zalozene http://www.webforum.sk/viewtopic.php?f=9&t=10011Rasto napísal: PS ohladom zbrane si zaloz vlastne vlakno i ked od nas z klubu sme s CZ ziskali 2x druhe miesto v standarde i production
IPSC level I pistol + puska.
-
inspiring_austin
zapocul som dobre ze vsetkych .223-rov tam vyprasil clovek s 58cku? 
Presne tak vyhrala to 58.
Spolahlivost je vsetko a na taketo kratke vzdialenosti bola i 58 dobra
I. parkur som vyhral,
II. som bol druhy,
III. som vyhral,
IV. moja chyba pri rieseni parkuru a zavada zasobnikov (druha cast mojho videa),
V. zavada zasobnikov, zhasol mi kolimator.
Ked sa dari tak sa dari
Spolahlivost je vsetko a na taketo kratke vzdialenosti bola i 58 dobra
I. parkur som vyhral,
II. som bol druhy,
III. som vyhral,
IV. moja chyba pri rieseni parkuru a zavada zasobnikov (druha cast mojho videa),
V. zavada zasobnikov, zhasol mi kolimator.
Ked sa dari tak sa dari
-
inspiring_liskov
sorry ale na toto mam iba jedno :Rasto napísal: V. zhasol mi kolimator.
dal si malo sekundoveho lepidla ?
Keby len .223 karov, ale porazil aj toho "vzduchovkara" s Marlinom.
Baterka
Baterky su kurvy, zvyknu odist v ten nejnevhodnejsi okamih a spolahlivo vyradia aj Eotech ... Afgan by mohol rozpravat (a to tam mal uplne nove Duracely - aspon si myslel ze boli nove
)
Mám len taký námet pre usporiadateľov na budúci rok.
Nespravilo by sa vyhodnotenie, aj tzv 2gun? Ako na Gemeri?
Body z overallu divízie pištoľ ( jedno akej, len by muselo byť v nej aspoň 5, príp. 10 strelcov), tak isto pušky, a bolo by poradie.
Jedna sada medailí by toľko škody hádam neurobila, štatista si ponadáva ( pozdravujem), ale pretek by získal ešte viac na záujme.
Ale, kľudne ma pošlite do péčka, ja sa tam nenadrem (ja sa nadrem inde).
Body z overallu divízie pištoľ ( jedno akej, len by muselo byť v nej aspoň 5, príp. 10 strelcov), tak isto pušky, a bolo by poradie.
Jedna sada medailí by toľko škody hádam neurobila, štatista si ponadáva ( pozdravujem), ale pretek by získal ešte viac na záujme.
Predostriem na porade.
PS zena mi i tie dve medajle neverila
Nie je to sranda, len pre nezainteresovanych, navrhnut parkury, stvrtok od obeda stavat, piatok dovolenky pokracovat v stavani, na vecer si odstrielat prematch, aby sme na druhy den boli pripraveni na zakaznikov v podobe platiacich strelcov, pre ktorych to je cele robene a ked si vy cestujete domov, tak to cele rozobrat a ist si to domov vypocut
PS zena mi i tie dve medajle neverila
Nie je to sranda, len pre nezainteresovanych, navrhnut parkury, stvrtok od obeda stavat, piatok dovolenky pokracovat v stavani, na vecer si odstrielat prematch, aby sme na druhy den boli pripraveni na zakaznikov v podobe platiacich strelcov, pre ktorych to je cele robene a ked si vy cestujete domov, tak to cele rozobrat a ist si to domov vypocut
Rasto pekne zhrnute, az na ten zaver. Mne mlada este ne<> , zmeni sa to zrejme ked (ak) budeme manzelia. To rozoberanie je strasna otrava, preto som rad, ked tam vidim u nas chalanov z Komarna, Artemisu, Tekova. Raz to postavime my pre nich, raz oni pre nas a tak to ma byt... a strielajuca verejnost, tak ta nech si to uziva.... a vo tom to je.
-
inspiring_tereshkova
Nemám s tým problém...skôr uvažujem nad tým, že tam pribudne i brokovnicaRohypnol napísal:Mám len taký námet pre usporiadateľov na budúci rok.
Predam zasobniky do AR15 
http://www.youtube.com/watch?v=jg3phSpsQ3o
Ako sa vravi treba bojovat dokonca.
http://www.youtube.com/watch?v=jg3phSpsQ3o
Ako sa vravi treba bojovat dokonca.