Tekovská Liga 2013
Priatelia, 15. Septembra opäť pretek v Novom Tekove, propozície budú k dispozícii čoskoro
Na www.shootingarea.eu bola spustená registrácia
Žeby baletný majster? 
-
inspiring_liskov
ee to je noacoked... ja som v kategorii ZdrBeS (Zdruzenie Bezpecnej Strelby) , my startujeme zasadne zo slepymi nabojmi
Zas tam mate plno. Robte s tym nieco. Este jedno miesto pridajte. 
Na Tekove je vidno ake má meno ich sutaž,postavenie strelnice a idealna vzdialenost pre vsetky kuty SR.Dva dni spustena registracia a je to narvané 
Pripomina mi to jeden kvalitny klub pri NMnV 
Urcite sa este jeden squad uzivi a nebude zavadzat.
Urcite sa este jeden squad uzivi a nebude zavadzat.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
jeden squad? 6 squadov na 5 stages? zaujimave
Jaj zabudol som kde to je a kolko tam je postavitelnych parkurov 
Rasťo, tu nejde o to koľko je v Tekove valov a postaviteľných parkúrov, ale o LVL 1 pod SADS!!! V budúcom roku plánujeme jeden LVL1 spraviť mimo SADS (podľa pravidiel IPSC) a spustíme všetky valy a bude to veľaranový pretek
Doporucujem do buducna to spravit ako v cechach, peniaze dopredu, pricom kto nezaplati 2 dni pred sutazou bude vyskrtnuty a nahradeny zaplatenym pretekarom z "WAIT LISTU".
tak spravte Level 2 veľaranovú, nie velkodedinský pretekrob999 napísal:Rasťo, tu nejde o to koľko je v Tekove valov a postaviteľných parkúrov, ale o LVL 1 pod SADS!!! V budúcom roku plánujeme jeden LVL1 spraviť mimo SADS (podľa pravidiel IPSC) a spustíme všetky valy a bude to veľaranový pretek
Budeme robiť veľaranový LVL 1 a možno sa nám v budúcom roku podarí spraviť aj 12-15 parkúrový pretek (ale to už veľmi predbieham) LVL2
Tak to by asi musel byt posledny parkur postaveny medzi vyparnikmi