Ucinky Brokovych CCI 9mm luger

inspiring_franklin

Príspevok od používateľa inspiring_franklin »

Tie broky vyzeraju byt o nicom. Naco to je?

Co sa tyka sebaobrany pistolou, vidim to celkovo bledo. Napadnutie zvycajne neprebehne na optimalnu vzdialenost. 1-2 lugery nikoho napumpovaneho adrenalinom (pripadne + fet) s potlacenym pudom sebazachovy a s 10s oneskorenim kym mu dojde, ze to nieco cierne co mu pozera do xichtu je hlaven - nezastavi. A .44 mag. nema kazdy so sebou.
Situacia pravdepodobne vznikne medzi kopou nevinnych ludi, v bare, na vlakovej stanici, prve co vas napadne je teoria NO a KN, pohladom v dial vyhodnotit dostrel a kam po tom betone doskace, ak sa netrafim..
Casovo to tiez nie je idealne, vsetko sa udeje veeelmi rychlo. Na vzdialenost boja nozom je pistol v ruke handicapom. Jeden rychly rez po oboci a oci mate plne krvi. Pepe ma pravdu, na noz nemate sancu.
Same nevyhody. Ja nosim viac paralyzer ako pistol.
Inac sa na to samozrejme diva z pozicie policajta alebo vojaka v sluzbe.
Strielajte do papiera, zabudnite na akcnu obranu.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Používateľov profilový obrázok
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

martinr napísal:Situacia pravdepodobne vznikne medzi kopou nevinnych ludi, v bare, na vlakovej stanici, prve co vas napadne je teoria NO a KN, pohladom v dialke vyhodnotit dostrel a kam po tom betone doskace, ak sa netrafim..
A kam to po tom betóne, či asfalte doskáče, keď to preletí účtočiacim páchateľom...

Ja nosím aj prvý celoplášť a mám naplánované v domovej zástavbe v prípade NO a KN strieľať varovný výstrel do trávy a dúfam, že to v nej aj zostane. Hororovné scénáre, že v kvetinovom záhone nájdem kameň alebo vyústenie kanála na ktorom sa to odrazí, je pre mňa menšia nedbanlivosť ako keď zle zamierim do nebies a varovný výstrel vletí niekde na 11 poschodí paneláka do okna.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"