Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013

Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

nezbierali, a poviem ti prečo,

- pretoze organizator to tam nerad vidi a doležitejšie, tých 55 ran na 10 metrov štvorcovych len bude na tomto preteku
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Porovnavat lvl. III a II je rovnake ako porovnavat polodedinsky pretek v RS s Bathory cupom, neda sa to.
Ohladom kvality, mozno ma 22buco ine kriteria kvality ako chalani z Czub a spol, ktorym sa pretek a hlavne stage 3,5,6 a 9 velmi pacili, ale ved kazdy sme nejaky.
Co sa tyka ceny ... no ja tento rok absolvujem alebo 3x lvl III na Slovensku, alebo dam Bathory a jeden v zahranici. Tak skuste asi tak povedat preco asi plati 2*Slovenske lvl 3. = 1. zahranicny lvl 3. A potom mi hovorte ze Slovenske preteky su drahe :roll:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Buco si snad robis srandu. Ved Batoricka je najlacnejsia Level III tohto roku co som videl ! :lol: Okrem toho to porovnavat s Rimavskou je jak sa u nas hovori smisne. Pozrel si si kto pride na Batoricku ? Videl si, ze tam je napriklad zaregistrovany Eric Grauffel z Francuzka, ktory je dneska asi najlepsi IPSC strelec planety ? Nehovoriac o inych dobrych strelcoch. Je to pretek, kde je uz teraz zaregistrovanych 125 strelcov zo 7 krajin. A to aj z krajin, ktore niesu hen za rohom. Ludia letia z Chorvacka, Ruska alebo Francuzka na tuto sutaz. Takze porovnavat to s rimavskosobotskym "vedrom na hlave a 45ranovym parkurom" pre 25 kamaratov je nemozne.
Inak nesom organizatorom, keby moj prispevok viznel prilis reklamne. :lol:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ale stage su tam pekne,ziadne extra piskoviny :lol: Super ak najdem do 9.4 sponzora pojdem :roll:
mykymiki
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

Uz minuly rok sa mi tusim 40 zdalo vela a teraz 45, tiez nad tym krutim nosom . A ked uz porovnavate, tak porovnajte zarobky v tych inych krajinach a ceny startovneho. Proste aj mne sa to zda celkom dost na slovenske pomery a to na tie slovenske pomery sa nemam az tak zle. Ale tiez uz mam rodinu a dve deti...
Pritom do cachtic som chodil mimoriadne rad, lebo sa my tam vzdy darilo a strielanie pod nohy na par metrov mi ide aj bez velkeho treningu:-)
Ale kedze aj buco aj infinity su uz v jednom squade asi sa k nim pridam...ked uz squad s grafelom...ktory sa istotne sam zaregstroval na shooting area a istotneeeee (priam "tak urciteee") vie o tom ze ma prist do cachtic...(asi ako minuly rok :lol:) je plny.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Jedina nevyhoda je ze sa krizuje s pretekom vo Wiedni a to Scw trophy 2013 LIII.
Na tomto preteku su stovky kvalitnych strelcov ktori chceli prist aj knam do Cachtic no neda sa byt vsade a v SCW ma trochu inu tradiciu. :wink:
Z rakuska mi strelci vraveli preco sa to dalo na ten isty datum?
Nejak nefunguje vzajomna komunikacia mezi klubmi v zahranici.
Ak sa uskutocni v okruhu 200km v ten sity den pretek LIII tak to neni dobre pre nikoho :!: A to oni chcu prist a uzit sito. :wink:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

