IPSC level I pistol + puska.
dva krát som sa ti jemne napomenul, ale asi ti nezabrali Windowsy 
asi nie, na mna treba jednoducho... nazdar Cube to ja som Peterson 
aj som ta piskal, ci len pisal skore?
Inak dobre bolo, pistol som strelil chvalitebne (za dva), pusku otrasne. Co sa tyka urovne, Rasto to mozno aj trosku prepiskol s obtiaznostou, urcite strelcov kvalitne preveril. Viac ako polovica stagov na CNC puske (lvl 3) bola vyrazne lahsia ako nase stage v Cachticiach
PS: inak stale nechapem preco sa Balistik silou mocou tlaci do standardu, radsej by som ho videl v Production, nech sa mam s kym nahanat na mensich sutaziach.
aj som ta piskal, ci len pisal skore?
Inak dobre bolo, pistol som strelil chvalitebne (za dva), pusku otrasne. Co sa tyka urovne, Rasto to mozno aj trosku prepiskol s obtiaznostou, urcite strelcov kvalitne preveril. Viac ako polovica stagov na CNC puske (lvl 3) bola vyrazne lahsia ako nase stage v Cachticiach
PS: inak stale nechapem preco sa Balistik silou mocou tlaci do standardu, radsej by som ho videl v Production, nech sa mam s kym nahanat na mensich sutaziach.
zapisoval si.
Moja pozícia v tabulke zodpovedá počtu vystrelených nábojov v priebehu sezóny...
Moja pozícia v tabulke zodpovedá počtu vystrelených nábojov v priebehu sezóny...
Cubitko-ja viem že som tvoj typ,ale nemam zaujem.Skus si najst inu obet porovnavania sa
Na malých sutaziach v productione kde je cca 15 ludi ma to nebaví,lacne vyhry nemam rad.Lepši pocit mam kde som radsej 7,8 ale pri top strelcoch.PS:nejako to domacim na vlastnych suťaziach ide podozrivo dobre :twisted:Fuknem sa nahodou do productionu a jeden pretek mi nesadne a zas by si mal o čom rok písať :twisted:Peterson na buduce bež za cubitkom,aspon si najde inu obeť 
len si merajte pišáky
, ja som rád, že stretnem kamošov a môžem sa všeličo priučiť
-
inspiring_austin
Fasacka sutaz chlapci, parkuriky dobre, citatelne a priamociare. Rychlost konania vyborna, bufet skvely, nalada tiez a pocasie najlepsie. Takze v tom pokracujte dalej a opat prideme radi.
P.S. Na tejto sutazi definitivne padlo rozhodnutie zn. CZ odsunut na smetisko dejin. Takze ak mate co poradit, tak cca do 1500E, tak radte, budem vdacny.
P.S. Na tejto sutazi definitivne padlo rozhodnutie zn. CZ odsunut na smetisko dejin. Takze ak mate co poradit, tak cca do 1500E, tak radte, budem vdacny.
abakan: a teraz začne flame start o výrobcoch šport.zbraní 
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Pekna sutaž ,uplna spokojnost
( nie s mojim vysledkom)
Abakan slušny rozpočet to už sa da vyberat
a najlepšie je predsa........

Abakan slušny rozpočet to už sa da vyberat
Nie nadarmo patrime k jednym z najlepsich sportovych klubov v SADS na slovensku 
Ludia k nam radi chodia, lebo si "strielaju pod nohy", rychlo to odsypa a je dobra zranica, co viac si strelec moze priat
Tusim som postavil lahke parkury na pusku, tak to do buduceho roku vyladim k nestrelitelnosti
PS ohladom zbrane si zaloz vlastne vlakno i ked od nas z klubu sme s CZ ziskali 2x druhe miesto v standarde i production
Ludia k nam radi chodia, lebo si "strielaju pod nohy", rychlo to odsypa a je dobra zranica, co viac si strelec moze priat
Tusim som postavil lahke parkury na pusku, tak to do buduceho roku vyladim k nestrelitelnosti
PS ohladom zbrane si zaloz vlastne vlakno i ked od nas z klubu sme s CZ ziskali 2x druhe miesto v standarde i production
Naposledy upravil/-a Rasto v 13 Okt 2013, 21:16, upravené celkom 1 krát.
Abakan hovori na 99% o puske od CZ.
No ja to vidim na dve cesty... alebo si kupit sportovu verziu SA-58 v 9x19 za 700 euro, na CNC-ku ale bude plat na 150-180 metrov s Open nabojmi tak na hrane dostrelu, alebo priplatit cca 450 euro a kupit 14,5 palcovu AR-15 od NEA.
Ak hovoris o pistoli, tak by som asi zobral Tangfo STOCK III
No ja to vidim na dve cesty... alebo si kupit sportovu verziu SA-58 v 9x19 za 700 euro, na CNC-ku ale bude plat na 150-180 metrov s Open nabojmi tak na hrane dostrelu, alebo priplatit cca 450 euro a kupit 14,5 palcovu AR-15 od NEA.
Ak hovoris o pistoli, tak by som asi zobral Tangfo STOCK III
Profesionálne postavený pretek, nápaditý, ťažký, vyvážený, ako dynamicky, tak staticky, ale aj príjemný.
Profi organizácia, aj RO team. Blahoželám.
Ako jediný nedostatok, som zaznamenal, že o 12 30 hod., už nebola kapustnica.
Profi organizácia, aj RO team. Blahoželám.
Ako jediný nedostatok, som zaznamenal, že o 12 30 hod., už nebola kapustnica.
-
inspiring_tereshkova
Ďakujeme za vaše pozitívne ohlasy na pretek, budeme sa i ďalej snažiť aby ste boli spokojní a radi si u nás kedykoľvek zastrieľali
I v roku 2014 chceme realizovať kombináciu pištoľ-puška a zvažujeme aj nad pištoľ-brokovnica - ale to všetko až po porade ŠKP TN.

I v roku 2014 chceme realizovať kombináciu pištoľ-puška a zvažujeme aj nad pištoľ-brokovnica - ale to všetko až po porade ŠKP TN.
Tvoje parkury boli pekné, ale na lvl I podľa mňa náročné - takže vyladiť ich môžeš a uvidíme či sa budú aj strielaťRasto napísal:Tusim som postavil lahke parkury na pusku, tak to do buduceho roku vyladim k nestrelitelnosti
Popis videa hovori za vsetko a dalsi parkur k nepodavajucim zasobnikom sa pridal i zhasnuty kolimator 
http://youtu.be/Yl_EJHedQ34
http://youtu.be/Yl_EJHedQ34
moc tam toho neuvidime, kedze video je sukromne a tym padom verejnosti nepristupne 
Rasťo tam asi klepol omylom nejaké domáce pečko