Náboje 9 Luger LIMIT

Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

Peterson: Vcera som vyzbieral okolo 10kg nabojnic..Dnes som ich pral a co som nasiel to som sem aj dal.Ako som uvadzal nemam ziadne predsudky voci vyrobcovi a ako som pred chvilou zistil neboli to len dva "provokacne" kusky.Ked mi neveris tak sa zastav na kavu:)Som zvedavy kolko ich bude az ich vsetky preberiem..predpokladam ze to bude viac ako 300 nabojnic:)
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Daj ich do zberu este zarobis :-)
Mohol by si prosim ta odfotit nabojnicu od spodu?
Mosadz je pruzna a velmi zavysi z coho boli strelene, pretoze takto sa vydut v komore, tak ta komora musi byt asi 40S&W.
Ako zhodnotil expert predomnou nema to vypovednu hodnotu, lebo nevieme kedy kde a ako len produkt.
Co sa nakupu tyka, tak mate standardnu zaruku a v pripade problemov ich vyreklamujete.
S prebijanymi lacnejsimi to bude horsie a na zarucne podmienky sa treba spytat predajcu este pred dodanim a dat to na papier, nech sa nedotahujete ako svako Ragan na trhu v pripade problemov, ktore velmi rychlo vzniknu, ked budu prebijane do zmesky nabojnic.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

WH: stále si nepovedal akého pôvodu a akej triedy boli tie Limity. Ak si mal prebíjance, pričom boli použité nábojnice Limit- je to stále diametrálny rozdiel. Predpokladám, že si včera nevystrielal náboje v množstve odpovedajúcom 10kg prázdnych nábojníc. Ja som na strelnici bežne nachádzal deformované nábojnice značiek ako Geco , SB, Fiocci a nepovažujem tie značky za šmejd.
Faktom zostáva a Balistik to potvrdil- na Slovensku je v obehu x tisíc kusov nekvalitných Limitov tej nešťastnej druhej triedy, ktorú sem odpredali za výhodnú cenu niekedy minulý rok či dávnejšie.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Veru tie 2.triedne boli vsade,dokonca aj niektore ochody ich predavali :roll: Niektore boli co uz bolo niektorych vlaknach preberene zapalky lakovane na modro,udajne nejake severske nabojnice typu berdan!!!prelaborovane na inu strelu.Naboje mali ocelove jadro preto ich delaborovali,dali bud povodny alebo iny prach a ine strely.Potom to predavali akoze limity :!: :!: Na prvej strane su ich foto :!:
peterson
expert

Balistik: preto považujem za korektné a objektívne uviesť do pléna informácie v tomto duchu.
Nesúhlasím s jednostranným konštatovaním, že "mám vyduté nábojnice Limit a neuvediem k tomu ďalšie info" To je ako keď niekto dá do éteru, že Passaty sú kazové autá...
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

Rasto: Fotak nemam momentalne pri sebe(ten v telefone mi nejde), ale znacenia su rozne..Su aj od glocka,aj pravidelne polgulove a prave vacsina z nich je najviac vyduta.

Peterson: Na strelnici som nasiel asi 8 ks papierovych baleni limit, ktorych fotku mas aj v reporte.Su zo salskej predajne.Chodi ich buchat majitel obchodu. Vacsinou striela 250ks nontoxy s oznacenim training. Nestriela z jedej zbrane, bajkal viking,CZ,glock,ruger LC9..

Vyseparoval som nabojnice LZ - nieco cez 2kg(cca 600ks), 60% su vydute. Pri tych extremne vydutych je aj mechaniecke poskodenie zrejme od zaveru.

Budu vhodne jedine od zberu..:/

Este rad by som zdoraznil ze nemam nic proti nabojom limit,osobne s nimi nemam ziadne skusenosti. Len som sa chcel podelit o tom s cim som sa stretol.
peterson
expert

Náboje, ktoré sme testovali my- boli použité tiež v rôznych typoch zbraní a takúto skúsenosť sme nemali. Možno by bolo dobré, opísať z krabičiek číslo šarže a naplniť aspoň jednu krabičku tými vydutými nábojnicami. Ja osobne ich kludne odovzdám Limiťákom ako užívateľskú referenciu.
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

Je to dost mozne ze sa jednalo o spominanu druhu triedu..
Na strelnici bude o buduci vikend.Ked tam najdem co len jedno balenie rad ti ju posuniem..
peterson
expert

Jednanie fy.Limit a šéfa p.Koutného bolo doposiaľ maximálne seriozne a korektné. On sa nebránil ani kritike k minulosti, ale taktiež mal ku každej veci argumenty. Nebránil sa zaujať stanovisko k nábojom slabšej kvality, ktoré svojho času dodávali do Grand Poweru.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Neskumali ste dane zbrane?tie zbrane tiez nemuseli uz byt 100%,ak mali niečo za sebou komory uz mali volne :wink: Viem ked som mal staru cz ako zduvala nabojnice ked mala cez 25tis :!:
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Teraz som si vsimol o com pisete. Nechcem malovat certa na stenu,ale treba davat v takomto pripade POZOR!!! Mne sa taketo nieco dialo s nabojmi S&B .357 Sig a viedlo to k destrukcii dvoch Glockov. Naboje boli plnene na o dost vyssie tlaky ako mali byt. Niektore sa len vyduli,ale potom sa utrhlo dno nabojnice a "vyfuklo" mi to cez zasobnikovu sachtu zasobnik aj vnutornosti pistole. Predajca mi ju vymenil,lebo sme mysleli ze to je zlou konstrukciou zbrane. Ked som takto odpisal druheho Glocka,skumalo sa aj strelivo a zistilo sa ze bolo zle nalaborovane.
50BMG
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa 50BMG »

Dnes som prvy krat strielal limity a kazda z 50 nabojnic bola pri spodku vyduta ako je vyfrezovany zlabok v na usti komory K100. Podla predajcu to boli neprebijane naboje. Dufam ze to nieje vada zbrane. Vystrelenych tak 1000 celiciek. Ak ich niekto chce ukazat firme Limit tak mu ich rad poslem.
peterson
expert

tvoja K100 je ktorá séria?
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

ako seriu mas Kacku?
Miro389