Náboje .45 ACP LIMIT
Ak by sa realizoval spoločný nákup ZVS luger, prípadne iného spoľahlivého streliva môžte so mnou rátať. 1-2t
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 21 years
a ake su ceny amunexu?
Urobit spol. nakup u nich a za vyssiu cenu mat bez starosti s dopravou lacnejsie strelivo?
Ale nenasiel alebo nepochopil som presne princip ich fungovania.
Pretoze ak niekto zorganizuje odber palety rovnakych nabojov, a vyberie peniaze, ktore Amunex dostane naraz, a naboje treba v rozumnych mnozstvach rozviezt po SR, a oni ten rozvoz robia, asi by bola spokojnost na oboch stranach.
Urobit spol. nakup u nich a za vyssiu cenu mat bez starosti s dopravou lacnejsie strelivo?
Ale nenasiel alebo nepochopil som presne princip ich fungovania.
Pretoze ak niekto zorganizuje odber palety rovnakych nabojov, a vyberie peniaze, ktore Amunex dostane naraz, a naboje treba v rozumnych mnozstvach rozviezt po SR, a oni ten rozvoz robia, asi by bola spokojnost na oboch stranach.
no a to si mozem kupit, na treningovu strelbu, rovno SB Nontoxy v cene 0,15€/ks uz pri odbere jedinej krabice co je 250ks, takze nemusim nikoho zhanat, aby som dal dokopy nakup o X-tisic nabojoch...elado napísal:V zvs moc masový nákup nepomôže. Jednoducho ak sa berie nad 8000ks, tak je cena 0,144€/kus.
Aj ked neskoro, ale chcem este povedat dakujem Petersonovi a Aggerovi za spolocny nakup LIMIT. Mne sa az dnes podarilo na pol hodinku vybehnut na strelnicu. 75 kusov .45ACP bez problemov opustilo hlaven. Ako uz pisal Acho, su dobre "podsypane", pocitovo silnejsie ako S&B. Ale na 185 gr Hornady co som mal nemaju, to aj plamen z hlavne slahal, spredu aj z cez vyhadzovacie okienko.
Naposledy upravil/-a satu v 25 Máj 2013, 12:13, upravené celkom 1 krát.