4.generacia glocku
si ho rozober sam, nie je to vobec zlozite. Na youtube je kopec videi celkovej rozborky. Nemas co pokazit, ak do toho nebudes buchat kladivom. V tomto je glock naozaj vyborny.
Peterko: to nenatiahnutie kvoli vyvleceniu pruzinky mam z prvej ruky, nemusim o tom ani citat na forach 
Kamarat co striela IPSC s glockom gen. 3 (novy glock, este v zabehu ) po jednom dokladnom cisteni asi pol dna maturoval ze preco mu to robi, az na to prisiel. Nasledne zacvakol pruzinku do vybratia a voalaaaa ... zrazu glock slape ako hodinky.
PS: inak tuna na fore sa tusim tiez niekto stazoval ze mu glock nenatiahne sem tam spust, dokonca k tomu bolo aj video. Nechce sa mi hladat ten prispevok, ale ak to tu cita, tak toto je odpoved preco to robi.
PSS: nie nemozem to odfotit, ja tu hovadinu nastastie este v Glocku nemam.
Kamarat co striela IPSC s glockom gen. 3 (novy glock, este v zabehu ) po jednom dokladnom cisteni asi pol dna maturoval ze preco mu to robi, az na to prisiel. Nasledne zacvakol pruzinku do vybratia a voalaaaa ... zrazu glock slape ako hodinky.
PS: inak tuna na fore sa tusim tiez niekto stazoval ze mu glock nenatiahne sem tam spust, dokonca k tomu bolo aj video. Nechce sa mi hladat ten prispevok, ale ak to tu cita, tak toto je odpoved preco to robi.
PSS: nie nemozem to odfotit, ja tu hovadinu nastastie este v Glocku nemam.
Glock oznamil skoncenie vyroby C modelov + niektore 3rd generation
http://www.thefirearmblog.com/blog/2013 ... -c-models/
http://www.thefirearmblog.com/blog/2013 ... -c-models/
Ja som nikdy nevidel význam na krátkej guľovej zbrani mat kompenzátor.
-
inspiring_cohen
ak uspejem na skúške tak chcem kúpiť glock 17 4gen kôli mojej malej ruke.
Naposledy upravil/-a inspiring_cohen v 03 Sep 2013, 10:46, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_cohen
Bol som si kuknúť glocka 17 gen. 4 a zaskočilo ma toto neviem či je to hrdza alebo čo to je a či danú zbraň mám aj kúpiť alebo nie. Viete mi poradiť ?
- canis lupus
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 1 month
Nie je to hrdza. Je to akási brusna pasta,je to ok. Pokukaj v sekci glock a tam sa dozvies viac.
Pasta čo je bezna vec u novych glockov.
Nechte si te politicke provokace 
-
inspiring_jennings
Podobnú farbu má aj medená vazelína, čo používam na spoje výfukov a niektoré tepelne namáhané skrutkové spoje...
jj, je to medena vazelina
Na SK sa už predáva gen. 4.1! S ďalšími dvoma výmennými chrbtami s bobrím chvostíkom, ktoré na vrchu do rámu pekne zacvakávajú... 
Alebo som len teraz objavil koleso?
Alebo som len teraz objavil koleso?