porovnávať štartovné na rôznych pretekoch nemá asi valný význam. na každom preteku má organizátor nastavený nejaký štandard. Ja sa na to pozerám ako rozhodca, ktorý tam bude. Nikdy som v TN netrpel núdzou na žiadnom preteku, poskytnutý servis ma dokonale pripravil na to, aby som mohol v pokoji, kľude a dobrej nálade odpískať pretek, pomôcť strelcom, zabaviť sa s priateľmi. a vlastne si nepamätám, že by sa nejaký rozhodca sťažoval na TN. vždy je tam super kolektív a z toho aj vyplývajúca pohoda na stages (prematch aj main match). Nebudem porovnávať s RS, kde vlani rozhodcovia nepoznali brífingy, "generálny reshoot" nariadil niekto, kto ani nebol RM... vieme dobre, ako to dopadlo. Štandard, ktorý v TN majú samozrejme niečo stojí a myslím, že aj strelec odíde spokojnejší z preteku, kde bolo o neho postarané vo všetkých smeroch, hoci za to musel zaplatiť viac, ako odísť z preteku nas.aný (niektorí aj uprostred preteku) hoci to mal lacnejšie.
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

bože, zase s gumami v squade
:-(
oci
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa oci »

Minuly rok sa mi to v TN tiez zdalo predrazene aj ked neviem ci to boli II alebo III level zavody..... Mozno v tom je problem, ze v TN je to vlastne skoro jedno ci je tam 9 velkych stage na level II alebo 9 velkych + 3 male na level III.... Mozno je problem v tom, ze dokazu, alebo aspon pred dvoma rokmi dokazali robit super level II zavody za dobru cenu, s neskutocnou ucastou a teraz ponukaju v podstate to iste pod hlavickou L III za ovela viac penazi...
Proste ked si mam v Trencine strielat pod nohy a velmi dobre sa pri tom bavit (vsak o tom bolo stare dobre IPSC) :lol: Ovela radsej by som tam prisiel za dvacku na Level dvojku.... Ktora by mala v podstate tu istu standardnu Trenciansku uroven ako ovela drahsia L III

A tiez sa mi nezda, ze grafel vie, ze je prihlaseny :lol:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Grauffel sa samozrejme sám neregistroval, ale práve mi bolo oznámené, že príde, takže je sa určite na čo tešiť. Ale to by vlastne bolo, aj keby zrovna Eric neprišiel.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Myslim, ze Batoricka sa rysuje ako dalsi pekny Level III pretek na Slovensku po Mosquite. Startovne je urcite este velmi ludove v porovnani so znamejsimi Level III. Aj ked v porovnani s ceskou Superligou viac-menej standardne. Nema cenu riesit vysku. Kto uz bol na Level III, vie ake su ceny. S Level I-II sa to neda porovnavat.
Taktiez je super, ze to pretekarske obsadenie bude tento rok take trochu hviezdne. No ked organizatori chceju aby im tam chodili aj "hviezdy" bolo by nacim zacat uvazovat o vlastnej stranke, ktora poskytne viacej informacii o napr. ubytovani, lokacii, dopravne informacie, pamätihodnostiach v okoli atd atd. Teda podobne ako je to pri inych velkych pretekoch. Taktiez by mohli zverejnit stage kapanek skor. Takze v podstate moj nazor je, ze je to pekny pretek, len tomu chyba marketing.
Dalsia moznost je ponat marketingovo celu Extraligu, ako je to napr. v Cechach.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Na margo startovneho: Treba sa previest do zahranicia na LIII a potom porovnavat.
Cenu ovlivnil aj fakt, ze strelnica je uz v sukromnom vlastnictve a majital sa bude samozrejme spravat trhovo. Doteraz to bola policajna strelnica a nik neplatil za pouzivanie strelnice pocas pretekov. Tieto casy skoncili. :cry:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Myslel som si, že nebudem reagovať, ale nakoniec predsa len. I keď je úplne jedno, čo tu napíšem, lebo vždy sa tu nájde expert ktorý si nájde nejaké negatívum v tomto príspevku a to bude ospevovať do Vianoc.
Výška štartovného:
Touto cestou každému, kto si prečíta túto správu, PONÚKAM možnosť usporiadania preteku IPSC na strelnici v Čachticiach. Navrhni jeho názov, termín, cenovú kalkuláciu preteku a potom sa obráť na mňa a určite sa dohodneme. Budem uprednostňovať tých záujemcov, ktorím nevyhovuje súčasná výška štartovného. Tí čo sa cítia chudobní mi môžu poslať mail na: skptn@skptn.sk s telef. číslom, uvedenými podkladmi a já im zavolám (aby si nemínali kredit) a dohodneme stretnutie.

