ZP skupina F

elegant_sammet

Príspevok od používateľa elegant_sammet »

Caute, mam taku otazku, ked ziadam o ZP prvy krat a chcem si rovno zaziadat aj o Fko (pre nizsie spominane dovody, zbieranie nabojov atd), treba prilozit k ziadosti o ZP okrem roznych inych papierov aj knizku "Záznamová kniha evidencie streliva do zbraní kategórie A až C - 06 051 0" ? Alebo to staci az po skuske..
Dakujem !
Používateľov profilový obrázok
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

az po
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

Len nepochopim jednu vec na Fku:

Zbieram naboje,som clenom zberatelov streliva na slovensku..
Idem na burzu..Pokupim co sa mi paci a nahle zbadam napr 20x102 alebo naboj vz43(dajme tomu ze ma priebojno zapalnu gulu) plne funkcny no nemozem si ho kupit lebo som si nezaplatil 100euro za blby zdrap papiera ktory sa vola vynimka na vojenske strelivo a tym padom chlapik mi ho nepreda..To je na porazenie!!

Naco vlastne zberatel potrebuje vynimku na taketo strelivo ked ma spravenu skupinu F??
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Wildcat: z tvojho koníčku štát de facto nič nemá, plus si ešte potencionálne nebezpečný, tak ťa aspoň treba poriadne podojiť, čo na tom nechápeš? Ideálne by bolo keby si sa zaradil do stáda a pozeral joj na hnojke či hnoj na jojke či ako to je.
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

Zoidberg37 napísal:Wildcat: z tvojho koníčku štát de facto nič nemá, plus si ešte potencionálne nebezpečný, tak ťa aspoň treba poriadne podojiť, čo na tom nechápeš? Ideálne by bolo keby si sa zaradil do stáda a pozeral joj na hnojke či hnoj na jojke či ako to je.
Zberatelov neni na slovensku vela(teda spon si myslim) aj tych treba osklbat..ved do statnej pokladne sa zmesti..
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

peter9898 napísal:Takze na F mozem vlastnit vojenske strelivovo do vz.58 ? Len pre potvrdenie. Nejedna sa o strelivo so svietiacimi strelami.
tycho28 napísal:ano, naboje vz.43 mozes...
A to isté strelivo so svietiacimi strelami je už zakázané strelivo?
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Hej to je uz davno schvalene a CIP-ovane
pietro32i
častý prispievateľ

...
edit pietro32i
Naposledy upravil/-a pietro32i v 02 Okt 2012, 23:49, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

hlavne sa k tomu verejne priznávaj na fore :wink:
pietro32i
častý prispievateľ

Prečo verejne, veď som sa nepodpísal :wink:? Zajtra ich už nebudem mať... vlastne som ich ani nikdy nemal, len som ich tak silno chcel mať, až som sám uveril tomu, že ich mám :roll:.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

zaujimavo zacinas :o
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

pietro: neboj, nikto ťa tu nepranieruje- akurát na niektoré veci sa kludne opýtaj cez PM, aby si sa neprezentoval kontroverznými príspevkami.
Ináč, vitaj na fóre :)
pietro32i
častý prispievateľ

Ďakujem. Máš pravdu, niektoré veci je lepšie riešiť súkromne. Príspevok som v záujme bezpečnosti (veľký brat nikdy nespí :?) vymazal.
jancco
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa jancco »

Pani kde sa dá zohnať kniha čo je treba na F ? ideálne nejakí E-shop. nemôžem to nikde nájsť . poprosím nejali link nech viem aspoň ako to vyzerá. diki
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

www.sevt.sk

Podla ich stranky maju 3 predajne v Trnave, zajdi tam a objednaj si ju. Ak nebudu ochotni, objednaj si ju priamo na infolinke. Len si to neskor over, ci Ti ju aj naozaj poslali. Ja som cakal 2 tyzdne od objednavky, potom som im zavolal, ze som nic nedostal a teta na telefone zistila, ze oni to vobec ani neodoslali, ze asi zabudli. Taky typicky slovensky pristup k zakaznikovi :roll:.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"