STI

R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Michal1: kto to STI doviezol / skladal / tunil ? O podobných problémoch som už niekde počul, V.Martínek sa vyjadril že sem niekto vozí napodobeniny STIčiek a predáva za cenu originálov, na stránke má dokonca fotky týchto napodobenín.

edit:

http://shop.vmcustom.cz/cat.php?showid=25&lang=czech

http://www.vmcustom.cz/kopie.htm
Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

clovece, to by ma asi nenapadlo kontrolovat, ze ci sa nejedna o kopiu STIcka. Som zvedavy kto by si take nieco trufol predavat a pokazit si dobre meno(ak ho teda este ma).
marek11
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa marek11 »

nemyslím že by Kuracina predával kópie
majac
častý prispievateľ

tak to ma ani nenapadlo, ale zase len tak cez nejakeho prekupnika sa taky falzifikat do legalneho obehu nedostane.
a ten kto ho predava, musi vediet co predava...
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Zistim co a ako a dam vediet.
Majitela stretavam iba na sutaziach a nejako som zabudol jeho meno.

Mozno bude v nedelu v Komarne a tak sa ho popytam co a ako.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

marek11: pokial viem tak GP zatial predávajú iba verzie spartan, trojan, edge a Ls, no a žiadna z nich nestojí 90 litrov ako písal Michal. Takže ju mohol niekto doviezť na objednávku...
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Bol to standar a puskar mu ho upravoval na diviziu OPEN.
CO spomynal len za kolimator dal 10-15000sk. :shock:

Popytam sa a budem mudrejsi.
majac
častý prispievateľ

za dobry kolimator (docter) das v pohode taku sumu aku si uviedol. ale aj ten zbytok(75tis) sa mi zda strasne vela, to by si musel komplet creva vymenit za ladicske diely a aj tak by si mal co robit aby si sa dostal na tuto cenu.
friendly_goldberg

Príspevok od používateľa friendly_goldberg »

zdravím všetkých STIčkarov. dnes som sa tiež stal majiteľom LS-9. zbraň vyzerá super, len ma trochu mrzí že mieridlá a muška nie sú výraznejšie. V GP povedali, že sa to dá spraviť. aký máte názor, ovplyvňuje to nejako mierenie ? je potrebná určitá úprava?... zatiaľ som z tejto zbrane nebol strielať takže nemám osobnú skúsenosť.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

mne tie mieridla pri strelbe prisli ako uplne OK a na tento typ zbrane a rychle zamierenie uplne vyhovujuce
majac
častý prispievateľ

mieridla na LSke su uplne ok na ucel na ktory je zbran urcena. su konstruovane tak aby sa minimalizovala moznost zachytenia o odev pri taseni. No a pri strelbe na sebeobrannu vzdialenost aj tak nepouzivas mieridla, ale strielas a mieris pudovo.
friendly_goldberg

Príspevok od používateľa friendly_goldberg »

nemali ste problém so zaevidovaním zbrane ? dnes mi policajt povedal, že tento typ zbrane (výrobcu STI) zatiaľ nemajú v databáze alebo evidenčnom systéme. tak ma normálne poslal domov. škoda len že zákon stanovuje lehotu 7 dní. :x na predloženie a zaevidovanie zbrane od jej kúpy. takže dúfam, že si chlapci pohnú a veľmi rýchlo aktualizujú svoju kartotéku. nerád by som ju tam nechal v úschove :evil: inak že by ju na slovensku nik nemal sa mi zdá hlúúposť, už len s ohľadom na obsah diskusie na tomot fóre...
marek11
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa marek11 »

Luboš napísal:nemali ste problém so zaevidovaním zbrane ? dnes mi policajt povedal, že tento typ zbrane (výrobcu STI) zatiaľ nemajú v databáze alebo evidenčnom systéme. tak ma normálne poslal domov. škoda len že zákon stanovuje lehotu 7 dní. :x na predloženie a zaevidovanie zbrane od jej kúpy. takže dúfam, že si chlapci pohnú a veľmi rýchlo aktualizujú svoju kartotéku. nerád by som ju tam nechal v úschove :evil: inak že by ju na slovensku nik nemal sa mi zdá hlúúposť, už len s ohľadom na obsah diskusie na tomot fóre...
mal som problém tohto charaktreu ale policajt zavolal do centrály v BB a nechal zaregistrovať konkretny model do databazy, 10 minut bolo vsetko ok. evidovali iba STI Exekutive v .40-kovom kalibri. /registroval iba LS40, ak máš LS9 mohol nastat problém/

čo sa mieridiel týka, z môjho pohladu sú velmi dobré , na 25M mám zatial rozptyl cca 15cm/5 rán
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

ja mam v preukaze zbrane STI Executive, a cislo LSxxxx, a problem nerobili absolutne ziadny, inak musim povedat, ze ustretovost a promptnost policajtov na evidencii ZaS v Novom Meste nad Váhom je absolutne prikladna.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:46, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Colt 1911 a jeho klony"