Glock 20, 10mm auto

inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

vitaj tuna na fore. Skvele, kde zhanas strelivo? Ake ma hodnoty - energia/rychlost? Lebo ked uz 10 auto, tak nech su plnotucne, lebo inak mas len predimenzovany Glock 22
jurokraken
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa jurokraken »

strelivo mam z Lesona v BB.Maju tam Hornady a Blazer.
Používateľov profilový obrázok
MisoTN
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

gratulujem :-)

Blazer je poddimenzovany, hornady legalne nepouzijes. Kvoli tomu mam G22 ;-)
jurokraken
občasný prispievateľ

este ho mam malo ,tak hadam nieco zozeniem,co je legalne a silnejsie.na strelnicu chodim iba obcas.na take vacsie strielanie mam cz75com. takze klidek.
MisoTN
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

takze klidek ... ja ti pisem v dobrom. Sam som prednedavnom poskuloval po 20 :-D

Udajne Prvi Partizan ma celkom naslapane laboracie, len neviem ako su nasi predajcovia na tom s dostupnostou
Vova
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Niekde som tu čítal o tom PP, že v prípade 10mm mali riadne čajové laborácie...
jurokraken
občasný prispievateľ

je to mozne len teraz s partizanom je problem,mam ho objednany ale najskor ho budem mat az o mesiac,nikde ho nieje dostat.to som aj ja cital ze je slabsi, a ma aj hlinikove hylzne ale aj tak ich vyskusam.
outdoorman
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa outdoorman »

Prvi Partizan udáva rýchlosť a energiu meranú zo 150 mm hlavne, preto je z G20 a z G29 oveľa, oveľa, oveľa nižšia.

Zvažujem možnosť delaborovať 10mm auto Hornady a miesto jej expanznej strely z dutinou tam prebiť strelu zo 4OSW Guard Dog. A bola by fajn aj energia aj strela (však by to bol aj drahý náboj).
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

fajn energia aj strela , ale dostanes naboj , ktory nemozes pouzivat na nosenie. ( vid zakon o zbraniach a prebijanie nabojov)
friendly_mestorf

Príspevok od používateľa friendly_mestorf »

cubitko, nevieš poradiť kde v zákone sa o tomto obmedzení píše , nejako TO TAM NEVIEM NAJSŤ. :oops:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

"Príloha č. 6
k zákonu č. 190/2003 Z. z.
Druhy zbrane, hlavné časti zbrane, súčasti zbrane, druhy streliva,
komponenty streliva, druhy striel

...

D. Druhy streliva
c) prebíjané strelivo je laborované strelivo pre vlastnú potrebu na športové alebo poľovné účely za použitia príslušnej technológie, pri ktorom sa používajú nové alebo už použité komponenty,
"
friendly_mestorf

možno by sa to dalo riešiť cez nejakého dovozcu zbraní a munície ktorý ma na to v amerike exportnú licenciu ale to by musela byť asi väčšia objednávka, tiež mám G20 a skúšam do nej zohnať hlaveň LoneWolf LWD Barrel M/20T 10mm Tactical Length 5.15" alebo extrémnu LoneWolf LWD Barrel M/20L 10mm 6,02" :twisted: ktorá je dlhšia o 3,6cm od tej originalnej a keď som kontaktoval výrobcu tak ma odkázal na exportérov z licenciou napr. http://www.hurricanebutterflyresearch.com/ alebo nemčursku firmu http://www.rbf-customhandguns.com/index.php No ostáva ešte zohnať nejakého ochotného so zbrojnou licenciou a viacej záujemcov o celoplášťové plnohodnotné strelivo 10 mm AUTO.
jurokraken
občasný prispievateľ

konecne sa tu niekto ozval,ja mam tiez g20 o tie celoplaste by som mal aj zaujem ,len cena by ma zaujimala. a tu hlaven musis potom prihlasit? ci.
friendly_mestorf

Cenu nábojov ti nepoviem checkni http://www.underwoodammo.com/10mmauto.aspx no keď tak dohodnúť jedine s nejakým tým exportérom čo som písal že koľko za koľko , tak že vieš treba zavolať a oprášiť angličtinu momentálne nemám toľko času tak že to nejako expresne neriešim. Inak čo sa týka tej hlavne tu treba nielen že prihlásiť ale aj nákupné povolenie a keď sa to sem nebude dostať cez niekoho so zbrojnou licenciu tak aj zbrojný sprievodný list a ísť si preto do nemecka alebo holandska ale to ti presne povedia na oddelení evidencie , keby si skôr vedel niečo nové to daj mi vedeť tiež by som sa pripojil k nejakej hromadnej objednávke a ked budem mat nove niečo ja tak dám vedeť. :wink:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

Celoplaštove strely na 10mm je problém zohnať? Ľahšie sa nosia a spraviť náboje plnotučné je už maličkosť
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"