Umarex 1911 - zasekávanie
-
eloquent_shtern
vyhadzovac funguje bez problemov ako hovorim nemam ziadny problem aj ja som mal bruni mal som 85-ku aj glocka a tam hned jak som ich kupil siel som na pole a pri 85-ke hned pri prvom vystrele mi vystrelilo samo od seba 2naboje za par stotin a to som len raz stlacil kohutik skoro som dostal infarkt zlakol som sa a pri glocku kazdy 3naboj mi nevyhodilo z komori zostal v hlavni takze doporucujem ti kimar 85
-
eloquent_shtern
-
friendly_hofstadter
Mno, vrátili mi ju z reklamačky s tým, že premazal komoru a že to nikdy nebude 100percentné. Čo mi hrá do kariet, lebo mám prvú uznanú reklamáciu. Anyway, skúšal som z nej vystreliť 16x a ani jedna zádržka. Zabehnem kúpiť olej a nábojky a vyskúšam ďalších 24. Chcem sa len spýtať, či je možné to s olejom prehnať, a čo sa môže stať v prípade, že to naolejujem príliš (je to vôbec možné?).
-
inspiring_ganguly
-
friendly_hofstadter
-
friendly_hofstadter
Tak dneska som ju bol odniesť na druhú reklamáciu, premazanie moc nepomohlo. Som zvedavý čo s tým urobia. V prípade že mi to uznajú a vymenia za druhý kus, platí pre tento kus znovu pravidlo že na vrátenie peňazí treba aby chyba, ktorá bola aspoň 2x opravovaná sa objaví tretí krát? Alebo to platí dokopy, čiže ak to vymenia a prídem znovu tak je to už tretí krát?
A co ti odislo??? Inak Bruni ma velmi dobru podporu. Ak sa ti nechce na nic cakat, pripadne ti zamietnu reklamaciu, kontaktuj dodavatela a to Zbrane Frano Nitra (Cez PM ti poviem konkretnu osobu). Za par korun ti objednaju akukolvek suciastku na Bruni plynaka. Da sa aj Bruni priamo kontaktovat, ale je to zlozitejsie. Napr: ja mam vyhadzovac zasobnika aj zo 3 kusy
(Co je nie moc kvalitna suciastka z mäkkej zliatiny na plynovkach). Mne plynak papa vsetko, ziadne zadrzky a pod, ale treba sa o nu aj starat. Kontrolovat vyvodky na zasobniku, udernik, vytahovac nabojnic, zaver ci ide lahko posuvat a atd atd. Na cistenie po strelbe je dobry olej WD40 a na konzervaciu a nosenie zasa Konkor. Netreba to moc premastovat, zbran ma byt sucha, ale ked sa lepsie pozries, zostane tam taky jemny film od toho oleja, vtedy je to idealne.
-
friendly_hofstadter
Opäť som tu s otázkou. Ako je to v prípade že vymenia kus za kus/vrátia peniaze s registráciou zbrane? Nejako ju "odregistrujú"? Alebo ju už nemôžu predať a "skartujú" ju? To by ma zaujímalo, lebo v prípade že niekto by s ňou v budúcnosti niekoho zastrelil (nech žije paranoia), tak aby som ešte nemal ja problémy...
Ty sa chystáš plynovkou niekoho zastreliť???