OBUV -pracovné i sukromné použitie

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

vďaka :)
Používateľov profilový obrázok
Laci
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

ja používam tiež včelý vosk, (dokonca ním ošetrujem - kompletne natriem po očistení- aj všetky svoje kožené bundy po skončení sezóny a pred uložením ...., a mám ich zopár :-).
treba však povedať že topánky lesknú po čistení, ale prach sa drží lepšie na lakovaných čiernych topánkach ošetrených predtým voskom.
Na brúsené a/alebo nelakované topánky sú perfektné.

ps.ak nemám vox, tak sním dokonča ošetrím aj tetivo na luk a kušu 8)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

este doplnim,ze nove topanky pred prvym pouzitim natriem voskom a fenom jemne topanky nahrejem.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

A nestaci hocijaky vceli vosk ?
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Nasiel som doma doma krem s vcelim voskom tak som ich trocha prebehol. Dik za typ electron, kupujem ;)
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

ja namiesto fénu používam teplovzdušnú pištoľ. Krásne vsiakne ako krém, tak i vosk
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...len opatrne s nastavením teploty - hreje oveľa viac ako fén, nech sa nezačne dačo syntetické škvariť! :twisted:
iko111
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa iko111 »

mate niketo skusenosti s kanadamy od obuv special? konkretne
http://www.obuvspecial.sk/sk/11-produkt ... list=1[url][/url]
Naposledy upravil/-a iko111 v 10 Feb 2013, 17:51, upravené celkom 1 krát.
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

konkretne tieto nemám, mám od nich iny typ. Obuv Špecial je dlhodobo mojim klientom, boty mi dal osobne pán Matys, konatel spoločnosti. Bol som tam naposledy v utorok, to práve rokovali s nórskou armádou, chceli mierne upraviť model, o ktory maju záujem. Pred pár rokmi som prešiel celú vyrobu, robia dosť poctivú prácu. Prísny vyber materialov, pozorná vystupna kontrola. Navyše Made in Slovakia je pre mna silny argument.
Len tak medzi nami, idealne je si kupiť boty v ich malinkej fabrikovej predajni priamo v areali
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Nevie niekto či sa ta Bardejovska obuv predava aj v BA?
Diky.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Peter Elektro, ja kupujem cez net. O obchode v Blave neviem, predvlani som sa ich kvôli konkrétnemu modelu pýtal, či taký obchod niekde v Blave alebo okolí je a odporučili mi nákup cez net. Viem, že niečo z ich sortimentu má chalan, ktorý nakupuje od policajtov a vojakov a predáva to cez svoju stránku armyburza.sk.
:wink:
Jko11, keďže zatiaľ nikto nenapísal vlastnú skúsenosť, tak ti odpoviem aspoň ja, lebo hentie boty som si chcel kúpiť. Vyskúšal som si ich, omakal, ale nakoniec nekúpil. Sedeli mi a vyzerali dobre, až na to, že som si celkom nevedel predstaviť údržbu. Skrátka, keď prídem, kanady vysprchujem, prejdem vlhkou handrou, potom suchou handrou, potom krémom, po chvíli preleštím. Vzhľadom na ten povrch, ktorý tieto boty majú, by to takto nešlo a obávam sa, že by som ich mal furt riadne zaprasené.
:roll:
Keďže boty nosím hlavne do lesa, kde sa vlhkosť drží po celý rok a po celý rok musím chodiť aj po blate, tieto botky by dostali zbytočne zabrať. Ale inak môžem boty od Obuv špeciál iba odporučiť. Už skôr som tu písal, že pre mňa je to posledné dva roky prvá voľba.
iko111
občasný prispievateľ

Dakujem za odpoved ja ich nechcem na take tvrde zaobchadzanie na to mam ine boty. Chcem ich nosit hlavne v lete a myslim ze do tepla a sucha su viac ako vhodne.. Ide mi o to ci su pohodlne a nie velmi tazke kanady z vlastnostami lahkej sportovej obuvi .
Jack
moderátor

Príspevok od používateľa Jack »

Jko111, na toto ti neviem jednoznačne odpovedať. Ak hovoríš o ľahkej športovej obuvy, ja si pod tým predstavujem také tie tenisečky na behanie, ktoré sú fakt ultra ľahké. Zas také ľahké tie kanady rozhodne nie sú.
:D
Povedzme ale, že majú rozumnú hmotnosť vzhľadom na ich stavbu a účel. Na inom mieste tu chválim iné kanady od BOSP a tie vážia len o málo viac ako moje tenisky na basket. Tieto, o ktorých píšeš ty, mi prišli len o máličko ťažšie. Stále v pohode. A pohodlnosť? Mne prišli veľmi pohodlné, ale to som ja a moje prudko subjektívne vnemy.
:wink:
Huh, nechcem, aby sa to z mojej strany zvrhlo na mlátenie prázdnej slamy. Preto asi najlepšia rada, ktorú ti môžem dať, je osloviť toho chlapíka z armyburza.sk, alebo zbehnúť si do firemnej predajne v Bardejove. Ak ale niekto vie o riadnom kamennom obchode, kde by ich mali, tak kurňa sem s tým!
8)
iko111
občasný prispievateľ

Jack asi sa premenuje na Jko111 ked ma stale tak oslovujes :D
Ale tvoje argumenty mi stacia na to aby som ich isiel omrknut. Dakujem pekne
Jack
moderátor