keby ste si mali vybrat medzi:

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
friendly_moser

keby ste si mali vybrat medzi:

Príspevok od používateľa friendly_moser »

beretta 92 (BRUNI) - 3598 Sk
http://pistole.sk/oz/1112.jpg

beretta 92 (KIMAR) - 3298 Sk
http://pistole.sk/oz/90.jpg

beretta 92 (VOLTRAN) - 3298 Sk
http://pistole.sk/oz/000001.jpg

ktoru z týchto by ste si vy vybrali podla vzhladu, kvality a skusenosti ?
Diky za rady ja sa neviem rozhodnut a chcem si vybrat najkvalitnejsiu.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Voltran asi. Kimar je tiez smejd. Bruni nieje az tak kvalitne, ale dostupnost komponentov je dobra a aj support, teda aspon ja som to pocitil. Napr: potreboval som novy vypustac zasobnika + vyhadzovac nabojnic, pisal som im do Talianska a vybavoval cez dodavatela plynoviek Frano Nitra a poslali mi kazdy komponent x3 :lol:. Taky pristup sa mi paci. Aj Bruni funguje korektne, ked sa mi nejaky komponent opotrebuje, jednoducho objednam novy. Vystrielal som kvanta nabojok a bez zadrzky 8). A nechces aj tak radsej Umarex/Walter? Ked Bruni, tak niklovana 92, tak tato je velmi good:
http://www.supra.cz/obrazky.php?meno=co ... dzb=311111
friendly_moser

ja som sa rozhodoval medzi Volran a bruni a teraz si ma dako nanaklonil viac k ziadnej. na zaciatku si napisal ze by si zobral voltran (tu mi poradil aj prevadzkovatel stranky pistole.sk, zevraj ma najkvalitnejsie povrchove spracovanie ale iny rozdiel uz nie je medzi nimi) a na konci napises ze bruni 92 niklonova je dobra tak teraz naozaj neviem a asi by som skorej zobral ciernu ako niklonovu.
C08R4
častý prispievateľ

Presne tak, Voltran ma lepsiu povrchovu upravu. Inak je to to iste Ekol, Voltran, Bruni, Kimar a atd. Umarex je troska vyzsia kategoria, ale aj s tymi je casto problem. Najcastejsie sa opotrebovava vypustac zasobnika, lebo nieje z tvrdokovu. To ma za nasledok svojvolne vypadavanie zasobnika. Ciernu zbran ti neodporucam, lebo na tychto plynovkach sa strasne rychlo osucha ciernenie pri dennom noseni. Viem o com hovorim. Ked chces voltran, tak ti odporucam tuto, ale pozor je to compact. http://www.zbrane-frano.sk/shop/proginf ... ilver-gold
Alebo si najdi na pistole.sk Firat-92 9mm silver/gold. Ale neviem ako je to s voltranom a ich reklamaciami. U Bruni, je to bez problemov, teda pokial si to dokozes zjednat, pisat v anglictine, kontaktovat dodavatela a pod, mohol by som ti aj poradit. Inak Beretta 92 je zelezo ako sa patri, no na nosenie to moc asi nebude. Mam aj airsoftovu kovovu Berettu M9 (americka vojenska varianta 92FS) a Colt Government Model 1911 a ten vyzera ako chudy brat pri nej :lol:. A na pistole.xy toho moc neporiesia, bez urazky na nich :). A revolver by si radsej nechcel? Lebo alfa holek su famozne revolveri a plynovky a je to nezmar, skoro rovnake ako ich real guns :wink:. Len tak mimochodom, ak by som siel este niekedy do plynoviek, co sa uz asi urcite nestane, tak jedine Alfa Proj http://www.strelivo-zbrane.cz/volne-pro ... ong-blanc/
friendly_moser

jj beretta 92 je riadny kolos ale co narobis ked sa mi paci :D a co sa tyka tych revolverov tak tie dako nemam v oblube a prosim ta pridaj si ma do kontaktou na icq 220-825-901 bol by som rad ak by si mi poradil daky schopny e-shop. diky moc

A este k tej farbe ze sa osuchava to mi dako extra nevadi. v pohode sa da pretret znova a vyzera ako nova takze to ci sa osucha mi nevadi.
inspiring_goodall

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

K tomu pretieraniu, ono to nieje farba ale povrchová úprava tzv. čiernenie a na to je technologický postup. Takže ak by si ju pretrel tak si ani len neviem predstaviť ako hrozne by to vyzeralo.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:58, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ

To ciernenie sa original dosahuje brinyrovanim, je to chemicka reakcia. To nafarbenie nielen ze dlho nevydrzi, ale to bude este aj vyzerat strasne. Existuju na ten brinyr aj pripravky, ono sa potom musia jednotlive komponenty do toho roztoku namocit na nejaku dobu a kov reaguje na tu chemikaliu tak, ze zciernie, to je povrchova uprava. Ale este som to nerobil a po pravde ani si asi nato netrufam :lol:. Ked chces Berettu 92 na nosenie, tak si urcite kup aj podpazusne puzdro, lebo za opaskom to fakt moc nejde. Uz s full size Colt 1911 je problem so skritym nosenim a sa s tym zohybat a o Berette ani nevravim, ked som sa zohol, no vizeral som ako Hitman-najomny vrah :D a mozno aj samovrah, ak by som to takto nosil, co by mi hlaven vykukala spod tricka :lol:. Preto ja rasej nieco o velkosti compactu 8) a na doma a vyblaznenie sa, poriadny kanon :lol:
C08R4
častý prispievateľ

Naco chces vlastne plynovku? Na nosenie, cize sebaobranu, alebo sa ti pacia zbrane ako mne a chces si doplnit zbierku a sem tam si ist aj zapukat pre zabavu, alebo pre plasenie skorcov vo vinohrade? :P OT: Uz som videl aj plasit skodnu tak, ze si blaznivi polovnici ponad uzavrety a velky vynohrad do kopca vystrelovali asfaltove holuby a palili s brokovkou v minutovych intervaloch :lol:. Strelny zakon im asi toho moc nehovoril :D a schvalene strelnice asi celkovo u nas polovnikom tiez moc nehovoria.
inspiring_goodall

to Bum: myslím, že tie CZ sú najprv čiernené a potom lakované
friendly_moser

to: C08R4. No ak ti mam pravdu povedat tak na oboje kupujem si ju preto lebo sa mi paci a zaroven ju chcem aj na obcasne nosenie pri sebe a pripadnu sebaobranu ale to musi byt naozaj vynimocny pripad a najviac asi preto aby som si siel niekde zastrielat kedze zbrojak nemam tak aspon plynovou lebo ma to dost bavi. tak asi preto chcem plynak.

A rozhodol som sa pre Voltran, aj tu na fore som sa docital ze je to jedna z kvalitnejsich znaciek a ze je lepsia od bruni a kimar.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:57, upravené celkom 1 krát.
inspiring_goodall

Myslel som čiernenie a potom lakovanie bezfarebným lakom, ale naozaj neviem ako to robia. Na strednej škole sme čiernili tak že sa nejaká súčiastka zohriala na vyššiu teplotu a potom sa ponorila do chladného oleja.
A inak správne je to brunýrovanie a nie brinyrovanie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"