiemu nákupu od ZVS alebo si obstará iné strelivo.
tom11
prispievateľ

v pohode, na trening je v poriadku ;)
peterson
expert

Abakan: už sa asi budeme opakovať. Nikto tu neglorifikoval strelivo ZVS. Pristúpili sme na nákup a vyskúšanie streliva ZVS na tréning. Ja som bol ten somár, ktorý sa podujal na zorganizovanie spoločného nákupu. Referencie a skúsenosti sme mali aj dobré aj slabšie. Neľutujem to všetko.
Nepatrím k tým, ktorý ide presadzovať domáceho vyrobcu za každú cenu. Ale pri zohľadnení súčasných pomerov na slovenskej scéne streliva na trénovanie- zastávam názor, že za primeranú cenu kupujeme vyhovujúce strelivo.
Ja za seba znovu opakujem: pri tréningu ZVS bez závad, súťaž s ZVS-nahovno
Nosím GECO, MFS 9g, SB poloplášť.(takže moja osobná ochrana je OK)

Taktiež nezastávam postoj, že stoj čo stoj ideme do spoločného nákupu ZVS.
Ak si kompetentí v ZVS myslia, že športoví strelci sú odkázaní na ich náboje- sú na omyle. Pokiaľ sa nepreberú a nezohľadnia posledný nákup(37tis) a tým pádom nákupný potenciál našich ľudí- yebem do nich a vybavím nákup inde.
Mne je fakt jedno s akým strelivom búcham. Ja búcham pre radosť, ja nepatrím k streleckej špičke.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

abakan napísal:Preto mi reci, ze som nabuchal 1k a nejaky ten neodpal sa prihodil pridu ako pokrytecke chvalenie niecoho
"som nabuchal 1k a nejaky ten neodpal sa prihodil" nie je chválenie, ale suché konštatovanie. Či akou formou by tieto informácie mali byť komunikované?

Ak vie niekto šikovný zohnať za porovnateľnú cenu kvalitnejšie náboje v dostatočnom množstve, miestna komunita mu bude myslím len vďačná.
Vie?
71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

Včera som vystrelil len 50 kusov 9g ZVS z G19 a CZ 75. Bez akéhokoľvek problému. Príjemný spätný ráz a letali presne 8)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Predvčerom 100 ks 8g ZVS z G19. Náboje číslo 97 a 98 neodpálilo, 98-čku ani na druhý pokus.
Presnosť na moje ruky prijateľná, výšľah veľmi nepravidelný, spätný ráz pocitovo niekde v priemere až nad priemerom (vzhľadom na 8g strelu).

Táto várka až do spotrebovania zostáva v chlieviku "For training purposes only".
mabo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

Pred dvoma týž. cca 100 ks GRAND POWER 9mm Luger Subsonic ( http://www.grandpower.eu/index.php?page ... Itemid=173 ) bez jediného problému (výrobca je tiež ZVS, špeciálne pre GrandPower). Potom som strieľal cca 100 ks 8g Luger ZVS tiež bez problémov (miestami mierne silnejší výšľah).
Všetko strieľané z K100 X-TRIM.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"