ZVS P20

Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

cubitko napísal:Neviem ci chalani z Dubnice nemali ist na zaciatok radsej cestou vyroby kvalitneho, dobre spracovaneho, uzkeho, dobre sa drziaceho sub-kompakta s dobrou spustou nez sa tlacit na trh s full-sizovou zbranou.
...
Myslím, že bez klasickej služobnej zbrane v 9x19 pre uniformované zložky nemá žiadny európsky výrobca zbraní šancu! Musí ísť do tendrov a predať stovky či tisíce, z jednotlivcov-hobíkov nevyžije v žiadnom prípade :evil:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

pištole ZVS vypadajú vydarene. Ja osobne som si ich viac krát s chuťou omakal (žiaľ bez streľby)

Toho času je na ťahu firma ZVS s nástupom na trh. Popísalo sa toho i odprezentovalo všelikde pomerne dosť.

Odhadujem, že realita (kúpy- schopnosť) v SR bude pre firmu vytriezvením...
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Keby si chodil na akcie LT, mohol si si zastrielat do sytosti. :wink: (ber to ako pozvanku) Ak vyjdu na trh s cenou o ktorej sa debatilo, tak problem nebude kupyschopnost ale konkurencieschopnost. Verim ze to dobre zvazia, tim maju schopny a odhodlany.
ivo_PN
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa ivo_PN »

Zatial som videl tuto ZVS novinku iba na fotkach, ale vyzera prinajmensom velmi solidne. Paci sa mi.
Skorej ako samotna zbran ma zaraza neprajnost a ohovaranie v niektorych komentaroch tu v diskusii. Preco? Ziaden patriotizmus a ani hrdost. Iba sprosta slovenska neprajnost... Ja osobne som rad, ze existuje slovenska firma, ktora sa drzi tradicie zbrojarskej vyroby na povazi! A urcite to nebolo lahke dostat sa az sem, po zaciatok seriovej vyroby! Drzim im palce. (Moj nazor je, ze ZVS vstupuje na trh s produktom, ktoreho je na trhu dostatok, nebude to lahke sa presadit... keby sa mam ja zbrojarsku firmu, asi by som isiel cestou zbrojovky vsetin- projekt kevin alebo nieco podobne- nove, aj ked nie zrovna microcompact...)
Ale vratim sa k ZVS P20/21
Co sa tyka ceny, pokial viem do 600 eur- je to ozaj az tak vela? Za hocijaku hovadinu typu carcal (a nechcem hovorit aj o inej dost rozsirenej zbrani u nas) niekto vyhodi 5-6 stoviek a ani okom nemihne... Za slovensku pistol je to uz ale nekrestansky penaz?!
600 Eury za (podla vsetkeho) kvalitnu zbran s dvoma zasobnikmi, kufrikom a puzdrom ( predpokladam ze by to mohli takto predavat).
Je pravda ze firma nema take meno aby si mohla dovolit nadsadzat ceny ( priplatky za znacku), preto hlavnou devizou by mala byt kvalita.
Teda kvalita spracovania, kvalita a trvanlivost materialov, presnost, zarucny a pozarucny servis a ine. Horsie je, ked cena je na urovni konkurencie a kvalita zaostava... o tom ani nemusim pisat.

Netreba tu zbran hadzat do smecaku este ked neni ani na pultoch...
Jedno je ale je iste, ako tu uz bolo viackrat spominane, ZVS musi expandovat na zahranicne trhy. SVK trh je moc maly na to aby bola vyroba rentabilna, aj keby si tu pistol kupil hned kazdy piaty drzitel...
MyroLM
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa MyroLM »

