Plynak Walther P-99 + Gumene projektily

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
eloquent_keldysh

Plynak Walther P-99 + Gumene projektily

Príspevok od používateľa eloquent_keldysh »

Cawte chlani, chcel som sa vas spytat ci to tu niekto neskusal???, a ak hej tak som sa chcel spytat ze ci je tam nejake sitko alebo nie?, a este jake naboje?, a ci sa daju zohnat aj bez zbrojaku? Za odpovede moc dakujem.
friendly_hofstadter

Príspevok od používateľa friendly_hofstadter »

Takže:
Z plynovky nevystrelíš nič iné ako slepé/plynové náboje, teda bez pevnej náplne. Neviem, čo si myslel sitkom, ale v plynovkách máš prepážku ktorá má brániť presne takým veciam, ako sú iné strelivo.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

V zakone o zbraniach a strelive som cital, ze sa da strielat z expanznej zbrane, aj s nejakymi granulami, neviete o co ide? :lol: Lebo ja som take nabojky este nevidel.
eloquent_keldysh

Oliwerko napísal:Takže:
Z plynovky nevystrelíš nič iné ako slepé/plynové náboje, teda bez pevnej náplne. Neviem, čo si myslel sitkom, ale v plynovkách máš prepážku ktorá má brániť presne takým veciam, ako sú iné strelivo.
a nevies nahodov vysvetlit toto, potom je to z druhej temy aby si sa necudoval
oliverkko napísal:Ja Vám odporučím plynovku Walther P 99 9mm;), neskutočná mašina, nikto nespozná že to je plynovka a není problém použiť gumový projektil.. ale pozor, aj gumáč môže lahko zabiť :!: :!: :!:
C08R4
častý prispievateľ

No lebo dotycny tu prepazku odvrtal a tym celu plynovku doj... a navyse sa tym dopusta trestneho cinu nedovoleneho ozbrojovania. A keby mu skoncil zaver zapichnuty mädzi ocami, ani by som sa necudoval.
eloquent_keldysh

a je to zlozite odvrtat?? ako sa to robi na sustruhu??
C08R4
častý prispievateľ

Pozadujes odomna navod na nelegalnu upravu zbrane! Radim neskusaj to, niesi ani skuseny puskar, je to nelegalne a nebezpecne jak tebe, tak okoliu. A pokazis si drahu plynovku. Tieto plynovky niesu z rovnakych materialov ako normalne zbrane, su so zliatiny zinka a rozhodne, hlaven je z tohto materialu. Nevydrzi taky tlak, prinajlepsom ti to roztrhne paprcu :lol: po par vystreloch a prizvukujem, prinajlepsom. A k strelivu sa asi tiez nedostanes 8)
friendly_hofstadter

Príspevok od používateľa friendly_hofstadter »

rann14 - Viem to vysvetliť tak, že dotyčný nevedel, o čom hovorí, lebo gumáč z plynovky bez odvrtania proste nevystrelíš.

A poradím ti to isté čo CO8R4 - o to odvŕtanie sa ani nepokúšaj. Oveľa jednoduchšie je si spraviť A-čko ako ilegálne a pod rizikom odvŕtavať plynovky a nelegálne zháňať do nich gumáče, ktoré ťa pripravia o všetky prsty keď ich ideš odskúšať.
eloquent_keldysh

Oliwerko napísal:rann14 - Viem to vysvetliť tak, že dotyčný nevedel, o čom hovorí, lebo gumáč z plynovky bez odvrtania proste nevystrelíš.

A poradím ti to isté čo CO8R4 - o to odvŕtanie sa ani nepokúšaj. Oveľa jednoduchšie je si spraviť A-čko ako ilegálne a pod rizikom odvŕtavať plynovky a nelegálne zháňať do nich gumáče, ktoré ťa pripravia o všetky prsty keď ich ideš odskúšať.
Aj A aj B sa da robyt az od 21 ze?? lebo ja mam este len 19 :D,takze budem nosit asi kaser a je:D, ale v 21 urcite A-cko, aj tak dakujem za nazory.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:56, upravené celkom 1 krát.
eloquent_driscoll

Príspevok od používateľa eloquent_driscoll »

rann14 napísal:Cawte chlani, chcel som sa vas spytat ci to tu niekto neskusal???, a ak hej tak som sa chcel spytat ze ci je tam nejake sitko alebo nie?, a este jake naboje?, a ci sa daju zohnat aj bez zbrojaku? Za odpovede moc dakujem.

na gumene projektily existuje RAM P99
http://christchurchgunclub.org/html/cgc_art_ram.htm tu je o tom nieco.
inspiring_khayyam

Príspevok od používateľa inspiring_khayyam »

to gleb
tak jasne ale toto sa nehnevah sa asi na sebaobranu pouzit nedaaa. ved ustovka je 2 J preboha ved je to viac ako 10 nasobne slabsie oproti nejakej lepsej vzduchofke. to je fakt len treningova zbran , to aj prak ma lepsiu ranu ked tam das dobry suter hehe
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"