Pušková liga 2014
-
inspiring_taussig
Pušková liga 2014
Na úvod chcem pozdraviť puškárov.
Chcem Vám oznámiť, že v predchádzajúcich dňoch prebehlo malé rokovanie medzi klubom ŠKP Luger Žilina a riaditeľom preteku Gemershootin rifle o vytvorení puškovej ligy, ktorú chceme rozbehnúť v roku 2014. Obe strany sme mali kladný prístup k vytvoreniu puškovej ligy na Slovensku, ktorá by mala pozostávať predbežne zo 4 kôl z toho 2 kolá v Žiline a 2 kolá v Rimavskej Sobote, hodnotiť sa bude vždy to najlepšie kolo v Žiline a v Rimavskej Sobote. Chceli by sme však do ligy pribrať aj iné kluby, ktoré by mali záujem o zorganizovanie kola puškovej ligy preto ak má dáky klub záujem tak ochotne ho privítame.
Uvedenú informáciu považujte len ako informatívnu o tom aké sú zámysly resp. plány klubov do ďalšej sezóny.
Taktiež by ma zaujímal názor strelcov s puškou o vytvorení puškovej ligy.
Chcem Vám oznámiť, že v predchádzajúcich dňoch prebehlo malé rokovanie medzi klubom ŠKP Luger Žilina a riaditeľom preteku Gemershootin rifle o vytvorení puškovej ligy, ktorú chceme rozbehnúť v roku 2014. Obe strany sme mali kladný prístup k vytvoreniu puškovej ligy na Slovensku, ktorá by mala pozostávať predbežne zo 4 kôl z toho 2 kolá v Žiline a 2 kolá v Rimavskej Sobote, hodnotiť sa bude vždy to najlepšie kolo v Žiline a v Rimavskej Sobote. Chceli by sme však do ligy pribrať aj iné kluby, ktoré by mali záujem o zorganizovanie kola puškovej ligy preto ak má dáky klub záujem tak ochotne ho privítame.
Uvedenú informáciu považujte len ako informatívnu o tom aké sú zámysly resp. plány klubov do ďalšej sezóny.
Taktiež by ma zaujímal názor strelcov s puškou o vytvorení puškovej ligy.
Naposledy upravil/-a inspiring_taussig v 04 Jún 2013, 09:34, upravené celkom 1 krát.
Myslím že je dobrý nápad skúsiť niečo takéto na SK naštartovať, súťaží pre dynamickú puškovú strelbu je velmi málo. Plánujete iba dlhé gulové zbrane alebo aj brokovnice? Súťaží pre brokovnice je myslím ešte menej.
[ryp] a budu povolene aj svietiacie Cipovane? [/ryp] 
... sry , ale nedalo sa odolat
-
inspiring_liskov
kym sa nestriela v borovicovom lese tak su ti svietiace nanic 
-
inspiring_taussig
Rozhodli sme sa rozbehnúť pušku hlavne kvôli tomu, že týchto pretekov je veľmi málo a strelec keď si chce streliť tak musí ísť pomaly do zahraničia tak prečo niečo také nespraviť aj na Slovensku aspoň sa strelectvo v tomto zmysle pohne o niečo viac dopredu. Zámerom bolo vytvoriť hlavne priestor pre pušku, človek si chce streliť ale nemá kde. Za rok 2013 sa na Slovensku strieľa puška len v Žiline a v Rimavskej Sobote tak to chceme rozbehnúť vo veľkom nie len orientované na jeden región.
-
inspiring_taussig
Tak zasmial som sa aj jacubitko napísal:[ryp] a budu povolene aj svietiacie Cipovane? [/ryp]
-
inspiring_taussig
Práve preto sme to vyvesili na net aby sme zistili, ktoré kluby budú mať záujem. komárno je vítané. Tak zatiaľ sme predbežne 3 slovenské klubu, ktoré by mali záujem robiť puškovú ligu na Slovensku. Každopádne koncom roka budem kontaktovať Rimavskú Sobotu aj Komárno.Michal1 napísal:Komarno ste nekontaktovali
-
inspiring_taussig
Zatiaľ je zámysel len puška ale je to dobrý nápad skombinovať to aj s brokovnicou. Nechám si to prejsť hlavou a poradím sa o tom s klubmi, ktoré o túto ligu prejavia záujem. Každopádne uvidím aký bude záujem o brokovnicu počas majstrovstiev SR v Sielnici.Gabo13 napísal:Myslím že je dobrý nápad skúsiť niečo takéto na SK naštartovať, súťaží pre dynamickú puškovú strelbu je velmi málo. Plánujete iba dlhé gulové zbrane alebo aj brokovnice? Súťaží pre brokovnice je myslím ešte menej.
Ked bude puska + brokovnica, moze byt aj tri gun, ja by som bol za 
-
inspiring_taussig
3 gun alebo puška + brokovnica je dobrý nápad. Ja osobne ho nezavrhujem a som k tomu otvorený len ako vravím budeme musieť zvážiť reálne možností čo bude aj závisieť na konci roka hlavne na tom koľko klubov prejaví záujem. Zatiaľ by ligu robili v Žiline, Rimavskej Sobote a v Komárne. Ale ak by sme v Žiline niečo také robili ako je puška + brokovnica tak to pripadá do úvahy až na rok 2014 koncom apríla.