Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
LtTT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

neni zle .... :D .... inak btw pekna strelnica :D :D :D
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Budes sa cudovat ale je oficialna :)
LtTT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

tak to sa teda cudujem :D .... posobilo to skor ako maly vylet za mesto :D .... kde to je ??
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

To : Turbiak
pekny nastrel. Co je to za strelnicu?
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Turbiak: Ozaj pekny nastrel, len tak dalej :wink:

Mala rada: Vsimol som si ze mas balistiku napisanu rukou v krytke vyklopenej nahor - ak pootocis krytku aby sa Ti otvarala nabok (ci uz doprava alebo dolava - tak aby Ti neprekazala v nabijani), budes na nu lepsie vidiet a zaroven mat lepsi vyhlad na vezicky. A ak si tu balisticku tabulku spravis v Exceli (napr. s 5kou pismom) vojde sa Ti na nu toho omnoho viac a mozes to aj napr. farebne odlisit podla vzdialenosti. Az ju budes mat otestovanu/overenu, je dobre ju zalaminovat aby sa Ti v dazdi/zime nerozmocila (heh, mal by som si na to spravit patent :lol: Takto to mam momentalne urobene ja (ked o tyzden vymenim ten puskohlad tak ta tabulka bude mat o polovicu menej udajov :twisted:

ObrázokObrázok

Gunslinger
AKI
expert

co za puskohlad ides vymenit?
btw - ako sa vkladaju tak pekne obrazky priamo do fora.
Gunslinger
moderátor

AKI: Na OAcko idem dat IOR Valdada 3-18x42 FFP (ta Sniper's Hide verzia co som ju spominal v sekcii Optika) co by mala byt dokonala kombinacia a uz dufam definitivna volba :roll: :lol: Povedal som si ze na nom uz staci spekulovania so SFP puskohladmi (vratane jedneho FFP - cinskej kopie Schmidt&Bender 5-25x56, na ktorej sa mi zamerny kriz uvolnil a pootocil uz po prvom vystrele...) a prejdem konecne na nieco co je "takticke" nielen marketingovo ale aj v skutocnosti, a da sa na to spolahnut.

Ked sa pozries na tu moju sucasnu bal.tabulku, teraz mam napr. na vyskove nastavenie/prenasanie styri kolonky (kliky celkovo, kliky vratane otociek, mily a centimetre) kedze pouzivam SFP s mildot krizom a 1/8moa kliky. S IORkom ktore je FFP mil/mil budem mat len jednu kolonku :twisted: a prenasanie bude rovnake za akychkovek podmienok.

Jedine dalsie (naozaj takticke) alternativy boli S&B PMII a USO SN3, ktore ale nemaju tu genialnu A5 osnovu a navyse su radovo dvakrat az trikrat drahsie, cize to bolo lahke rozhodovanie :wink:

Inak, ak chces vlozit fotku, staci ked pri pisani prispevku nakopirujes link, vysvietis ho a kliknes vyssie na tlacitko IMG, alebo rovno napis [img]http://...[/img] Ak chces dat dve vedla seba, daj do jedneho riadku:[img]http://...[/img][img]http://...[/img]

Gunslinger
peto454
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa peto454 »

Zdravim.V piatok som si bol na vyclievacej poste vyzdvihnut svojho Remiho.Ako som zistil,zbran sa da z USA dostat na Slovensko aj normalne postou.Treba len mat v USA nejakeho cloveka co vybavi papierovacky.Teraz musim dat urobit tlakove skusky lebo Americke sa u nas neuznavaju.Nemate niekto skusenosti s konkretnou skusobnou,kde mi Remingtona nedoriadia.Myslim tym,ked na pusku budu vyrazat Sloveske overovacie znaky aby to robili s citom.Vdaka za odpoved.Inak este som ho nevyskusal,ale na pohlad a omak vyzera super.Teda samozrejme az na tu pazbu.Ak sa podari zavesim, tu aj foto.
AKI
expert

Vitaj v rodine Remingtonovych!

Pre tlakove skusky skus:
http://www.sktc-112.sk
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Moj novy lovecky nastroj - Remington 700 XCR

XCR 700
Gunslinger
moderátor

lovec: Peknaaa, gratulujem, nech Ti sluzi !!! :wink:

Do lesa je sice ta hlaven trochu dlha, a skoda ze ju nerobia aj v ciernom prevedeni, ale zasa na 'polovnu' zbran ma vybornu presnost a XCRko dobre znasa aj tvrdsie poveternostne podmienky. V akom kalibri ju mas? A zobral si ju aj s tou x-mark-pro spustou ? Aku optiku si na nu dal ?

Gunslinger
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Diky. 66cm lauf ma tesi,aspon to vsetko pekne vyhori ako ma. Pre mna je to flinta,ktoru nosim na posed,obcasne na prechadzky. Spust je spominany X-Mark,z fabriky to malo nastaveny sakramentsky odpor,ani nie dlhy, ale tvrdy az-az. Kaliber som povodne chcel .338WinMag.,ale nebol skladom a nechcelo sa mi cakat,tak som zobral .300WinMag. Optiku som docasne prehodil z Tikky (2,5-10x56 ill.).

Nakupil som par Bergerov VLD Moly 190grs. (a cakam na 210grs.),uvidim co to povie.Len cas,cas na prebijanie mat... :roll: :lol:
Gunslinger
moderátor

To znie ozaj dobre, vyzera to na vybornu kombinaciu, myslim ze este aj ten kaliber si vybral dobre (a nemyslim tym "z nudze cnost" :-) ale .338ma by bola na polovku asi zbytocny overkill, 300wimag bude navyse prijemnejsia na strelbu a s 210nami VLDckami na kratke vzdialenosti (do 200m) dokonca asi este presnejsia nez by bola 338ma.

Este raz gratulujem ! (a daj potom vediet ako Ti idu 210 vs 190ky :wink: 8)

Gunslinger
elegant_panini

Príspevok od používateľa elegant_panini »

zdravim prosim vas aky treba zbrojny preukaz na remingron 700??...A,B alebo C??...diki..a este prosim ake mam dat oddovodnenie pouzitia ked s nou chcem strielat len rekreacne??...dik napiste PM...
AKI
expert

Potrebujes E-cko a na E-cko potrebujes byt clenom klubu. Usetris kopec dalsich otazok ak si precitas forum a zakon o zbraniach a strelive.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"