Oživím toto vlákno, nakoľko som inde nenašiel odpoveď na moju otázku. Ako čerstvý majiteľ M964 som bol mierne sklamaný z prvej streľby. Strelivo Magtech 150gr FMJ, mierené na 100m na stred terča z 15 rán dve zásahy na 2.hodine na pravom okraji terča - 50/20 pištoľový terč. Odchádzal som znechutený. Na druhý deň ten istý terč na 100m, to isté strelivo mierené na spodný okraj terča - pre zmenu všetko na 5. hodine na pravom okraji terča. Skúsil som Barnauly 168gr SP oceľová nábojnica, už to šlo k stredu ale roztiahnuté hore-dole po čiernom. Skúsil som svoje strelivo 180gr FMJ (prví krát v živote som robil puškové strelivo), na moje šaplave ruky slušný rozptyl na cca 11. hodine. A teraz k otázke. Kam mám na 100m mieriť aby to šlo do stredu? Všetko bolo mierené na spodný okraj terča, strieľané v ľahu, 5 ranové položky, puška podopretá - stabilná. Úpravu mieridiel zatiaľ nerobím, chcem si potvrdiť že správne mierim, nakoľko niesom zvyknutý na takéto mieridlá a tool na FAL je ešte na ceste z Austrálie. A kam potom mieriť na 200m? Spodný okraj terča? Spodný okraj čierneho? Na stred? Mieridlá začínajú na 200m značke, takže budem musieť len prenášať po terči.

v pravo dole Magtech, v pravo od stredu hore dole Barnaul a na ľavo od stredu v čiernom moje