ŠKP BB L1 SIELNICA 04.08.2013
ŠKP BB L1 SIELNICA 04.08.2013
caute, ak mate niekto volne miesto v aute, nezobrali by ste ma?
Čo to je za pretek, kto to organizuje? Majú prístup aj "cezpoľní" amatéri?
4.8.13 je lv.1 čo je pristupný pretek širokej strel.verejnosti.Cim skor sa treba registrovat na www.shootingarea.eu
Ďakujem za odpoveď, ešte sa spýtam, bez registrácie to nejde (žeby som sa ráno dostavil a strieľam)?
Nakoľko až v Sobotu poobede budem vedieť, či budem môcť prísť a nerád by som zaberal miesto ak neprídem.
Nakoľko až v Sobotu poobede budem vedieť, či budem môcť prísť a nerád by som zaberal miesto ak neprídem.
Napis bbpd on je organizator.
Tak dnes to išlo ako po masle,super organizácia a počasie na jednotku.
Už len zlepšiť presnosť a rýchlosť a som zo sebou spokojný
A nedala by sa vyhodnotiť aj tá rýchlovka na záver?
Už len zlepšiť presnosť a rýchlosť a som zo sebou spokojný
A nedala by sa vyhodnotiť aj tá rýchlovka na záver?
Taktiež sa pripajam k pochvale preteku lv2,lv1 v dnoch 3-4.8.2013 organizovaneho SKP-B.B vdaka všetkym čo sa na priprave a organizacii podielali,super stage,vyborná nalada hlavne super ludia v našom sklade a krásne stravený víkend.
tak tak, ta lvl 2 bola vynikajuca, nedelnajsia lvl 1 bola urcite tiez podobne paradna.
Extra ma potesilo aj mojich 81% na Mariana Fedora. Stale tam bolo vela chyb, ale aj tak potesilo
Extra ma potesilo aj mojich 81% na Mariana Fedora. Stale tam bolo vela chyb, ale aj tak potesilo
Vyzeralo to ze mal zly den
Inak by ti nasukal asi viac,mal si ist ku nam do std,nam madar fukol lepsie 
Máš pravdu Rasťo, Batkimu tiež nešlo, ináč by vám ešte viac naložil 
Stačilo aj to 
-
inspiring_wu
Za organizatorov vam chcem velmi pekne podakovat za disciplinu a vybornu naladu na situaciach. V septembri si to dufam zopakujeme, vsetkych srdecne pozyvam. 
-
inspiring_chandrasekhar
Rad by som sa pripojil a tiez sa podakoval organizator nedelneho preteku za uzasný a plynuli pretek.
Dakujem páni a dámy
Dakujem páni a dámy