Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

samozrejme ze je ale nemyslim si ze je tu nejako tak sialeny dopyt aby sa tu oplatilo robit nejake vacsie aktivity. ale uz sme off topic takze sa venujme puzdram...

mimochodom nevidim problem v mojich obrazkoch ked som si pozrel tie co su v tomto vlakne su rovnako velke ...

a teraz pozeram aj na ten link co si poslal to co som ja tu poslal bolo nezavisle na tom lebo ten tvoj link som prehladol
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

páni, nosí niekto Glocka s použitím Clipdraw? Skúsenosti, plusy, mínusy.
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Ja to mam, je to fajn vec zasunies to za nohavice a netrci to velmi. Avsak v lete asi bud problem s potenim. A zavadzia to ked potrebujes na malu :D Celkovo sa mi to paci je to aj podla mna prakticka vec. Trosku moze byt problem pri sedeni trebars v aute, ak su nohavice natesno tak potom mieridla tlacia na brucho. Ale to sa da vyriesit vhodnym oblecenim. Podla mna je to lepsie ako vnutorne puzdro.
Nu3a
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa Nu3a »

Na margo Clipdraw-u na Glock - nosite s nabojom v komore? Osobne by som mal pochybnosti o bezpecnosti nosenia nabitej zbrane bez krytia spuste, ale kazdy podla svojho gusta.
Naposledy upravil/-a Nu3a v 03 Apr 2013, 17:04, upravené celkom 1 krát.
vanto
častý prispievateľ

Bez, tiez zastavam nazor, ze jedine s krytou spustou...
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

vanto, nema zbran snahu opustit opasok? netočí sa, "nevyhŕňa sa hore"? drží ten klip ozaj pevne?
vanto
častý prispievateľ

Nemal som s tym ziadny podobny problem, drzi to pevne. Zbran sa nehybe a drzi pevne.
jancco
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa jancco »

viete mi poradit nejake puzdro na K100, podmienka je aby bolo uzke popripade sa dalo použit aj ako ako puzdro na skryte nosenie do nohavic
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Najlepšie sú momentálne púzdra BP holsters. Pomer: cena/výkon . Mám dve nové vnútorné a jedno vonkajšie.
http://www.bpholsters.sk/
a
http://www.e-zbrane.sk/index.php/prislu ... p-holsters
DDT
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDT »

Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

skus s tym falcom zapuzdrit jednou rukou, najlepsie rychlo
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Do zakasatelneho puzdra z ktoreho si prave vytiahol zbran jednou rukou naspat nezapuzdris nikdy - do ziadneho, jedine ze by si pri taseni tu koselu roztrhol jak superman pred akciou. Pretoze ti bude zavadzat vykasana kosela, ktora ti ho prekryje.
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Presne tak. Vnútorné puzdro je komfortné na nosenie ale nie na zapuzdrenie... Načo potrebujes pri NO,KN zapuzdrit jednou rukou...
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Da sa aj do IWB falca zapuzdrit jednou rukou, ak ma vystuzeny chrbat. Natrenovane, vyskusane a overene.

IWB kydex je vsak lepsi, najlepsie so sweat shieldom.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

gewehr:
Zakasateľné (aka tuckable) puzdro sa po vytiahnutí zbrane stáva klasickým vnútroopaskovým, keďže málokto si po vytasení znova zahrnie košeľu do nohavíc :wink: A do dobrého IWB puzdra nie je problém zapuzdriť jednou rukou, je to ale samozrejme menej pohodlné a komplikovanejšie než obojručne. Hovorím o dobrom IWB, ktoré aj bez zbrane a pri utiahnutom opasku drží ústie puzdra plne otvorené a prístupné.

canis lupus:
Lebo napr. druhú ruku z ľubovoľného dôvodu nemôžeš použiť? Či už v nej niečo/niekoho držíš, máš ju zranenú, atď atď.
A behať po "mieste činu" s nabitou zbraňou v ruke nemusí byť vždy zrovna najlepší nápad, niekde ju len tak odložiť tiež nie, ...

agger:
Dá sa, ale je to taká z núdze cnosť, nakoľko vystužený na tom puzdre je viacmenej len ten chrbát.
Ako píšeš, plast/kydex je imho oveľa lepšia voľba.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."