Nazdar strelci
Toto: http://www.lokiweaponsystems.com/produc ... egory_id=8
ide v amerike momentálne na dračku a všetci si to strašne chvália.
Za cenu 1249 je to bezkonkurenčne najlepšie, čo sa da kupiť..porovnavaju to s JP a DPMS,čo stoja tak o tisicku dolcov viac, nevraviac že v cene je aj karbonová FF tube
Nemáme dákeho obchodníka, čo by to vedel doviesť s rozumnou maržou?
Robia to taktiež v zaujímavých farebných verziách... http://www.brianenos.com/forums/index.p ... 5281&st=25
LOKI AR 15
carbonové predpazbie stoji 80USD, buh vi čo to je za spúšť, a za zmienku tam stoji ta hlaveň , ale zase v amerických pomeroch je to bežná nijak oslňujúca cena, výhoda pre nás je tá , že ak by ste sa dali do kopy viacerí tak to vieme doviezť (ako celok a netreba to objednávat po dieloch)ale ak sa niečo dováža a vybavuje sa na to licencia tak jednorázový dovoz len licencie a doprava je jednorázovo 2500 ak nie 3000USD, na 50 zbraní, rozdel si to pridaj maržu obchodníka a keď to bude tak za 1600eur kus tak sme este veľmi optimistickí, preto sa európsky výrobcovia AR systémov snažia toho doma vyrobiť čo najviac.
inak veľmi pekná flinta v paradnej kombinácii to ano , len má jednu chybu, je v amerike.....
inak veľmi pekná flinta v paradnej kombinácii to ano , len má jednu chybu, je v amerike.....
Paci sa mi tiez ta loki ar 15, ale vyzera to tak ze k nam sa to tak skoro nedostane. Ak by som chcel nieco obdobne co by ste mi poradili, nechcem kvoli tomu zakladat nove vlakno. Na durosovej sa mi nepaci ta pazba co davaju vzaklade a aky je ten kompenzator kedze sa neda vymenit, super je ladena spust a vyborna hlaven. Trochu vadia vole lover uper cena novej cca 1600 eur je ok. Tiez rozmyslam nad Luvo, pripadne PAR MK3 alebo Vosatkovu flintu cena je uz niekde kolo 1900 ale asi aj kvalita. Cinana nechcem. Potreboval by som to viac menej na ipsc. Prebijat si chcem sam takze tvrdochrom nie je podmienka. Vdaka za cenne rady.
poslal som ti odpoved , neváhaj a ber tu PARku MK3 od efendosa okamžite, ta cena je vynikajúca , nie je nad čim rozmýšľať...!