Stretnutie východniarov - 19.12.2008
Panzer
Skúsim ešte niekde inde .
Včul dám blbú otázku , za ktorú mi ide hanba na hlavu aj s popolom
Idem do nového , pre mňa , prostredia tak sa chcem opýtat , koľko včeličiek si asi mám zobrať
Teda , minimálne
Koľko si beriete 
Volal som , vlhčiť sa nebude , stránky sú v zbere a švagrine to už nepomôžeTo máš fajn. Základ je navlhčiť. Teda nie švagrinú, ale Zlaté stránky
Včul dám blbú otázku , za ktorú mi ide hanba na hlavu aj s popolom
Idem do nového , pre mňa , prostredia tak sa chcem opýtat , koľko včeličiek si asi mám zobrať
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_tharp
Ja by som tiez isiel co najskor. Tak okolo 9-11 hod znie dobre. Neskor sa dohodneme, ze ako vas spoznam. 
Panzer, ten Taurus by som rad vyskusal. Hlavne ked je to ultralight verzia. Spravne si pamatam, ze je to .38 spl s 2" hlavnou?
Ja tiez zoberiem tak 200-300 kusov municie.
Panzer, ten Taurus by som rad vyskusal. Hlavne ked je to ultralight verzia. Spravne si pamatam, ze je to .38 spl s 2" hlavnou?
Ja tiez zoberiem tak 200-300 kusov municie.
Naposledy upravil/-a inspiring_tharp v 18 Nov 2008, 22:52, upravené celkom 1 krát.
spherixis napísal:Panzer: ber aj revolver
Dobre, tak teda vezmem aj levolvel
Áno, je to dvojpalcová hlaveň, kal. 38 Spec.berseker napísal:Ja by som tiez isiel co najskor. Tak okolo 9-11 hod znie dobre. Neskor sa dohodneme, ze ako vas spoznam. Smile
Spoznávať nás nemusíš. Na strelnicu na Cemjate zase toľko ľudí nechodí. Budeme tam zrejme len my. Teda verím, že to electron tak vybaví
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_moser