Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Ahoj,nie je to zbran ktora by bola dvakrat vhodna sportovu strelbu.Je to ten najlacnejsi a najzakladnejsi model gulovnice-pre zaciatocnikov.Obvykle sa predava s optikou Bushnell 3-9x40.
Presnost bude na urovni beznej loveckej zbrane.
Ale cenovo to ako lovecka zbran pritazlive je,za uvahu by stal /ak uvazujes v tejto cenovej hladine/ aj Remington 770.V maloobchodnom cenniku Proarms je za slusnu cenu. / [url=htttp://www.proarms.cz]Proarms[/url] /
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

to kriznik:
ten tunel je zial na orliku a nie u mna doma.
peto454
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa peto454 »

Zdravim.Este som tu nepisal,ale citam vase prispevky uz dost dlho.Ak sa podari,za 4-5 tyzdnov by mi mala dojst Remington SPS Varmint v .308 Win. priamo z USA.Optiku na nu mam uz doma.Je to Leupold MARK 4 8.5-25x50.Takze ak sa to podari a Remi dojde,podelim sa so svojimi skusenostami.Chcem sa este opytat,skusal uz niekto z vas doniest pusku priamo z USA?Da sa to vobec?
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Cau , tak rovno si k tomu SPS varmint objendnaj aj inu pazbu , lebo seriova je nepouzitelna ,minimalne si tam prestav spust lebo seriovy odpor je cca 2,5 kg , co sa tyka dovozu zbrane . ano sa da doviest individualne ale je tam kopa papierovaciek , budes musiet ist na skusobnu tusim , ak chces doniest ,,obycajny remingon 700,, nestoji ti to za namahu , lebo v konecnom dosledku neusetris takmer nic.. aj ked rozdiel 550usd vz, 26 700 sk za remington 700 SPS VARMINT je z pociatku lakavy , este tak z GB sa oplati puska individualne doviest , je to v ramci EU lahsie ako z USA , zas ale sa jedna o specialne zbrane napr. Accuracy Int. , RPA a podobne , lacne sa neoplati individualne vozit, ozaj ten mark 4 mas z akou osnovou? mas osvetlenu osnovu ? a klikanie mas 1/4 alebo metricke ? (0,5 cm )
peto454
prispievateľ

Cau.S tym dovozom z USA som to uz rozbehol,tak uvidim ako to dopadne.Leupold je s metrickou osvetlenou osnovou TMR.Aku pazbu by si na to dal ty?Vdaka za odpoved.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Cau pozri starsie prispevky v tejto teme , Vies co ma zaujima?? leupold mark 4 ma pri 1/4 klikani 15 moa na jednu otocku kominkom , kolko moa mas ty na jednu otacku ??ak mas 0,5 cm kliky ?(metricke)

Dik
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

V časopise zbrane náboje 9/2008
boli dva članky o remingtonoch 700 oscanoval som ich sú tu.

http://fotoalbumy.azet.sk/sa58user/remington-700-vtr
Naposledy upravil/-a duros v 01 Jan 2009, 12:37, upravené celkom 1 krát.
peto454
prispievateľ

1click=1cm.S uhlovymi minutami zistim kolko to robi na jednu otacku.Dam vediet.
peto454
prispievateľ

Tak ak som to dobre pocital,na jednu otacku kominkom je to na mojom Leupolde 20 MOA.
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Lubovolnu flintu z USA ako sukromna osoba...NEDOVEZIES. Skusat je to strata casu.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dnes som bol testnut naboje od Sellier Bellot 308w MATCH 168 gr
Takto to dopadlo , naprv 5 nastrelnych ran , potom naklikanie na stred a zas 5 ran , nechal som vychladnut hlaven a potom nastrel na 514 m kvoli overeniu poklesu strely, najblizsie beriem prebijane Lapuy 185 gr tak som zvedavy

Obrázok
Obrázok
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

pekne, ktora z tych ran na 514m bola studena?
Posli potom nastrel s tou 185grs strelou.
Co mas za twis?
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Caff... na tych 514 m neviem kam isla studena , proste som urobil nastrel na 100m ... nechal vychladnut hlaven , dal terc na 514 m a vypalil na terc 5 ran , prisiel k tercom a az tak som videl zasahy ....
neviem ci z dakou optikou uvidis 7mm dieru na cez 500m...

klasika 1:12
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

TURBIAK: Pekne nastrielane, a s prebijanymi tie skupinky este vcelku dost zmensis, takze to vyzera ze si to skombinoval dobre.

Mala rada - nabuduce skus biele terce, na tych sa daju s dobrou optikou vidiet 7mm diery aj dalej (ja zasahy v bielom vidim aj na 700m).

Este mala poznamka - su dva druhy 'studenej rany' - jednak sa tak oznacuje prvy vystrel z hlavne po tom ako bola vycistena, a jednak sa tak oznacuje prvy vystrel zo studenej hlavne. Skoro kazda zbran ma nejaky ten rozdiel v POI pri 'studenej rane' z vycistenej hlavne, ale rozdiel v POI pri 'studenej rane' z hlavne ktora je len studena nie je ani zdaleka tak velky, a su zbrane ktore strielaju rovnako pri studenej aj zohriatej hlavni.

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Opat nejaky ten nastrel

100m , bezvetrie , SB Match 168grs Sierra HPBT

Obrázok

+ nejake to video :)

http://www.youtube.com/watch?v=uMRq1G8B7JQ