GP K100 Mk7 - zlomený lúčik

Používateľov profilový obrázok
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

GP K100 Mk7 - zlomený lúčik

Príspevok od používateľa daredevil »

Dnes som sa chystal vyčistiť zbran a ziszil som, že sa nedá rozobrať mám zlomený lúčik, mal už niekto takúto závadu? K100 rám MK7
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Lučik je u ramov mk6,mk7 otazka par eur,niekomu vydrzi aj cez 30tis ran,niekomu prdne po niekolko stoviek ranach.Zavolaj ,napis do GP obratom ti poslu druhy,ak ho nevies vymenit spoj sa s niekym kto uz vie ako nato.Niekedy zvykne prasknut pri nasilnom rozoberani,udajne je to dodavatelmi ako namiesaju zmes na jeho vyrobu.
daredevil
prispievateľ

V ďaka, viem že je to len do 5€, nejaký postup na výmenu niekde nieje? Chcel by som poradiť aj ohladom chrbtov, keď som kupoval K100 chcel som ušetriť tak zobral som len s pôvodným a potreboval by som asi väčší, sú značené 1a-1d, rukavice nosím č.9-10, akú velkosť bi mi asi sedela?
dano
prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa dano »

Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Super video.
Ulozil som si ho. Clovek nikdy nevie, ci sa mu nahodou nezide. :)

Inak moj lucik drzi v pohode. Vzdy sa zamyslim, ked citam , ze sa niekomu zlomil. Zrejme je to materiálom, ako uz bolo spomenute vyssie.
daredevil
prispievateľ

akurát že ja neviem dať dole záver, lebo lučik sa zlomil tak že ten zôbok je odlomený tesne pri ráme
dano
prispievateľ

Elado, no neviem, mne osobne vyhovuje rozoberanie cez lúčik, dokonca viac ako je to pri nových modeloch mk12. A čo sa týka rozoberania Siga, ten systém ma nijak neoslovil, možno je to tým, že mám skúsenosti najme s Mosquitom a tem má „ pevné uloženie hlavne“.
dano
prispievateľ

Daredevil myslím, že ak vyberieš dva kolíky, tak ti záver vyjde z rukoväte aj s kontajnerom. Ale ak si na to netrúfaš a nemáš po ruke nikoho kto by to zvládol, radšej to zober do Grand Poweru, podľa mojich skúseností ti ochotne pomôžu.
dano
prispievateľ

Mosquito, nie je ozajstný Sig, prečo? Teraz si ma dostal Ty . Ale sme ot, asi nás kopnú do pr.... :D
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

daredevil
prispievateľ

Ďakujem všetkým za pomoc, ale som sa rozhodol, že navštívim po silvestri GP, a dám to vymaniť, je v záruke tak to hádam uznajú a chcem si vyskúšať aj iný chrbát a vymeniť aj páku vypúšťača, už ked tam budem tak urobím malý tuning :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"