Tekovská Liga 2013
-
inspiring_swanson
Lukee1811: Ako ti napísal Rasťo, pokiaľ tvoje púzdro a ostatná výstroj bude plniť pravidlá IPSC, nie je problém.
K predošlým príspevkom: Ja so strieľal zatiaľ najviac Levely III hlavne v zahraničí a tiež sa mi zdali tie stage ľahšie ako niektoré Level I u nás. Nič nebolo schované za gumami že trčí z gongu max jedna štvrtina a pod.
K predošlým príspevkom: Ja so strieľal zatiaľ najviac Levely III hlavne v zahraničí a tiež sa mi zdali tie stage ľahšie ako niektoré Level I u nás. Nič nebolo schované za gumami že trčí z gongu max jedna štvrtina a pod.
-
inspiring_bassi
Priatelia na http://www.shootingarea.eu/ bola spustená registrácia na prvé kolo Tekovskej ligy.
Nezabudnite, že počet strelcov je limitovaný. Čo sa týka registrácie v deň preteku, bude platiť to pravidlo čo platilo aj v Sielnici: do 08,20 majú strelci registrovaní na shootingarea garantované miesto v preteku, po 08,20 sa má možnosť v prípade voľných miest zaregistrovať aj pretekár bez predregistrácie na www.shootingarea.eu
-
inspiring_bassi
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
Balistik, rozhodovať a strielat v jeden den je dost zlozite pre RO ak ich nechce organizator zničiť. Preteky LI by mali byt regionálnou záležitosťou a nie cestovaním naprieč SR. Pokial si niekto chce zabuchať v širšom kolektíve sú tu preteky LII a vyššie, kde to štruktúra preteku umožňuje, tj RO si strelia predpretek a zvládnu aj 13-15 strelcov. Bol si na Sielnici tak vieš že 10 na jednodnový pretek je akurát dosť.
-
inspiring_chandrasekhar