Sa vz.58 v 9mm Luger (nie od KolArmsu)
Zendl a no comment 
-
inspiring_austin
Pusticka a la StarTrek, nemozem sa ubranit 
S AFGckom sa to mne vyborne drzalo a zamedzuje pripadnemu nahodnemu sklznutiu ruky z predpazbia.
Co sa tyka umiestnenia bocneho railovania, tak zatial takato poziadavka nebola, ale jeden nikdy nevie.
Skor by som to riesil gripstopom s integrovanym putkom.
Co sa tyka umiestnenia bocneho railovania, tak zatial takato poziadavka nebola, ale jeden nikdy nevie.
Skor by som to riesil gripstopom s integrovanym putkom.
Rasto, je to pekne 
Dizajnovo by to chcelo trosku dlhsiu hlaven, alebo kompenzator. Inak pekne dielo.
Dizajnovo by to chcelo trosku dlhsiu hlaven, alebo kompenzator. Inak pekne dielo.
Kompenzator za priplatok, dlhsia hlaven treba nahlasit dost dopredu, lebo su narobene dopredu tieto dlzky.
-
inspiring_boyd
neviem kolko ma ale co som"pocul" tak dlsia ako 30 cm by nemala bit (resp. pri 30cm = V0).
laicky prelozene(mnou) pod 30cm je "gula" hnana plynmi , nad 30cm je uz brzdena hlavnou ..... pocitam ze ty co sa tomu rozumeju viac ako ja to vysvetlia lepsie
laicky prelozene(mnou) pod 30cm je "gula" hnana plynmi , nad 30cm je uz brzdena hlavnou ..... pocitam ze ty co sa tomu rozumeju viac ako ja to vysvetlia lepsie
-
inspiring_liskov
zavisi od naboja , typu prachu atd....
maximum co dostanes z lugra je kdesi radovo okolo 30cm
pri dlhej hlavni sa prejavi uz to brzdenie , a ako vravi JaroK "po 16metroch v hlavni sa luger zastavi"
maximum co dostanes z lugra je kdesi radovo okolo 30cm
pri dlhej hlavni sa prejavi uz to brzdenie , a ako vravi JaroK "po 16metroch v hlavni sa luger zastavi"
-
inspiring_boyd
a ked sme uz pri tom ....... ma na tu dlzku vplyv aj tip zbrane ?
automat/manual ?
automat/manual ?
Dufam, ze som vase chutky po dlzkach ukojil dostatocne 
http://www.ballisticsbytheinch.com/megraphs/9mm.html
http://www.ballisticsbytheinch.com/megraphs/9mm.html
nie nema...
Ma, ale skor ci je zaver uzamknuty, alebo dynamicky ...
Presne ako píše Rasto. Dynamicky zaver musí mat pri dlhšej hlavni väčšiu hmotnosť a toto ako to je je otimum. Skor len nejake opticke predĺženie keď tak. Darmo Jano na tom odviedol kus prace. Teraz čo má tie posledne kusy . Tie uz majú skvelo doladenu aj vratnu pružinu v rôznych stupňoch tvrdosti takže je to zas o kus lepšie. Nemať u neho zadanú ar15ku v lugry idem bez váhania do tohoto.
-
inspiring_liskov
nj keby som nemusel kazdy mesiac platit alimenty a hypoteku , vzal by som po jednom od jana aj atillu....
ale zatial vystaci aj G17 v Roni
ale zatial vystaci aj G17 v Roni