Fotky Sa vz. 58 a jej tuning
-
inspiring_cannon
https://www.youtube.com/watch?v=Msjv1sqFq0Q
Sa. vz. 58
Sa. vz. 58
Zoidberg37: Dakujem, ked bude testovaci kus k dispozicii, je moznost si ho obzriet v okoli BA?
-
inspiring_panini
Nu3A: tipujem (nesľubujem) že ho bude možné za zálohu aj požičať na testovanie. Alebo pôjdem s tebou na strelnicu, podľa času.
je skvele, ze to niekto konecne chce dotiahnut do seriovej podoby aj v SR.
Videl som take nieco u K. S. (www.expanz.sk) v jednom kuse, seriovo to robili nejaki amici ci kanadania, ale tusim s picatinny listou navrchu a z hlinika, ale myslim, ze to prestali robit.
Je to skutocne dobre riesenie. Akurat asi bude treba doladovat dosedacie plochy, neviem, ci vsetky kusy 58 maju tu zadnu cast zhodne vyrobenu.
Videl som take nieco u K. S. (www.expanz.sk) v jednom kuse, seriovo to robili nejaki amici ci kanadania, ale tusim s picatinny listou navrchu a z hlinika, ale myslim, ze to prestali robit.
Je to skutocne dobre riesenie. Akurat asi bude treba doladovat dosedacie plochy, neviem, ci vsetky kusy 58 maju tu zadnu cast zhodne vyrobenu.
-
inspiring_jennings
To Zoidberg37: Majú už aj nejakú predstavu o cene?
-
inspiring_panini
Chopper911: samozrejme predstavy sú, ale kým reálne nenabehne sériová výroba, tak je to len predstava. 
Gewehr: jedna technicka otazka? Ked na tu montaz nahodis diopter, vidis na muchu? Respektive, da sa vysrobovat muska od takej vysky, aby sa dala zhruba nastrelit na 50 metrov na flek?
Stale uvazujem, ze s kosou pojdem do Standardu a pevne mieridla (platkove) mi na puske kvoli ociam nevyhovuju.
Stale uvazujem, ze s kosou pojdem do Standardu a pevne mieridla (platkove) mi na puske kvoli ociam nevyhovuju.
Mr.DRAKO, asi si nepozeral este serial Sons Of Guns co ? 
kompatibilita s modulom sklopnej pazby Expert od GunExpert ( http://www.sa58.cz/products/sklopny-paz ... ul-expert/ ) ?
pokial to pri zacvaknuti vo vyklopenej polohe nejde nad vysku toho uchutenia tak bez problemov
Nomed, dlzis mi 60 sekund zivota..
Niekto kto sa rad pocuva a ma hovno nastudovane by mal mat zamedzeny pristup k YT.
Niekto kto sa rad pocuva a ma hovno nastudovane by mal mat zamedzeny pristup k YT.
Takto dobre vyzera Rastov DIY SJC Titan compik na vz.58, rozdiel spatneho razu je citelny.
Edit: typo
Edit: typo
Naposledy upravil/-a Mesi v 14 Feb 2014, 11:55, upravené celkom 1 krát.