SLOVENSKÝ POHÁR a Malá cena Žiliny
-
inspiring_taussig
SLOVENSKÝ POHÁR a Malá cena Žiliny
Zdravím Vás strelci
ŠKP Luger Žilina Vás srdečne pozýva na pretek SLOVENSKÝ POHÁR (level 2) konaného dňa 27.07.2013 a na pretek Malá cena Žiliny (level 1) konaného dňa 28.07.2013 v Považskom Chlmci. Parkúry budú zamerané na dynamiku. Srdečne Ste pozvaní.
ŠKP Luger Žilina Vás srdečne pozýva na pretek SLOVENSKÝ POHÁR (level 2) konaného dňa 27.07.2013 a na pretek Malá cena Žiliny (level 1) konaného dňa 28.07.2013 v Považskom Chlmci. Parkúry budú zamerané na dynamiku. Srdečne Ste pozvaní.
práve sa vraciame z prematchu a všetkým môžem tento pretek len doporucit. pekne a náročné stages, ktoré preveria každého strelca.
Super súťaž v doslova komornej atmosfére, čo je škoda, pretože parkúry boli pekné a náročné. Bohužial so zápalom priedušiek som dnes strielal viacej svokier ako normálnych terčov...takže umiestnenie biedne..ale skončili sme tuším po 11:00
Zajtra je tam level 1, tak dúfam že sa ukáže aj viacero strelcov tu z fóra.
MM.
Zajtra je tam level 1, tak dúfam že sa ukáže aj viacero strelcov tu z fóra.
MM.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Tak veru pekne parkúry,ja som si zasa nastrielal svorku myší
Vdaka chlapi Žilinský.
Vdaka chlapi Žilinský.
Pekný, rýchly pretek, pekné parkúry.
Na tých zložitejších som aj prehliadol nejaký ten terč.
Boli u mňa aj svokry aj myši, umiestnenie biedne. Po dlhšej dobe
som si ale v kľude zastrielal.
Na tých zložitejších som aj prehliadol nejaký ten terč.
Boli u mňa aj svokry aj myši, umiestnenie biedne. Po dlhšej dobe
som si ale v kľude zastrielal.
Dobre bolo, kto neprišiel, nech ľutuje.
Tiez sa mi pacilo a po dlhsej dobe ma aj bavilo strielat. Aj ked sa pri rieseni dalo lahko nieco zabudnut, dnes sa mi to nepodarilo. Zato som dal dve mysi a tie skoncili, ako na potvoru, vo svokrach. Kua. Mohol z toho byt aj celkom pekny vysledok.
Neda sa cudovat, ze tam bolo menej strelcov. V sobotu bola CNC puska lvl.3 + Ceska superliga lvl 3. v nedelu na tej istej strelnici. Kopa Slovenskych strelcov a takmer cela spicka bola tam.
Chlapi, co vysledky ? Nedalo by sa uz nieco vyvesit na stranke klubu ?
-
inspiring_taussig
Na www.sads.sk a www.skpluger.eu sú už vyvesené výsledky.