22buco napísal:
"A pokial viem, prave tento pretek bol v minulosti kritizovany na predstavenstve sads koli jeho slabej urovni."
Úprimne povedané...je mi ľúto tvojho informátora, ktorý na prezídiu za cca 4 hodiny povedal asi 10 slov a z toho si ešte objednával večeru, že ti nepovedal celú diskusiu, ale kľudne sa ho na to spýtaj. A pripomeň mu, že tá kritika nebola na pretek BC2012, ale na iný pretek a bolo to na prezídiu SADS...SADS nemá predstavenstvo (viď Stanovy SADS). A ešte ťa chcem požiadať...napíš sem, čo konrétne bolo kritizované...ja mám kritiku rád, poučím sa z nej a budem ti môcť plnohodnotne a k veci odpovedať a ostatní si budú môcť urobiť názor na kritizovanú vec. Pokiaľ to nebude konkrétna kritika, nestrápňuj sa frázami "jedna babka povedala".

oci napísal:
"Mozno v tom je problem, ze v TN je to vlastne skoro jedno ci je tam 9 velkych stage na level II alebo 9 velkych + 3 male na level III"
Mrzí ma tvoja pamäť a neznalosť, v Čachticiach sme nikdy nerobili 9 veľkých stage (viď pravidlá IPSC).

PS: Toto vlákno sa mi zapáčilo a budem Vás informovať o počte záujemcov na usporiadanie preteku IPSC v Čachticiach.
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Dobrý, vecný a ešte aj vtipný príspevok. Osviežujúce!
Ďakujem za všetkých, čo sa síce zúčastňujú len na stavaní, prípadne pískaní pretekov, ale chápu a vidia, aj do finančných vecí.
Jednoducho, veci sa vracajú do koľají, ktoré sú im určené. Myslím Level, kontra peniaze zaň.
Ako spomenul Balistik, platím, načo mám a čo chcem strieľať. Aj ja by som si strelil napr. Európu, keby som na ňu mal. Plačem? Nie.
Rozumiem aj druhej strane. Bude ťažko si zvykať na normálny stav vecí.
Pod 120 rán nevstanem z postele? Doporučujem Rimavskú Sobotu, tam si príde človek na svoje - z kvantitatívnej stránky. Len dotyčnému prajem, aby mu potom neostala pachuť v ústach... Z kvalitatívnej stránky.
oci
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa oci »

Tych 9 som prehnal ale 5 velkych a ziadny maly to bolo:
názov podujatia TN pohár
DÁTUM 05.08.2012
MIESTO KONANIA Čachtice
ORGANIZÁTOR ŠKP Trenčín
LEVEL 1
Počet parkúrov: 5
Minimálny počet rán: 135

Štartovné: 10 €,-

To je okolo 27 ran na parkur a 135 ran za 10 eur

Chcel som poukazat na to, ze som si tam za 10 eciek zastrielal ako nikde inde a pri tom to malo velmi dobru uroven v porovnani s level1 standardom na slovensku(odhliadnuc od toho, ze tam boli len velke stage)
Je mi jasne, ze na level 1 nemusi byt presne stanoveny pocet velkych a malych parkurov....

len pre porovnanie....

21.04.2012 Cachtice level 2, 132 ran za 20 ecok a takmer ta ista trencianska uroven (chap dobra uroven :-) )

Level 3 + 87 ran a + 30 ecok v porovnani s level 1 ..... Proste ste si nas v cachticiach rozmaznali na dobrych level 1 zavodoch :P

Je mi jasne, ze level 3 stoji viac penazi ale zaroven chapem, ze si to bezny Slovak nemoze dovolit..... 45ecok za startovne + strava + cesta + naboje. Je to dost..... a IPSC na slovensku tym moze stratit dobrych strelcov....
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"