Tekovská Liga 2013

Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

No a prave pre toto by to malo byt pod zastitou organizacie tekovskej ligy aby tam ludia dosli kedze je o nu velky zaujem:)

Viem ze je to asi utopia ale co keby na pretekoch L2 a L3 by existovala moznost aby si mohol strelit clovek bez clenstva v SADS s tym ze by si priplatil par evri naviac? Neukamenujte ma:)
Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

napr 30?
uz sme takto zrusili jednu LII, kde organizator pustil neclena SADS.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

inac, vseobecne o LI by som pokracoval TU
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?f=45&t=8876
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

tak som sa musel zo zdravotne-rodinno-filozofickych dovodov odhlasit = je tam volne miesto
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Uz som chorý aj ja, takže som sa odhlásil z registrácie. Uvoľnil som ďalšie miesto
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Ako pozeram na pocasie, tak si asi zoberem do Tekova gumaky :P

toto je jdina vec, ktoru Tekovu musim vytykat. Ked zaprsi, tak pristupove cesty medzi stagami sa menia na bazinu.

Naozaj by to chcelo chalani za tatrovku lomoveho kamena a tie cesticky medzi stagami nim vysypat... ja viem ze to nieje najlacnejsia zalezitost a rozhadzat ho je zase kurva pracne, ale skor ci neskor to aj tak musite spravit.
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

uvolnene jedno miesto zo zdravotnych dovodov :(
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

No vyborne..Da sa povedat ze na poslednu chvilu sa uvolnilo miesto..V nedelu som tam:)
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

To cubitko: tak potom si mal ist strielat EEO tento rok a bol by si po členky v blate počas prematch! A to bol pretek za 200 € a osobne som videl obrovský bager ako vo veľkom vozil štrk. Takže čo riešiš? Možno budeme na Slovensku mať raz strelnicu ako v Moskve. Krytú, vykurovanú a s gumovou podlahou
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Rob zas sa hned neurazaj, ked Vas niekto upozorni na to, kde vasu strelnicu tlaci topanka. Niesme male deti.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

no, lenže čo ja viem tak každú jednu strelnicu niekde "tlačí topanka"

takze tak

dalšia vec je že či investovať velké peniaze do niečoho čo nie je moje (klubové) a majiteľ ma može s tade kedykolvek vyhodiť.

len tak na margo, kde sa mám umyť v čachticiach na strelnici? alebo vys....? nebolo by vhodné tam dorobit poriadne WC?

a Komarno to isté, a Žilina to isté, a Sielnica by toho potrebovala, minimálne valy, vysypat strkom zopar stages, atd atd,
a strelnica pri Preśove a strelnica v Humenom, a strelnica, a strelnica ....................

budte radi že mate strelnicu v strede slovenska, kde sa da v klude nažrať, vys... a dať si kavičku v dobrej reštike
rob999
častý prispievateľ

cubitko, ja sa neurážam. Je veľa vecí ktoré musíme doladiť a vybudovať. Snáď je za nami už niečo vidieť, ale pokiaľ máš strelnicu ako my ďaleko od kameňolomov (štrk), momentálnych veľkých stavieb (zemina na valy) a pod, tak je to všetko o pomerne veľkých peniazoch. Nemusím ti pripomínať, že všetci by strieľali najradšej súťaže zadarmo, eventuálne aby sme im zaplatili keď prídu ku nám na pretek a hlavne je to naše hobby a neživí nás to. A o tom to je. V podstate sme vysmiati za podmienky ktoré naozaj nikto široko-ďaleko nemá.
Hodonice som uviedol iba ako príklad. Mimochodom, tam sa zrejme valy stavali ľahko, keďže to bolo naopak ako u nás, oni vybagrujú vnútro valu a odvezú. My musíme navážať, utláčať, dosýpať a ... a napriek tomu aj tam bolo blato a to tam majiteľ zarába na prenájme strelnice milióny
rob999
častý prispievateľ

Pretek napriek dnešnému počasiu postavený. Zajtra hlasia lepšie počasie, takže všetko bude iste OK, čakáme vás :D
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Blata na tenisky ci na galose?
rob999
častý prispievateľ

Rasto, po nasom odchode uz neprsalo. Komunikacie medzi stage su lepsie ako byvali ked prsalo vydatnejsie (preda len neprsalo az tolko). Vramci stage pre pretekarov by som povedal aj na tenisky goretex event kozene. Latkove by som predsa len neriskoval :P
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"