BRAMAR Cup 2013 - 20.10.2013 Hodkovce
BRAMAR Cup 2013 - 20.10.2013 Hodkovce
Dátum konania: 20. október 2013 (nedeľa)
Miesto konania: Strelnica Hodkovce (pri Košiciach)
Level: 1 (pre všetkých držiteľov ZP, členov SADS a SSZ)
Organizátor: Strelecký klub Hodkovce
Match direktor: Ing. Bystrík Zachar
Range master Ing. Ján Pálka
Štartovné: 10 EUR (junior, lady, ZŤP- bez poplatku)
Pravidlá: IPSC
Výstrely: min. 100 rán
Stage: 6 (budú zverejnené na stránke strielaj.sk)
Divízie: Production, Standard, Open
Max. počet strelcov: 50
Časový harmonogram: 20. 10. 2013 – hlavný pretek
Prezentácia: 08:00 – 08:45 hod.
Pretek: 09:00 hod.
Vyhodnotenie: 15:00 hod.
Ceny: Strelci na 1. až 3. mieste dostanú diplom a medailu + losovanie tomboly. Hlavný sponzor súťaže venuje do tomboly hodnotné ceny.
Kontaktná osoba: Ing. Bystrík Zachar, skhodkovce@gmail.com
Web: http://www.strielaj.sk
Bezpečnosť: Všetci účastníci sú povinní používať ochranu zraku, sluchu a rešpektovať pokyny usporiadateľa.
Protesty: Písomne do rúk RM s vkladom 20 EUR.
Občerstvenie: Pre každého pretekára zabezpečí organizátor súťaže.
Prezentácia výrobkov firmy Grand Power – možnosť vyskúšať si rôzne druhy zbraní.
Miesto konania: Strelnica Hodkovce (pri Košiciach)
Level: 1 (pre všetkých držiteľov ZP, členov SADS a SSZ)
Organizátor: Strelecký klub Hodkovce
Match direktor: Ing. Bystrík Zachar
Range master Ing. Ján Pálka
Štartovné: 10 EUR (junior, lady, ZŤP- bez poplatku)
Pravidlá: IPSC
Výstrely: min. 100 rán
Stage: 6 (budú zverejnené na stránke strielaj.sk)
Divízie: Production, Standard, Open
Max. počet strelcov: 50
Časový harmonogram: 20. 10. 2013 – hlavný pretek
Prezentácia: 08:00 – 08:45 hod.
Pretek: 09:00 hod.
Vyhodnotenie: 15:00 hod.
Ceny: Strelci na 1. až 3. mieste dostanú diplom a medailu + losovanie tomboly. Hlavný sponzor súťaže venuje do tomboly hodnotné ceny.
Kontaktná osoba: Ing. Bystrík Zachar, skhodkovce@gmail.com
Web: http://www.strielaj.sk
Bezpečnosť: Všetci účastníci sú povinní používať ochranu zraku, sluchu a rešpektovať pokyny usporiadateľa.
Protesty: Písomne do rúk RM s vkladom 20 EUR.
Občerstvenie: Pre každého pretekára zabezpečí organizátor súťaže.
Prezentácia výrobkov firmy Grand Power – možnosť vyskúšať si rôzne druhy zbraní.
Zdravím, riaditeľ preteku Bysťo Zachar ma poprosil aby som Vám oznámil, že registrácia na pretek je spustená na www.shootingarea.eu.
Krátke zhodnotenie.
Z môjho pohľadu super pretek so zaujímavými stage, organizačne dobre zvládnutý. Žiadne zbytočné prestoje, po dostrieľaní stage už bol väčšinou nasledujúci voľný. Rozhodcovia primerane prísni (viď moje DQ na stage č. 6 - moja chyba - prst na spúšti pri presune a prebíjaní
). Počasie úžasné, ľudia vyzerali byť spokojní. Výborný nápad bola posúťažná tombola, kde aj poslední mohli byť prvými
. Vyšlo, vyhral som výborný batoh
.
Aby som len nechválil. Pri posúťažnom občerstvení trochu chýbali nealko nápoje, resp. možnosť si ich zakúpiť. Ale to je len drobnosť, v inak výborne zvládnutom preteku.
Ďakujem tímu strelnice Hodkovce za príjemne strávenú nedeľu a teším sa na ďalší ročník Bramar cupu. A že si teda na budúce dám poriadny pozor na to, kde mám prsty pri presune a pri prebíjaní.
Z môjho pohľadu super pretek so zaujímavými stage, organizačne dobre zvládnutý. Žiadne zbytočné prestoje, po dostrieľaní stage už bol väčšinou nasledujúci voľný. Rozhodcovia primerane prísni (viď moje DQ na stage č. 6 - moja chyba - prst na spúšti pri presune a prebíjaní
Aby som len nechválil. Pri posúťažnom občerstvení trochu chýbali nealko nápoje, resp. možnosť si ich zakúpiť. Ale to je len drobnosť, v inak výborne zvládnutom preteku.
Ďakujem tímu strelnice Hodkovce za príjemne strávenú nedeľu a teším sa na ďalší ročník Bramar cupu. A že si teda na budúce dám poriadny pozor na to, kde mám prsty pri presune a pri prebíjaní.
Prosim ta. Mohol si si dat caj a dostal si energetak. To neje standard nikde. Moje hodnotenie je 1 A. Velmi pekne zvladnuty pretek. Pri registracii clovek dostal malu pozornost, co na level 1 nikde v republike neje zvykom. Stage boli take primerane narocne. Ziadne tlacenice, dobra organizacia a aj prijemne pocasie, pekna strelnica. Urcite jedna z najlepsich level 1 na ktorych som bol.
O tom obcerstveni to nie je pravda. Dobosku a energetak davame na Orave v cene startovneho uz peknych par rokov. Energetak som odkukal v Tekove, dobosku som pridal sam.
Noo to neviem posudit, lebo u vas na orave som este nebol. no dobre vediet, asi sa zastavim. 
Chlapci a este ste zabudli na fajne Spiske parocky o) snad kazdemu sa uslo o)))
Naposledy upravil/-a rebels v 31 Okt 2013, 16:50, upravené celkom 1 krát.
OK, tak na buduci rok sa uvidimeniko napísal:Noo to neviem posudit, lebo u vas na orave som este nebol. no dobre vediet, asi sa zastavim.
sorry za OT
Duso: vyborny napad. V zime mam naplanovany iba jeden Winter cup v Rakusku, Komarnansku koncorocnu kapustnicu a rad tam pridam aj Oravsku doboskovicu. Uz dlhsie som Vas tam chcel ist pozret, rad by som si v Zime strelil co najviac, nech nezhrdzaviem.
Noo ja mam Wintercupy naplanovene 4. Zatial ostanam v teple Viedne, uvidime, co prichystate, mozno sa necham ukecat. 
No len aby nam dlane neprimrzali ku zbraniam. Zhanajte dobre rukavice
.
Tak mate super napady,uz sa Turiec teši a aspon nebude abstak s nedostatku strelby:)