OBUV -pracovné i sukromné použitie
ja používam tiež včelý vosk, (dokonca ním ošetrujem - kompletne natriem po očistení- aj všetky svoje kožené bundy po skončení sezóny a pred uložením ...., a mám ich zopár
.
treba však povedať že topánky lesknú po čistení, ale prach sa drží lepšie na lakovaných čiernych topánkach ošetrených predtým voskom.
Na brúsené a/alebo nelakované topánky sú perfektné.
ps.ak nemám vox, tak sním dokonča ošetrím aj tetivo na luk a kušu
treba však povedať že topánky lesknú po čistení, ale prach sa drží lepšie na lakovaných čiernych topánkach ošetrených predtým voskom.
Na brúsené a/alebo nelakované topánky sú perfektné.
ps.ak nemám vox, tak sním dokonča ošetrím aj tetivo na luk a kušu
-
inspiring_newton
mate niketo skusenosti s kanadamy od obuv special? konkretne
http://www.obuvspecial.sk/sk/11-produkt ... list=1[url][/url]
http://www.obuvspecial.sk/sk/11-produkt ... list=1[url][/url]
Naposledy upravil/-a iko111 v 10 Feb 2013, 17:51, upravené celkom 1 krát.
konkretne tieto nemám, mám od nich iny typ. Obuv Špecial je dlhodobo mojim klientom, boty mi dal osobne pán Matys, konatel spoločnosti. Bol som tam naposledy v utorok, to práve rokovali s nórskou armádou, chceli mierne upraviť model, o ktory maju záujem. Pred pár rokmi som prešiel celú vyrobu, robia dosť poctivú prácu. Prísny vyber materialov, pozorná vystupna kontrola. Navyše Made in Slovakia je pre mna silny argument.
Len tak medzi nami, idealne je si kupiť boty v ich malinkej fabrikovej predajni priamo v areali
Len tak medzi nami, idealne je si kupiť boty v ich malinkej fabrikovej predajni priamo v areali
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Peter Elektro, ja kupujem cez net. O obchode v Blave neviem, predvlani som sa ich kvôli konkrétnemu modelu pýtal, či taký obchod niekde v Blave alebo okolí je a odporučili mi nákup cez net. Viem, že niečo z ich sortimentu má chalan, ktorý nakupuje od policajtov a vojakov a predáva to cez svoju stránku armyburza.sk.
Jko11, keďže zatiaľ nikto nenapísal vlastnú skúsenosť, tak ti odpoviem aspoň ja, lebo hentie boty som si chcel kúpiť. Vyskúšal som si ich, omakal, ale nakoniec nekúpil. Sedeli mi a vyzerali dobre, až na to, že som si celkom nevedel predstaviť údržbu. Skrátka, keď prídem, kanady vysprchujem, prejdem vlhkou handrou, potom suchou handrou, potom krémom, po chvíli preleštím. Vzhľadom na ten povrch, ktorý tieto boty majú, by to takto nešlo a obávam sa, že by som ich mal furt riadne zaprasené.
Keďže boty nosím hlavne do lesa, kde sa vlhkosť drží po celý rok a po celý rok musím chodiť aj po blate, tieto botky by dostali zbytočne zabrať. Ale inak môžem boty od Obuv špeciál iba odporučiť. Už skôr som tu písal, že pre mňa je to posledné dva roky prvá voľba.
Jko11, keďže zatiaľ nikto nenapísal vlastnú skúsenosť, tak ti odpoviem aspoň ja, lebo hentie boty som si chcel kúpiť. Vyskúšal som si ich, omakal, ale nakoniec nekúpil. Sedeli mi a vyzerali dobre, až na to, že som si celkom nevedel predstaviť údržbu. Skrátka, keď prídem, kanady vysprchujem, prejdem vlhkou handrou, potom suchou handrou, potom krémom, po chvíli preleštím. Vzhľadom na ten povrch, ktorý tieto boty majú, by to takto nešlo a obávam sa, že by som ich mal furt riadne zaprasené.
Keďže boty nosím hlavne do lesa, kde sa vlhkosť drží po celý rok a po celý rok musím chodiť aj po blate, tieto botky by dostali zbytočne zabrať. Ale inak môžem boty od Obuv špeciál iba odporučiť. Už skôr som tu písal, že pre mňa je to posledné dva roky prvá voľba.
Jko111, na toto ti neviem jednoznačne odpovedať. Ak hovoríš o ľahkej športovej obuvy, ja si pod tým predstavujem také tie tenisečky na behanie, ktoré sú fakt ultra ľahké. Zas také ľahké tie kanady rozhodne nie sú.
Povedzme ale, že majú rozumnú hmotnosť vzhľadom na ich stavbu a účel. Na inom mieste tu chválim iné kanady od BOSP a tie vážia len o málo viac ako moje tenisky na basket. Tieto, o ktorých píšeš ty, mi prišli len o máličko ťažšie. Stále v pohode. A pohodlnosť? Mne prišli veľmi pohodlné, ale to som ja a moje prudko subjektívne vnemy.
Huh, nechcem, aby sa to z mojej strany zvrhlo na mlátenie prázdnej slamy. Preto asi najlepšia rada, ktorú ti môžem dať, je osloviť toho chlapíka z armyburza.sk, alebo zbehnúť si do firemnej predajne v Bardejove. Ak ale niekto vie o riadnom kamennom obchode, kde by ich mali, tak kurňa sem s tým!

Povedzme ale, že majú rozumnú hmotnosť vzhľadom na ich stavbu a účel. Na inom mieste tu chválim iné kanady od BOSP a tie vážia len o málo viac ako moje tenisky na basket. Tieto, o ktorých píšeš ty, mi prišli len o máličko ťažšie. Stále v pohode. A pohodlnosť? Mne prišli veľmi pohodlné, ale to som ja a moje prudko subjektívne vnemy.
Huh, nechcem, aby sa to z mojej strany zvrhlo na mlátenie prázdnej slamy. Preto asi najlepšia rada, ktorú ti môžem dať, je osloviť toho chlapíka z armyburza.sk, alebo zbehnúť si do firemnej predajne v Bardejove. Ak ale niekto vie o riadnom kamennom obchode, kde by ich mali, tak kurňa sem s tým!