Sa vz.58 v 9mm Luger (nie od KolArmsu)
Mieridla budu zakupitelne zvlast ci uz pevne, alebo opto elektronicke.
Nechceme z toho robit vianocny stromcek v zaklade, a samotnu konfiguraciu nechat na zakaznika, lebo by tam bola cena 1000+ a chudak zakaznik ma na 58 vyclenenych 200E
Nechceme z toho robit vianocny stromcek v zaklade, a samotnu konfiguraciu nechat na zakaznika, lebo by tam bola cena 1000+ a chudak zakaznik ma na 58 vyclenenych 200E
-
inspiring_jennings
Iste, to beriem, len pokiaľ to budú mieridlá typu MBUS na tú lištu, nebude treba aj kryt záveru vzadu opatriť lištou? Nebude príliš krátka vzdialenosť medzi muchou a cieľnikom?
Chopper nemozes chciet vsetko a hned 
Elegantne riesenie umiestnenia dioptru ci cielnika pride coskoro, pricom bude samozrejme pouzitelne i pre standardnu 58.
Elegantne riesenie umiestnenia dioptru ci cielnika pride coskoro, pricom bude samozrejme pouzitelne i pre standardnu 58.
-
inspiring_jennings
Rasto, to neber tak, to ja sa pýtam zo zvedavosti
To vieš, technické riešenia ma veľmi zaujímajú zo študijného hľadiska, strojarina ma baví 
Rasto, palec hore, krasna robota. Len do toho, fandim vam.
Dnes som videl to riesenie pre zadny diopter/kolimator a mozem so 100% pravdepodobnostou povedat ze to pojde aj na moju 58-mu. Ovela lepsie riesenie ako rakvicka od Kinggun/gunexpert. V podstate uplne dokonale riesenie, aspon pre mna a moj netubusovy minikolimator.
-
inspiring_jennings
Je to riešené bočnou montážou alebo nejak inak? To som vážne zvedavý...
Aktualne fotky su pekne. Na tych povodnych bola zasobnikova sachta trochu inak dizajnovo riesena. Bude v ponuke viac variant tejto zbrane v roznych upravach, alebo sa jednalo iba o testovaci - predpredajny kus?
Z prvoti bude jeden model ako mainstream a casom, ked bude viac casu sa moze vyst i s inym prevedenim.
V plane je predaj zakladnej verzie a potom rozsirenej, kde si strelec kupi hotovu pusku s nainstalovanymi vylepseniami, ci nastrelenym kolimatorom ...
V plane je predaj zakladnej verzie a potom rozsirenej, kde si strelec kupi hotovu pusku s nainstalovanymi vylepseniami, ci nastrelenym kolimatorom ...
Dovolujem si navrhnut nasledujucu vec.
LT by zastresilo vykonanie nezavisleho testu, ktoreho by sa zucastnili nezavisli strelci, ktori co to uz predviedli ako v ramci vysledkov v IPSC, tak taktickej strelby.
Tento test by porovnal navzajom nove lugrove 58cky ako aj alternativu glockarskej konverzie ako moznej nahrady a este by to cele porovnal s klasikou, cize by sa tohto porovnavacieho testu zucastnili:
vz.58 prezentovany rastom, tusim z Velkych Kostolian ak sa nemylim
RMF M3 - cili vytvor z Kolarova
KPOS konverzia so standardnou G17 tretej generacie
MP5
vsetko samonabijacie PRODUKCNE verzie, samozrejme test by bol vykonany tak, aby mali vsetci presne rovnake podmienky, teda aby nikto nebol nijakym sposobom znevyhodneny alebo naopak zvyhodneny. Predbezne o vysledky takehoto testu od nas prejavili zaujem v Streleckej revue a Gunmagazine.
Bol by o to zaujem zo strany streleckej verejnosti?
LT by zastresilo vykonanie nezavisleho testu, ktoreho by sa zucastnili nezavisli strelci, ktori co to uz predviedli ako v ramci vysledkov v IPSC, tak taktickej strelby.
Tento test by porovnal navzajom nove lugrove 58cky ako aj alternativu glockarskej konverzie ako moznej nahrady a este by to cele porovnal s klasikou, cize by sa tohto porovnavacieho testu zucastnili:
vz.58 prezentovany rastom, tusim z Velkych Kostolian ak sa nemylim
RMF M3 - cili vytvor z Kolarova
KPOS konverzia so standardnou G17 tretej generacie
MP5
vsetko samonabijacie PRODUKCNE verzie, samozrejme test by bol vykonany tak, aby mali vsetci presne rovnake podmienky, teda aby nikto nebol nijakym sposobom znevyhodneny alebo naopak zvyhodneny. Predbezne o vysledky takehoto testu od nas prejavili zaujem v Streleckej revue a Gunmagazine.
Bol by o to zaujem zo strany streleckej verejnosti?
Vyborny napad, urcite by vysledky testov a spatna vazba od strelcov pomohla aj obom vyrobcom.
Ako alternativu v teste by som doporucil aj Scorpion Evo.
Ako alternativu v teste by som doporucil aj Scorpion Evo.
Poprosil by som admina o presunutie do zvlast vlakna, toto nie je "porovnavanie si", ale o konkretnej zbrani.
A potom sa rad zapojim.
A potom sa rad zapojim.
gewehr, tou MP5 je mysleny turek?
Co rozmery, vaha a ostatne technicke specifikacie finalnej verzie? Budu upresnene?
Chcel by som to porovnat s klasickou vz.58.
Chcel by som to porovnat s klasickou vz.58.