Úpravy

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Homemade úprava mušky na "High visibility".

Nápad som zobral odtiaľto:
http://pistol-training.com/articles/the ... ront-sight

Nevedel som nájsť vhodnú pásku, nakoniec som pokusne kúpil nejakú reflexnú v ŠEVTe.
Nie je na tento účel príliš vhodná (viacero dôvodov), ale s trochou šťastia a know-how je použiteľná. Dobrým kamarátom som ochotný z nej 2cm odstrihnúť :)

Postup som trocha zjednodušil, všetko som strihal nožnicami okrem hornej hrany. Mám na Glocku originál tríciá, tak som použil 2mm dierkovač. Na fixáciu som použil manželkin starý číry lak na nechty.

Výsledok je na fotkách. V reále to vyzerá ešte lepšie než na fotke, nerovné okraje nevnímam. Vzhľadom na to, že to bol len pokus a použil som starý vyštrbený dierkovač, produkt vzhľadovo predčil moje očakávania.

Keďže som použil reflexnú pásku, trocha som sa obával jej prílišného "žiarenia" na priamom slnku. Moje obavy sa zatiaľ nepotvrdili, ani naposledy v Tekove.

Už som to nahodil na oba moje Glocky, zatiaľ veľká spokojnosť, ľahšie sa mi "hľadá" mucha.

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

neviem ci to tu uz bolo, ale mozno sa to majitelom/kutilom s G26 zíde

http://glocktalk.com/forums/showthread.php?t=1343336

Vyrobeny rail na svetlo/laser G26

Obrázok
manual
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa manual »

Skusali ste niekto pouzit na pazbu protismykovu pasku co sa nalepuje na schody?Je dost drsna a zatial drzi zima, leto( cca-20, +30) uz 3 r.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

nie je sanca, ze to bude drzat. pouzi stipling.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

suhlasim, stippling je asi najlepsi sposob ako vyriesit problem uchopu na gen 3
yarco
moderátor

abakan napísal:nie je sanca, ze to bude drzat. pouzi stipling.
Držať to samozrejme bude, otázka je ako dlho. Závisí to od všeličoho - od kvality samotnej pásky, miesta a spôsobu nalepenia, spôsobu používania zbrane, ...

Výhodou pásky je, že s ňou môžeš do aleluja skúšať, čo a kde ti sedí a čo nie.

To je imho zase hlavnou nevýhodou stiplingu - je to nevratná zmena na ráme, ktorá ak ti z nejakých dôvodov nesadne príp. časom prestane vyhovovať, veci sa skomplikujú.
Ja osobne by som napr. začiatočníkom stipling neodporúčal, a o Manual-ovi netuším, či je alebo nie je začiatočníkom.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

glock je sam o sebe uz tak skaredy, ze to moc neuskodi :)
manual
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa manual »

Glock je taky skaredy, ze az je krasny :D-z mojho pohladu. No ked sa mozem ohodnotit asi som mierne pokrocily, ale to musia posudit iny. Vseobecne sa nerad sam hodnotim. Stou paskou ma to napadlo, ked som nasiel doma par kuskou, a potom som cital tu na fore o "skateboard". Pre spotene ruky sa mi to zda celkom fajn. Osobne som to zatial neskusal- nemal som cas :cry: .
inspiring_austin

Nuz skusim sa vyjadrit:
lepit pasky na obrannu zbran mi pride ako fatalny omyl z dovodu ako pise jarco: boh vie ako dlho to bude drzat a najskor sa to uvali v momente najmenej vhodnej chvile-murphyho zakon c. XY.
ak uz teda sa niekto rozhodne experinetovat tak by som odporucal:
pouzivat pasky s lepidlom od 3M, scoth
pasku rezat do oblych ukonceny-nebude za tolko zatrhavat o odev
pasku aj buchacku nahriat fenom na 50st
buchacku odmastnit a pracovat s paskou s pinzetou.
Celkom zaujimavya myslienka mi pride omotat pazbicku samovulkanizacnou paskou. ziska sa tak lepivy efekt. no nemam to vyskusane.
glock69
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa glock69 »

Samovulkanizační pásku jsem zkoušel, ale ta lepivost mi vadila. Jak pocitově, tak při nošení.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Kto chce dorábať géčko nech skúsi niektoré z jednozložkových polyuretánových tmelov na lepenie autoskla, výsledný povrch nelepí, tvári sa ako guma a drží jak židovská viera. Ako podkladovku odporúčam použiť primer od tej istej značky, a netreba vynechať dôkladné odmastnenie povrchu, dobrý je čistič brzdových obložení.
yarco
moderátor

abakan:
Nechce sa mi veriť, že kvalitná páska (napr. akú spomínaš ty) drží-drží-drží a zrazu počas NO/KN odpadne. Skôr sa pri nosení/tréningu začne pomaly odlupovať niekde na okraji, na čo má majiteľ dosť času reagovať a vymeniť ju. Stačí podľa mňa dodržať tie jednoduché princípy, ktoré si popísal.

K tým lepkavým povrchom z gumy - rovnako ako glock69 nemôžem moc odporúčať, nosil som nejaký čas na pažbe obyčajnú velodušu aj Vukopress návlek.
V kľude na strelnici je to paráda, zbraň v ruke sedí ako prilepená, no skrátka bez chyby. Ale stačí trocha stresu a rýchlosti (napr. na súťaži) a už boli problémy. Normálne pri vytasení zbrane s nie úplne dobrým úchopom stačí strelcovi trocha povoliť úchop a ruka si obvykle tak nejako sama nájde to správne miesto na pažbe. S lepkavým povrchom toto nefunguje a napr. pri privysokom úchope záver veselo ďalej okusuje silnú ruku, lebo táto sa ani pri povolení úchopu neposunie dolu po pažbe.
Aspoň takúto mám ja skúsenosť.
inspiring_austin

lososovy mlocik
V kabelke sa roztiekol ruz a lak na drapy.http://imgur.com/w3knkcO
inspiring_austin

Koho by to zaujimalo tak je to vysokoodolna praskova farba. Ak by mal niekto zaujem o podobnu zvrhlost tak viem pomoct v ramci Ba. Bohuzial digital sa neda.
yarco
moderátor

Dobre to tipujem na ctihodného nástupcu tohto kúsku? :wink:
Prílohy
IMG_20131116_142106.jpg
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"