Tekovská Liga 2013

Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ale nie s 80 výstrelmi na pretek. Kto tam príde na pretek strelí si 80 rán a pôjde 100 km domov :roll: :roll:
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

80 rán je mimochodom odporúčanýpribližný počet rán pre pretek levelu 1 podľa pravidiel IPSC :D
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

tak, ako je dost mozne ze tento rok budu Level I pod SADS cca 5 stage do 90 rán. Ak niekto chce strielat 120 - 130 rán nech sa páči Level II.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ale toto vlakno by som nezaplňoval niečim takýmto, to by chcelo nove vlákno
inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

to SIG1
Ale nie s 80 výstrelmi na pretek. Kto tam príde na pretek strelí si 80 rán a pôjde 100 km domov
Jožko 80 rán je len min počet, vystreliť si môžeš koľko chceš aj 200 :twisted: :twisted:
inspiring_taussig

Príspevok od používateľa inspiring_taussig »

A koľko výstrelov je pre teba prijateľné na to aby si precestoval viac ako 100 km?
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tušim ze SIG1,je taky kropic ako ja,takze aj ked sa to na level 1 nerobi aspon 130 ran by sa nam pačilo :D
inspiring_taussig

Príspevok od používateľa inspiring_taussig »

Ako tak čítam všetky názory na počet rán na pretekoch na úrovni Level I tak každý má v niečom pravdu. Vedenie klubu ŠKP Luger Žilina sa zhodlo v tom, že preteky na úrovni Level I, ktoré budú organizovať budú síce s viacerými ranami okolo 130 rán ale parkúry budú jednoduché nič zložité či náročné, skrátka aby sa nikto netrápil na malé gongy na 20 m ale zároveň aby si trošku pobehli a mali taký ten pravý strelecký zážitok.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Krátke zamyslenie:
Asi budem za exota, ale nerozumiem, prečo toľko strelcov berie pri IPSC gong nad 15-20 metrov ako trápenie a niečo, čo kazí strelecký zážitok zo stejdžu. Veď o správne vyváženie rýchlosti a presnosti na rôzne vzdialenosti a terče práve ide, či nie? A ak mi to na 20m nejde, aspoň hneď viem, na čo sa pri tréningu sústrediť.
Koniec zamyslenia :wink:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Maly gong na 20 metrov sa skor vidi v Level III ako Level II. Najväcsi extrem som na level II videl papier na 35 metrov. No minimalne trafit papier na taku vzdialenost by mal asi kazdy. Inak to nase miesanie levelov ma za nasledok to, ze uz aj Level II sa povazuje za tazky pretek. :roll:
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ja ked som robil stage, tak som dal na 20m terc zakryty noshootom a predseda mi to zrusil :-(
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

to Rasto: a to že to spravil, spravil dobre. Odbavovať sa dá aj iným spôsobom :lol:
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

ti to poviem u vas, kde budes rozhodovat :-)
mykymiki
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

Volakedy davnejsie som na level I umiestnil maleho popra na 40 metrov:-)))

Na treningu som ich vedel dat 4 z 5 ran aj na 60 metrov...80 metrov sa tiez obcas dalo....
Myslim, ze aj na Lev I by malo byt niekolko malo tercom na vacsie vzdialenosti..tam sa potom ukaze kto uz naozaj vie strielat...

MM.

A este k tym levelom...bol som na majstrovstvach sveta teda level V. a verte ze tam nebolo nic extra tazke. Ziadne balansovanie na jednej nohe na kraji bariery aby som vobec dovidel na terc, zadne plazenia, kilometrove prebehy, ziadne bludiska a podobne. Bolo to ako lev I len z pozicie divaka, teda vsetko bolo o 10 az 15 metrov dalej ako normalne. A o tom to asi je, netreba robit pretek tazkym tym ze tam bude 100 vyklonov takych, ze polka ludi ani neuvidi na terc a take nizke okna ze sa tam nemesti ani zbran...staci dat par nonshootov, dalekych tercov a kyvaciek... (to pritom sa pokladam za streleco-atleticko-sikovneho a na podobnych veciach viac ziskavam ako stracam).
Rozdiel v leveloch by mal by o tom, že na vyššich budu terce mensie a dalej, ze bude stavba stage dokonalejsia, ze tam bude viac kyvaciek, vyskakovaciek, pojazdov a podobne....a nie v tom ze vyklony budu väčšie, prebehy dlhsie a uhly nebezpecnejsie...ale to je len moj nazor...

MM.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

asi tak mykymiki. ťažky stage sa dá spraviť aj bez výklonov a 50 metrových vzdialenosťí. Prídeš, kukneš si pred streľbou, povieš si "fu, toto je ľahké". Strelíš si to a si spokojný. Potom zistíš že sa to dalo streliť úplne ináč a aj o 20% rýchlejšie. Ale tu na SVK sa takéto stage stavajú veľmi málo, pretože málo organizátorov chodí vonku a vie aj postaviť stage náročné na stratégiu postupu.

ináč, vyčaroval si mi úsmev na tváry, že "pokladam za streleco-atleticko-sikovneho". Hm :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"