Tak tak. Ja osobne sa na ňu veľmi teším. Keď som si vyberal prvú pištoľ tak som poskúšal snáď 20-30 rôznych zbraní. Áno, ono to všetko strieľalo ale stále tomu "niečo" chýbalo, jedna bola malá, druhá vysoká, tretia úzka... veľké, kompakty, subkompakty... Až som len tak náhodou natrafil na PS97 :-) zobral som ju do ruky a v tom momente som vedel že "to je ona". do mojej konskej dlane padne ako uliata, váha vyšiia ale vôbec nevadí, strieľa sa mi s ňou úplne príjemne a pri streľbe mám príjemný pocit ako pri žiadnej inej zbrani ktorú som vyskúšal. Myslel som že ľahké zbrane s plastovým rámom nie sú pre mňa, ale čuduj sa svete, toto isté ako s PS97 sa stalo s P20 na prezentačke v čachticiach. Perfektne sadla, vôbec nič nezavadzia, všetko je tam kde má byť, príjemne sa z nej strieľa... Preto ju chcem, lebo mne jednoducho sedí a perfektne vyhovuje. Okrem iného sa mi aj páči :-) Kompakty asi naozaj nie sú pre mňa :D jedine že by som si nejako obrúsil ruky :D
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

O nic ste neprisli, staci ked sa kedykolvek zastavite v dubnickej podnikovej pokladni a mozete si ju osahat.
Jean
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Dnes predava hlavne cena. Ak sa k dobrej cene prirata aj kvalita a spolahlivost tak sa z vyrobku stane bestseller. Neverim ze sa firme ZVS podari prerazit s takou cenou aku propaguju dnes. Ak aj bude dostupna po celom svete a na predajnu dojde zaujemca tak bude vyberat medzi overenym a lacnejsim a neznamym a drahsim co si podla vas vybere vecsina ? Aj keby sa predavala o 100€ lacnejsie ako glock tak stale by som vahal ci ju kupit nakolko glock je overeny. Tu nejde o patriotizmus ale hlavne o spolahlivost. Nehovoriac o tom ze tobit betatestera za 600€ je aj pre nemca dost.
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

zandar
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..myslim ;) ze je to kandidat No-1 na prezbrojenie :D statna firma si da statne zbrane - to mozeme tolerovat ;)
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Čo tak dočasne zamknúť tému? A ak bude mať niekto niečo relevantné požiada príslušného moderátora o update témy. Je tu už siedma strana a zbraň ešte nie je ani na pultoch. Chudák človek ktorému v blízkej budúcnosti padne do oka na pulte niektorej predajne a bude si chcieť o nej niečo pred kúpou prečítať aj v tejto téme.
zandar: tak ako to fungovalo aj z K100? :wink:
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Ja ta len poopravim, ze polostatny. Ale mas inak recht. Cely cas som hladal spojitko medzi vznikom novej zbrane na dobrej urovni v polokrachujucom slovenskom podniku s prezbrojenim nasich bezpecnostnych zloziek. Co bude urcite jeho logicka snaha. Konecne mi to dava zmysel.
Naposledy upravil/-a niko v 11 Apr 2013, 10:25, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

chlapi, logiku to dáva, pravda to však nie je 8)

viac neprezradím , budete však prekvapkaní keď sa ukáže aké šidlo sa nám ide vykľuť z vreca

ZVS malo na dosah dodávku väčšieho množstva služobných pištolí do ďalekého zahraničia na sklonku minulého roka, nezvládli však subdodávky podstatných komponentov a o kontrakt prišli.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

betatesterom chybali zaso***** 8)
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

To väcsie mnozstvo je 1000 zbrani do Iraku. Ved to pisalo v tom clanku. Ale tak pekne, ze sa im to rozbieha. Inak mne ako strelcovi Slovakovi je v podstate aj jedno, ci by policiu a armadu prezbrojila ZVS alebo GP. Hlavne nech peniaze ostanu v state.
Vova
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Ja by som mal otázku na tých, ktorí ju už držali v rukách. Keď ste vypúšťali záver do prednej polohy pomocou vypúšťača záveru, nezavadzala vám pri tom páčka poistky? Mne sa zdajú strašne blízko seba...
Inak aj ja si želám, aby sa ZVS darilo. Veď každá fungujúca firma v našej republike je pre dobro nás všetkých. A pre nás tu na fóre, je to, myslím si, aj potešujúca správa. A radšej nech dostanú zákazku na prezbrojenie PZ a OSSR oni, ako niekto z vonku. Veď by to bolo určite lepšie, ako je tomu teraz... Nie?
Napísať odpoveď

Návrat na "ZVS"