LUGER match III a ŠKP puška II 2013
-
inspiring_taussig
LUGER match III a ŠKP puška II 2013
Vážení strelci
Dávam vám do povedomia dve súťaže, ktoré organizuje ŠKP Luger Žilina. Jedná sa o LUGER match III - Majstrovstvá Žilinského kraja (level 2) konaného dňa 07.09.2013 a ŠKP puška II 2013 (level 1) konaného dňa 08.09.2013. Budú pre vás prichystané nové a zaujímavé strelecké mechanizmy, ktoré preveria vaše strelecké umenie. Reistrácia na preteky bude prebiehať na www.skpluger.eu.
Dávam vám do povedomia dve súťaže, ktoré organizuje ŠKP Luger Žilina. Jedná sa o LUGER match III - Majstrovstvá Žilinského kraja (level 2) konaného dňa 07.09.2013 a ŠKP puška II 2013 (level 1) konaného dňa 08.09.2013. Budú pre vás prichystané nové a zaujímavé strelecké mechanizmy, ktoré preveria vaše strelecké umenie. Reistrácia na preteky bude prebiehať na www.skpluger.eu.
hlavne si treba uvedomit, ze to je puskovy pretek a vyuzit dlzku strelnice, nech si nestrielame s puskami pod nohy.
-
inspiring_taussig
Tak už sme sa poučili a budú využité všetky dostupné vzdialenosti až po 70 m a skúsime aj viac podľa možnosti. Dúfam, že ti v tomto vyhovieme 
Dakujem velmi pekne, pricom by som privital i A4 IPSC terce a kovy za urovnou 50m.
-
inspiring_taussig
Bude ti vyhovené budú aj veľké terče aj kovy. Práve preto som to tu vyvesil aby Ste si povedali svoje a ja to zakomponujem do preteku. Však sa to robí predovšetkým pre Vás však 
A4 terce, alebo redukovane IPSC terce, nie velke 
-
inspiring_taussig
Budeme sa snažiť vyhovieť
tak aby to bolo pre Vás zaujímavé.
Ja len pridam postreh zo sutazi ktorych som sa zucastnil nedavno, sutazi kde vyuzili dlzku strelnice. Umiestnovat na vzdialene miesta terce ktorre je nutne odcitat z blizka pripadne ich chodit stavat je dvojsecna zbran. Na to pozor aj madari aj cesi na tom organizacne a casovo stroskotali, madari mali len 60 ludi a cakali 100 mali jedine stastie inak by to dopadlo ako v cechach. JE to velmi casovo narocne . Hlavne stage kde su terce dalkeo od seba. Jedoznacne odporucam zhotovit terce ktore sa rozkyvu alebo inak daju na javo zasah, pripadne pozorovanie rozhodcom a oznamenie o zasahu, ja viem nie je to moc ipsc ale bez bunkrov a ak musi rozhodca chodit po papierovych tercoch a lepit ich to je zabijak casu . Papiere na blizko , kovy do zadu najplesie take co netreba stvat. A pojde to ako po masle, inak tam skysneme. Je to len postreh! Neberte to ako klacky pod nohy, ja sa budem na vase sutaze vzdy tesit a budem sa ich zucastnovat ako sa len bude dat!
-
inspiring_taussig
Vďaka za postreh. Rátal som aj s touto variantou. Puškové preteky sú celkovo náročné na čas. RO a lepiči musia pri vyhodnocovaní a lepení u jedného strelca prekonať dva krát tú istú vzdialenosť a keď som bol RO na preteku ŠKP puška v tomto roku tak som sa poriadne nabehal na tom najdlhšom parkúre. Parkúr mal 70 metrov takže 70 m tam a 70 metrov späť pri jednom strelcovi je to dohromady 140 metrov a pri 30 strelcov je to 4 200 m. Nie je to sranda, aj na lepičoch som videl, že by si už aj dali väčšiu prestávku zrejme aj kvôli tomu tých pušiek je veľmi máličko. Ale keď sa podarí účasť na ŠKP puška II 2013 tak v tom budeme pokračovať aj budúci rok. Každopádne dá to teraz zabrať aby sme po pištoli na druhý deň robili pušku, ktorú chceme spraviť jednoducho ale zároveň zaujímavo. Keďže strelnica v Žiline umožňuje aj väčšie vzdialenosti, ktoré sú problémom na iných strelniciach tak chceme značne využiť tento potenciál. Každopádne to či pretek s puškou budeme robiť aj na budúci rok závisí hlavne od spokojnosti strelcov a ja dúfam, že budú spokojní.
-
inspiring_taussig
Ja viem, že je to bez srandy zrejme aj preto kvôli tomu je tých pušiel tak máličko. No ale keď už sme sa do toho pustili tak to dotiahneme do konca
Tak samozrejme, že každý parkúr nebude na veľkú vzdialenosť. Niečo bude na menšiu vzdialenosť s malými terčami a niečo s veľkými terčami na väčšiu vzdialenosť. Skrátka budeme sa snažiť aby to hlavne šľapalo po organizačnej stránke. Keď už je tých pušiek tak málo a máloktorá strelnica je na väčšie vzdialenosti tak to chceme aj takto využiť na pušku. Však uvidíme čo nám prinesie táto súťaž.
-
inspiring_taussig
Zdravím Vás strelci.
Na webe sú už vyvesené parkúry. Chcel by som vedieť či Vám tie parkúry na pušku takto vyhovujú. Rozmýšľam však aj nad jednou vecou a to usporiadať strelecký súboj s puškou po preteku. Mali by Ste záujem?
Na webe sú už vyvesené parkúry. Chcel by som vedieť či Vám tie parkúry na pušku takto vyhovujú. Rozmýšľam však aj nad jednou vecou a to usporiadať strelecký súboj s puškou po preteku. Mali by Ste záujem?
Ked ostanu pretekary a bude s kym superit, tak sa to vzdy pocita.
A jedna rada na zaver, vesajte info i parkury v pdf formate ako vsetci, koli kompatibilite.
A jedna rada na zaver, vesajte info i parkury v pdf formate ako vsetci, koli kompatibilite.
-
inspiring_austin
Sobotnajsia sutaz bola LUXuS:rychla,organizovana aj narocna a cela v komornej atmosfere fajn ludi. Dakujem!
Tak to rad pocujem, lebo zajtra si to tam idem uzit!