FMJ 9mm od ZVS holding
-
inspiring_ptolemy
FMJ 9mm od ZVS holding
Zdravím ,zaujímal by ma váš názor na tieto náboje prip. osobné skúsenosti s týmto strelivom ..... Je to slovenský výrobca a dúfal som že by mohla byť aj priaznivá cena
, ja som ich zohnal od kamaráta zdarma jednu krabičku a ešte som nemal čas ich odskúšať.
Ich cenu naozaj neviem lebo u más ich nikto nepredáva.
- strelec122
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
Beno
Ak to bola modra krabicka ako pise elektron,boli to urcite PS GRAND.
Ja som ich kupoval pred 2 rokmi-kus 4sk,potom trochu podrazeli 50ks 250sk.Bol som s nimi velmi spokojny, aj ked strela reagovala na magnet.
Robila ich Povaz.Bystrica alebo Bytca,teraz neviem presne.
Boli 7,5g,8g a niekde som cital,ze sa uz nevyrabaju.Ak je to skutocne tak ,je to skoda.
Ak to bola modra krabicka ako pise elektron,boli to urcite PS GRAND.
Ja som ich kupoval pred 2 rokmi-kus 4sk,potom trochu podrazeli 50ks 250sk.Bol som s nimi velmi spokojny, aj ked strela reagovala na magnet.
Robila ich Povaz.Bystrica alebo Bytca,teraz neviem presne.
Boli 7,5g,8g a niekde som cital,ze sa uz nevyrabaju.Ak je to skutocne tak ,je to skoda.
Naboje ZVS-Holding je Dubnicka firma,je to niečo ine ako boli PS-Grand,ZVS-boli naboje skladane s komponentov MFS-Madarske,s pultov sa nejak vytratili ale boli vyborne,na nabojniciach v začiatkoch mali značenie calibra,potom C end T,neviem ako sa to piše tak sa omluvam,mal som od nich 7.65,9luger,aj makarovi,robili alebo robia aj gulove pre dlhe zbrane.Existovala aj podnikova predajna teraz neviem je to dobrych 5-6rokov dozadu.
-
inspiring_ptolemy
áno tá krabička je modrá, podľa ich webovej stránky muníciu ešte stále vyrábajú, len som ju v obchodoch nikde nevidel. Pokiaľ by tá cena bola cca 5Sk tak by sa to ešte dalo prežiť. Skúsim pozháňať.
http://www.zvsas.sk/index.php?menu=5&pa ... a-strelivo
http://www.zvsas.sk/index.php?menu=5&pa ... a-strelivo
- strelec122
- prispievateľ
Balistik
Mas Ty asi pravdu,poslednu krabicku som vystrielal asi pred mesiacom,ale v razi 7,65mm a som rad ze som sa ich zbavil.Priblizne kazdy piaty naboj mi zlyhal.Kupil som ich asi 7krabiciek.Jedno balenie 50ks stalo 320Sk,bol som ich aj reklamovat a predajca mi hovoril ze to bola nejaka vadna seria.
V razi 9 luger som ich nemal .
Rana ako z poplasiaka,kopec dymu a presnost -bol som rad,ked som trafil terc.Pomylila ma ta modra krabicka,GRAND bol tiez v modrom.
Mas Ty asi pravdu,poslednu krabicku som vystrielal asi pred mesiacom,ale v razi 7,65mm a som rad ze som sa ich zbavil.Priblizne kazdy piaty naboj mi zlyhal.Kupil som ich asi 7krabiciek.Jedno balenie 50ks stalo 320Sk,bol som ich aj reklamovat a predajca mi hovoril ze to bola nejaka vadna seria.
V razi 9 luger som ich nemal .
Rana ako z poplasiaka,kopec dymu a presnost -bol som rad,ked som trafil terc.Pomylila ma ta modra krabicka,GRAND bol tiez v modrom.
- strelec122
- prispievateľ
-
inspiring_ptolemy
- strelec122
- prispievateľ