STI

marek11
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa marek11 »

teraz som volal do falca a majitel slubil že nechá vyrobiť šablonu na LS, objednal som teda 3púzdra. opaskové vnútorné nylon, vonkajšie koža a podpažné koža.
Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

uz to fici. tato spona sa sklada z dvoch casti. jednou je ten spodny ocelovy pruzok, ktory je na zbran nalepeny obojstrannou lepiacou paskou a na tento ocelovy pruzok je potom dvomi skrutkami pripevnena samotna spona. je to zrejme kvoli tomu aby si nemusel vrtat do ramu. ak si prebehnes stranku clipdravu tak tam najdes iny sposob uchytenia a to pod pravu pazbicku. bohuzial to vyzera, ze to robia len pre 1911 full size zbrane.
majac
častý prispievateľ

to je vyborna sprava, spomenul nejaky priblizny dodaci termin?
a hlavne cenu?
marek11
občasný prispievateľ

bude mi volať, cenu neviem, predpokladám že sa nebude nijako výrazne odlišovať od iných zabehnutejších modelov
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

rozmery LSka som do Falca posielal minuly tyzden, ceny su rovnake ako su uvedene v e-shope, dodane by mali byt do 14 dni
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

majac napísal:... ktory je na zbran nalepeny obojstrannou lepiacou paskou a na tento ocelovy pruzok je potom dvomi skrutkami pripevnena samotna spona...
... iny sposob uchytenia a to pod pravu pazbicku ...
Dalsia moznost - specialne pre Glocky som niekde videl sponu, ktore je priskrutkovana az na zadnej (vymennej) ploske zaveru, tu plosku dodavaju spolu so sponou.

Majac, nebudes sa bat nosit nadrcnutu 1911-ku resp. Glocka len na spone? Bez kryteho lucika, nalepenu priamo na tele. Chce to podla mna veeela treningu, aby si bol clovek (takmer) isty, ze v strese nieco nezlyha.
Samozrejme, ak neplanujes nosit naboj v komore, otazka je bezpredmetna.
majac
častý prispievateľ

Yarco: naboj v komore mam v plane nosit a samozrejme, ze v prvom kroku bude vnutorne puzdro. glocka by som sa na clipdrawe asi bal nosit nadrcnuteho ale 1911 nevidim problem. pretoze situacia, kde naraz odistis manualnu poistku a stlacis naraz dlanovku a spust je znacne nepravdepodobna.

ale to budem riesit az po zoznamenisa zo zbranou(ak ju vobec kupim)

inac je mi proti srsti pridavat LS9vine este milimetre navyse nejakym úuzdrom, ked netreba
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

pozeral som tie spony Clipdraw. Nie su na zavere srobovane, ale pod tu sponu sa nalepi protikus, do ktoreho sa nasledne nasrobuje, takze nie je potrebne do zbrane vrtat, skor ma oslovila ta, co sa dava pod crienky rukovate, ale prednost dam asi dobremu a dobre umiestnenemu puzdru.
majac
častý prispievateľ

ja som samozrejme tiez pozeral tu ktora sa dava pod crienku, len som nenasiel zmienku a inej velkosti ako pre fullsize 1911. aj ked si myslim, ze pre sikovneho majstra, ktory ma pristup k spravnym matrosom, by to nemusel byt problem.

a neboj, ja na zaciatok tiez budem nosit v puzdre. s tymi od falca je nejaky progres?
marek11
občasný prispievateľ

volal mi šéf od Falca a ubezpečil ma že do 10 dní pošle púzdra, objednal som dve nylonové a jedno kožené. Bohužial na LS zatial nemá šablónu tak bude bez tvarovania, nezabudol podotknúť, že ak púzdra nebudú náhodou pasovať urobí nové alebo vráti peniaze. Zatial sme objednávali na toto železo len dvaja. Predpokladám že prvý bol gewehr. Ceny zostávajú podla e-shopu. Tiež prislúbil že ak sa ozve další zákazník nechá šablónu vyrobiť.
majac
častý prispievateľ

tak STI je doma :), ked som ju chytil o ruky, tak som nevahal.
foto v prislusnej sekcii.

puzdro som kupil u frana v nitre za 300skk. zajtra ju idem vyvetrat na sutaz do ziliny,tak som zvedavy
marek11
občasný prispievateľ

včera sa mi po vystrelení asi stého náboja LS-ka sama zaistila!!!! bude asi rozumnejšie strielat s palcom na poistke.
dalšia závada bola nedovretie záveru v polke zásobníka. náboj zostal teda na pol ceste a blbé je že pri strelbe to nevidím. stalo sa to 3x, vystrielal som 4 krabičky. strelivo FMS a GECO.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Marek, takže strelivom to asi nebude, lebo .40 SW od Geco sú hádam najlepšie štyridsiatky, aké dajú v týchto zemepisných šírkach zohnať...
marek11
občasný prispievateľ

pravda, strelivom to nebude. Sú to presne tie isté problémy ktoré popisoval gewehr, uvidíme ako sa po strelbe vyjadrí majac. Zaujímavé je že v prvý deň išlo všetko hladko. Dám na zábeh ešte nejakých 500 rán možno si to sadne
majac
častý prispievateľ

no, zatial mam za sebou cca 200 prebijancov od Aresu a bez problemu.
to je samozrejme nic na nejake vyjadrenia o spolahlivosti, takze po nejakej tisicke prehodnotime. a to ide zatial bez mazania, takze po zabehu a namazani klznych ploch by nemal byt ani predpoklad problemu.

inak prvotne nadsenie nijako nevyprchava, kamarat mal taky sustrel, ze som tomu nechcel verit.(cca 8m, rozptyl cca 5cm)
Napísať odpoveď

Návrat na "Colt 1911 a jeho klony"