HK P30 - prakticke skusenosti
Ja som jeden z nich, bohužiaľ.agger napísal:Viem ze niekomu to nejde.
Na tú dlhú spúšť a reset by som si určite zvykol, ale k tej páčke som zatiaľ nenašiel cestu, ako na ňu. Na silný palec mi to je priďaleko (ak nechcem zbraň takmer pustiť z ruky) a silným ukazovákom to tiež nejde - buď musím povoliť a zrotovať úchop alebo mám (pri zachovanom úchope) ukazovák v takom pnutí, že by som si netrúfal toto v strese používať. Predsa len je od tej páčky dosť blízko ku spúšti.
Verím, že ľudia s inými rukami a prstami s týmto nemajú problém, a v tichosti im závidím
-
friendly_chatterjee
Ja to s mojim HOCHOV robim pri vymen zasobnikov nasledovne: strielam, potom si ho pritahnem k telu a sucasne pootocim o 45 stupnov do prava, lavu ruku uvolnujem z uchopu a palcom na lavej ruke uvolnim zasobnik (zasobnik pada na zem), lava ruka pokracuje v pohybe k opasku na lavu stranu pre dalsi plny zasobnik, vytiahnem zasobnik a zasuvam ho do prazdnej sachty, lavou rokou robim opat uchop a sucasne pootocim HOCHA spat o 45 stupnov do lava zapichujem zbran do terca a strielam.
-
friendly_chatterjee
No jednou rukou som to mal presne tak ako pises: na silný palec mi to je pridaleko, alebo ukazovak pravej ruky vo velkom pnuti.
Kedze som nizsej postavy, vzdy som usudzoval, ze aj dlzka mojich prstov je kratsia. Predpokladam vsak, ze strelci s vyskou nad 175 cm, by s tym vypustanim zasobnika silnym palcom nemali mat problem. Ci?
Kedze som nizsej postavy, vzdy som usudzoval, ze aj dlzka mojich prstov je kratsia. Predpokladam vsak, ze strelci s vyskou nad 175 cm, by s tym vypustanim zasobnika silnym palcom nemali mat problem. Ci?
-
friendly_chatterjee