GP K100 Mk7 - zlomený lúčik
GP K100 Mk7 - zlomený lúčik
Dnes som sa chystal vyčistiť zbran a ziszil som, že sa nedá rozobrať mám zlomený lúčik, mal už niekto takúto závadu? K100 rám MK7
Lučik je u ramov mk6,mk7 otazka par eur,niekomu vydrzi aj cez 30tis ran,niekomu prdne po niekolko stoviek ranach.Zavolaj ,napis do GP obratom ti poslu druhy,ak ho nevies vymenit spoj sa s niekym kto uz vie ako nato.Niekedy zvykne prasknut pri nasilnom rozoberani,udajne je to dodavatelmi ako namiesaju zmes na jeho vyrobu.
V ďaka, viem že je to len do 5€, nejaký postup na výmenu niekde nieje? Chcel by som poradiť aj ohladom chrbtov, keď som kupoval K100 chcel som ušetriť tak zobral som len s pôvodným a potreboval by som asi väčší, sú značené 1a-1d, rukavice nosím č.9-10, akú velkosť bi mi asi sedela?
Možno ti pomôže toto http://www.youtube.com/watch?v=bJfP8PhU6XU
Super video.
Ulozil som si ho. Clovek nikdy nevie, ci sa mu nahodou nezide.
Inak moj lucik drzi v pohode. Vzdy sa zamyslim, ked citam , ze sa niekomu zlomil. Zrejme je to materiálom, ako uz bolo spomenute vyssie.
Ulozil som si ho. Clovek nikdy nevie, ci sa mu nahodou nezide.
Inak moj lucik drzi v pohode. Vzdy sa zamyslim, ked citam , ze sa niekomu zlomil. Zrejme je to materiálom, ako uz bolo spomenute vyssie.
akurát že ja neviem dať dole záver, lebo lučik sa zlomil tak že ten zôbok je odlomený tesne pri ráme
Elado, no neviem, mne osobne vyhovuje rozoberanie cez lúčik, dokonca viac ako je to pri nových modeloch mk12. A čo sa týka rozoberania Siga, ten systém ma nijak neoslovil, možno je to tým, že mám skúsenosti najme s Mosquitom a tem má „ pevné uloženie hlavne“.
Daredevil myslím, že ak vyberieš dva kolíky, tak ti záver vyjde z rukoväte aj s kontajnerom. Ale ak si na to netrúfaš a nemáš po ruke nikoho kto by to zvládol, radšej to zober do Grand Poweru, podľa mojich skúseností ti ochotne pomôžu.
Mosquito, nie je ozajstný Sig, prečo? Teraz si ma dostal Ty . Ale sme ot, asi nás kopnú do pr.... 
Ďakujem všetkým za pomoc, ale som sa rozhodol, že navštívim po silvestri GP, a dám to vymaniť, je v záruke tak to hádam uznajú a chcem si vyskúšať aj iný chrbát a vymeniť aj páku vypúšťača, už ked tam budem tak urobím malý tuning