Sa vz. 58
teleskopicka pazba M4
zdravim pani,
chcem si na kosu osadit teleskopicku pazbu typu M4 a potrebujem poradit. vylucil som plastove zostavy od FAB a pod. ako aj sklopne pazbove moduly FAB a Gunexpert. prosim vas o info o vasich praktickych skusenostiach resp. co odporucate. zvazujem nasledovne moznosti pricom chcem standardnu pazbu sluzobneho typu M4, ziadny magpul ani podobne vyfikundacie s licnicami a pod.:
1. kupa celej zostavy pazba plus adapter od Arsenal cz (commercial)
2. kupa adapteru (stormwerkz, arsenal, gunexpert) a kupa trubky, castlenutu a pazby T6 od Tapco (mil spec)
prva moznost je neporovnatelne jednoduchsia a lacnejsia ale netusim aku kvalitu mozem ocakavat od arsenalu. pistolovka od nich je super ale pazba na fotkach na ich stranke vyzera ako nedorobok.
dakujem za odpoved
b
zdravim pani,
chcem si na kosu osadit teleskopicku pazbu typu M4 a potrebujem poradit. vylucil som plastove zostavy od FAB a pod. ako aj sklopne pazbove moduly FAB a Gunexpert. prosim vas o info o vasich praktickych skusenostiach resp. co odporucate. zvazujem nasledovne moznosti pricom chcem standardnu pazbu sluzobneho typu M4, ziadny magpul ani podobne vyfikundacie s licnicami a pod.:
2. kupa adapteru (stormwerkz, arsenal, gunexpert) a kupa trubky, castlenutu a pazby T6 od Tapco (mil spec)
prva moznost je neporovnatelne jednoduchsia a lacnejsia ale netusim aku kvalitu mozem ocakavat od arsenalu. pistolovka od nich je super ale pazba na fotkach na ich stranke vyzera ako nedorobok.
dakujem za odpoved
b
-
inspiring_austin
nezvazujes toto http://www.midwayusa.com/product/149181 ... inum-black ?
ACE je creme de la creme
ACE je creme de la creme
dakujem ale nie. kosu taham von len par krat do roka. nema pre mna zmysel investovat viac ako je nutne a zaroven nechcem pofiderny celoplastovy "hobby" modul typu FAB. milspec zostava od Tapca v kombinacii s adapterom od stormwerkz vychadza na cca 120 USD + dan, clo a postovne a arsenal aj s adaplterom vyjde na 2400 Kc + postovne. ACE by bol zbytocny overkill.
Boris tiez som sa vybral cestou jednoduchosti. Mám NEA zadnú montáž s mostikom (200€) ktorá ti hneď dá závit na buffer tube. Koli skladnosti som vložil UTG kĺb (ebay 10-15$). Pažba magpul CTR. Potreboval som 2 castle nuts. Výhodou je že keď som nahodil sklopné mieridlá (vpredu na half inch riser) tak mám dlhšiu zámernú než je štandard.
Keď budem na kompe hodín foto.
Inak FAB nie je zlý. Len zbytočne drahý. Ostala mi od nich M4 pažba s nastaviteľnou lícnicou.
Keď budem na kompe hodín foto.
Inak FAB nie je zlý. Len zbytočne drahý. Ostala mi od nich M4 pažba s nastaviteľnou lícnicou.
Ja osobne by som volil stormwerkz adapter, sam mam vyrovnavaci medzikus (ale so skrutkami) a sklapaci mechanizmus, maju international shipping zadarmo, takze postovne neplatis, iba to co vidis na stranke. Ten sklapaci mechanizmus mi napohlad pride rovnaky ako v gunexperte, v konecnom dosledku ale ovela lacnejsi. Otazkou je ci je to military alebo commercial, treba sa ich spytat. Redukciu si mozes vybrat v originalnom sklone alebo vyrovnavajucu (v jednej rovine s hlavnou), ktoru momentalne nemaju na sklade. U nas su ceny riadne premrstene, zvazujem kolimator na vzor - bushnell trs-25, cena v US 90 $, u nas 170 EUR/ 8000 CZK.boris napísal:teleskopicka pazba M4
zdravim pani,
dakujem za odpoved
b
Boris: mucha je (bude) na polpalcovom mount riseri (ebay 10$, mam este jeden vo forote
). Inac co sa tyka Tapca, tak nemam dobre referencie ohladom kvality. Urcite kup buffer tube zo solidneho hlinika. Vyhoda NEA uchytu je ze je VYSSIE nez os hlavne takze v spolupraci s NONAME
kompikom je to balada. Jediny pohyb zbrane pri strelbe je smerom vzad. Aj ten je natolko maly ze sa z nej da strielat ako z pistole.
Btw ja tam kolim hodim, nejaky co bude umoznovat pouzitie aj dioptra a bude na rychloupinaku.
Rasto: je to "nastrelene" bore sighterom. Na pocuduvanie si to nevyzadoval nejake extremne posuny. FAB handguard a NEA su osovo krasne v lajne. Je tam drobny vyskovy rozdiel, no ten uvidim az na papieri.

Rasto: je to "nastrelene" bore sighterom. Na pocuduvanie si to nevyzadoval nejake extremne posuny. FAB handguard a NEA su osovo krasne v lajne. Je tam drobny vyskovy rozdiel, no ten uvidim az na papieri.