Presna strelba - vyber zbrane
-
inspiring_wescoff
-
elegant_saha
-
inspiring_newton
Gentlemani,
aké sú Vaše skúsenosti s dĺžkou hlavne pre .338LM? Nejaká odporúčaná alebo aspoň rozumná minimálna dĺžka vzhľadom na využitie potenciálu toho náboja. Samozrejme bavíme sa o streľbe na papieráky.
aké sú Vaše skúsenosti s dĺžkou hlavne pre .338LM? Nejaká odporúčaná alebo aspoň rozumná minimálna dĺžka vzhľadom na využitie potenciálu toho náboja. Samozrejme bavíme sa o streľbe na papieráky.
Urcite nie menej ako 660mm. Isiel by som do 28" so zretelom na tvar hlavne( minimalne kmitanie)
Tieto reci su k nicomu,...pozri osvedcene tvary a dlzky pri realnych zbraniach napr. AI
Tieto reci su k nicomu,...pozri osvedcene tvary a dlzky pri realnych zbraniach napr. AI
pokud si koupíš lauf28 a na to brzdu, tak se s tím bude bezvadně manipulovat.
Otazka na skusenych.
Aku vydrz-zivotnost ma hlaven pri discipline Long Range? Sportova strelba 200-500 metrov.
Uvazujme napríklad Tikka T3, alebo Remington 700 v razi .308win, pripadne 6,5x55.
Dakujem za odpoved.
Aku vydrz-zivotnost ma hlaven pri discipline Long Range? Sportova strelba 200-500 metrov.
Uvazujme napríklad Tikka T3, alebo Remington 700 v razi .308win, pripadne 6,5x55.
Dakujem za odpoved.
v sucasnosti pre pouzivane terce vklude mozes pocitat 10.000 ran. samo pri spravnej udrzbe a rozumnej navazke. hlaven sa da odpisat aj behom 500 ran.