Pušková liga 2014

duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Hoooo chlapci este nemate pusku postavenu a uz tu miesate brokovnicu, budete radi ked bude puska, ta sa s brokovnicou velmi zle kombinuje nakolko brokovnicove stage su kombinovatelne s pistolovou sutazou skor ako s puskovou tak vam odporucam hned od tej brokovnice upustit a sustredit sa na radsej na kvalitne stage pre pusku, podla seba ako radoveho clena kssk komarno. Mozem povedat ze puska v kn asi ne , je nas vela co nesithame uz tak robit a pomahat pri stavbe naplanovanych sutazi navrh postavit puskovy pretek ani nepresiel v plane sutazi na tento rok, a bacha na to maloktora strelnica ma balistiku na vsetky stage na pusku. Takze ak sa vam podari zilina a rimba somba tak uz to bude super. Inak ak chcete ist podla pravidiel ipsc cchcelo by to level II aby to bolo zaujimave aj pre zahranicnych ale to je ovela viac. Starosti, inak. Asi si budeme muset potom aj odrezat zo zasobnikov pretoze som pocul cosik o max 10 ranovych zasobnikoch do pravidiel ipsc puska.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

to su nejake novinky, ze sa ma obmedzit kapacita zasobnikov na puskach? u brokajdy to viem ale puska mi nejako usla.
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

To bola taka fama ktoru som zapocul od kolegu z klubu co to sleduje.....
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

nerealna hovadina, mozno tak pre Kanadu :-)
Rad by som bol, keby tento napad "puskovej ligy" robili kluby, ktore to dokazu i postavit na pozadovanej urovni.
Rimba to dokaze slusne, len im nepraje pistolova strelnica.
Samozrejme budme realisti vsetko nad 50m na slovensku.

1.2.1.5 The recommended balance for an IPSC Rifle match with regards to target distance is: 30% of all
targets to be less than 60 meters, 50% to be between 60 and 150 meters and 20% to be between
150 and 300 meters.
inspiring_kowalevski

Príspevok od používateľa inspiring_kowalevski »

Chcem podporiť tento pretek, lebo puška na Slovensku umiera. GSG cup zrušený, takže keď chceš strieľať pušku cestuj po okolitých štátoch. Súhlasím a podporujem v plnej miere tento zámer. Dôležité je aby pretek bol na požadovanej úrovni.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

budu pravidla modifikovane aj v tom smere, ze sa bude ratat zasah bodakom pripadne pazbou za dvojranu? :mrgreen:
Rasto
expert

Tak mozno v Rimbe a jej strielani si pod nohy by sa to dalo aplikovat :-)
Na druhej strane diky bohu i za tu Rimbu Sombu.
inspiring_taussig

Príspevok od používateľa inspiring_taussig »

Pietro napísal:Chcem podporiť tento pretek, lebo puška na Slovensku umiera. GSG cup zrušený, takže keď chceš strieľať pušku cestuj po okolitých štátoch. Súhlasím a podporujem v plnej miere tento zámer. Dôležité je aby pretek bol na požadovanej úrovni.
Ja som rád chodil na SGS cup ale škoda, že to už nie. Aj vojaci v Žiline robili pretek ale už ho nerobia práve preto som sa rozhodol, že niečo treba spraviť lebo stačí sa pozrieť len tu k Čechom aké preteky robia a sú pred nami tak prečo nespraviť puškovú ligu hoci len na úrovni level 1? Veď pištoli je veľa tak skúsime trošku pichnúť do pušky a uvidí sa aká bude odozva.
inspiring_taussig

Príspevok od používateľa inspiring_taussig »

Rasto napísal:nerealna hovadina, mozno tak pre Kanadu :-)
Rad by som bol, keby tento napad "puskovej ligy" robili kluby, ktore to dokazu i postavit na pozadovanej urovni.
Rimba to dokaze slusne, len im nepraje pistolova strelnica.
Samozrejme budme realisti vsetko nad 50m na slovensku.

1.2.1.5 The recommended balance for an IPSC Rifle match with regards to target distance is: 30% of all
targets to be less than 60 meters, 50% to be between 60 and 150 meters and 20% to be between
150 and 300 meters.
Tak ja si myslím, že táto myšlienka puškovej ligy stojí za to aby sa to tu prebralo. Práve preto som tu dal tú tému aby sme dopredu zistili čo je za a čo je proti a potom sa to zhodnotí. Však keď sa to tak vezme pušky je naozaj málo. Kde sa dá tento rok zastrieľať puška? Preteky boli v Žiline a v Rimavskej Sobote a v septembri bude ešte jeden v Žiline tak prečo nespojiť úsilie a pokúsiť sa posunúť o krok ďalej však sa uvidí čo to prinesie však to budú len level 1.
inspiring_austin

Koho stretnem v sobotu v Znojme na cnc?
Rasto
expert

Uvidime sa ako sa hovori na bedni, ale v nasom pripade skor v bufete :-)
Kludne si mozu buduci organizatory stiahnut pre inspiraciu CNC stage a postavit ich na buduci rok v novej lige.
inspiring_austin

moj poznavajuci znak: tricko Gentlemans Trigger Club 8)
tie teploty to bude o zdravie :P
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

moj poznavaci znak, duchom polonepritomny - myslou uz na nedelnej pistoli :)

tie teploty.. to bude fakt peklo.
inspiring_austin

Chlapci,kto ma zachrani a pozicia 20ran zasobnik do padeosmy?predsa ta 30cm skara sa bude lepsie s kratsim strielat...
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Abakan ja berem 15 ranovy, tak ma tam najdi. Kto z nas pojde prvy strielat skaru, tak si ho zobere a po odstrielani necha necha u rozhodcu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"