Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

bujny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Dá sa to aj u koženého Falca 85/V, odskúšané, robím to bežne. Záleží na oblečení, ja nosím tričko a voľnú košeľu, tam to ide bez problémov.
Kydex mi zatiaľ esteticky k 1911 nejde, možno časom.
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

yarco, mne vykasana kosela vzdy po vytaseni naspat prekryje puzdro akonahle natiahnem ruky so zbranou pred seba
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Jasné, ale pri troche snahy a cviku ju vieš aj jednou rukou uvoľniť z priestoru puzdra a opatrne zapuzdriť. Ak ale puzdro nedrží tvar a po tasení spľasne, už to zapuzdrenie môže byť pre jednu ruku príliš komplikované až riskantné.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

ja tak, tak uz som pochopil co myslis, mam asi dlhsie vedenie
jancco
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa jancco »

Čo hovorite na toto ma ho niekto?
http://falco.sk/stranka_data/moduly/esh ... ccb1d4.jpg
dnes som mal zbran pri sebe v tomto
http://www.grandpower.eu/components/com ... beef16.jpg
a prišlo mi dost široke teda bolo vidiet obris zbrane aj pod hodne volnym tričkom.
takže preto hladam niečo viac na telo
phoenix
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa phoenix »

matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

daj si spravit kydexove na mieru a mas vystarane.
inspiring_rubin

Príspevok od používateľa inspiring_rubin »

ak par dni alebo tyzdnov pockate, hodim sem test alebo prinajmensom fotky puzrier vhodnych na denne nosenie- momentalne pouzivam vonkajsiu kapsu FALCO, kupil som si aj nylonove IWB tuckable puzdro FALCO- strasne sklamanie, je priserne hrube, plus moja DUTYna hruba cez zaver= tesim sa ako s nou v obleku budem vypadat :D, chcel som ho reklamovat ale za tu dvacku sa snad najde vyuzitie
inac na poste uz na mna caka IWB kydex puzdro za 35 dolarov a vonkajsie (na nejaku tu sutaz alebo k dlhej bunde ci kabatu) plastove vonkajsie od falca, ak sem zabudnem hodit fotky tak poslite PM,
holt lavak si kupuje vsetko individualne a puzdra sa pomaly vyrovnaju cene zbrane..

EDIT: dnes na IDETe mal stanok vyrobca puzdier ktoreho som doteraz nepoznal, nasiel som zaujimave puzdro na nosenie (aj ked podla mna skor na sutaz, bezpecnost nic moc) pre moju konkretnu zbran a na to ze bolo nylonove bolo vcelku pevne- aj zapuzdrenie moznoe jednou rukou (narozdiel od niektorych makkych nylonovych- vycitane aj na LOSe)

BONUS: ZAUJIMAVE PUZDRA zial len pre glocky, nejaku tu berettu a USP, zaujali ma no kedze mali hostesky napadnejsie nez samotne puzdra, k pokecu s predajcom som sa nedostal :)
Naposledy upravil/-a inspiring_rubin v 24 Máj 2013, 01:00, upravené celkom 2 krát.
petermac24
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa petermac24 »

Zdravim,

Zaujimalo by ma, ci sa zbran u kydexove puzdra neosucha prip. neodrie na castiach kde prichadza do styku s plastom. Teda pri taseni, alebo vkladani zbrane do puzdra. Mam XDM-ko a to je mam pocit trosku citlive prave na odery a nerad by som si tu zbran skraslil takymto sposobom.
Inak pouzivam vonkajsie kozene opaskove puzdo od Falco, ale rozmyslam este zakupit prave to vonkajsie BP kydexove.

Dik
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Každé púzdro ti bude zbraň ošúchávať, zvlásť ak je samosvorné. To by sme mali odpoveď na otázku a dovolím si poznámku: pochopil by som tvoju obavu keby si mal niečo ako Kimber 1911 či vyššie, ale sorry XDMko? Ja mám HSko strieborné, nezdá sa mi že by sa ošúchávalo a keby áno je mi to jedno, jedine že by sa na tom ošúchavanom mieste tvorila hrdza.
petermac24
občasný prispievateľ

mas pravdu .. to bola len kozmeticka otazka
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

petermac24:
Ak chceš to odieranie povrchovky zbrane nejako spomaliť, treba často čistiť vnútro puzdra od prachu. Lebo ten pôsobí ako brúsny materiál.
petermac24
občasný prispievateľ

dik za odpoved
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Petermac, kožený (samosvorný) Sickinger mi zbraň (HK USP) za roky nosenia prakticky vôbec neošúchal. Aj preto ho mám rád a aj preto mám púzdier od tohto výrobcu viac.
:wink:
petermac24
občasný prispievateľ

Pozrel som si ich stranku. Vyzera podobne, ako to co robi Falco typ 141. Jedina moja obava by bola, kedze je to len koza ci sa predsa len casom zbran nemoze uvolnit v takomto puzdre. Mal by som asi pocit, ze mi zbran moze vypadnut napr. pri nastupovani, alebo vystupovani z auta.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."