Zoraki 917T
ja som taky že kupim zbran a hneď ju dám na internet. Mal som už asi 10 plynovych zbrani a teraz mam ekol volga nosim ju bežne vo vrecku.Mal som GLOCKA od Bruni a od vtedy som už radšej nechcel žiadneho lebo to bolo niečo hrozne ale keď vidim komentáre na917 rozmýšlam že by som ju kúpil.
Je to sice fajn zbran ale je moc velka na pohodlne nosenie. Uz aj 914 mi vadila a ak bude daka dalsia tak daco male od Waltra.
ahojte, vie mi niekto poradit ktore puzdro IMI DEFENSE sa hodi na zbran ZORAKI 917 T ???
kupil som puzdro pre GLOCK 17 a nevojde sa don (vojde ale nasilu a vyberanie je ako tahanie repy z tej zorpravky)
kupil som puzdro pre GLOCK 17 a nevojde sa don (vojde ale nasilu a vyberanie je ako tahanie repy z tej zorpravky)
Tak sa tu pridám Zoraki 917 cca 800 rán nerátal som. A ide v pohode ,to čistenie je otras ale inak ok. Som takí vzorný majiteľ lebo po každej streľbe čistím a mažem (kdo maže ten jede)
ale nesprávam sa k nej ako k princeznej už sme si aj zaplávali
Na zarážky sa ani nepamätám možno zo začiatku v prvých 100 sa dačo seklo. Je spoľahlivá a relatívne kvalitná no na bežne nosenie bi som už bral 1911 ,Glock z dvojradím zásobníkom je veľké čereslo. Som trochu širší ,no aj tak mám niekedy problém to schovať ,no taška od falca to vyriešila. A obrovská výhoda 917 je že na ňu pasujú všetky tie udelátka na Glocka. Gripi podvesné baterky zameriavače..... .