Remington 700 (variacie)

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

sniper68 napísal:Necham to na uzivateloch fora...Navrhnite podla Vas realnu cenu.
nehnevaj sa ale aj ja si myslim ze to bol nestastny navrh...
laik nema potuchu kolko stoji material uprava a cas straveny nad niecim takym takze sekne cenu niekde okolo toho co pise rasto .. i ked neviem odkial dosiel on na tu druhu cenu :mrgreen:

ty si musis preratat kolko je "vyrobna cena" + kolko chces zarobit ....

na druhej strane mal by si sa pozret aj na nete kolko nieco take stoji premrtena cena ju spravi nepredajnou a nizka vzbudi pochybnosti o kvalite .....
davnejsie(cca 1r dozadu)som pozeral pazby EBR na M14 a tam cena isla okolo 800-900dolacov podla farby ale to su pazby "pouzivane a testovane" US army i ked neviem do akej miery sa daju tieto 2 pazby porovnavat.....
http://www.impactguns.com/sage-m14-tact ... tetan.aspx
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Nomed suhlasim.

Ale nikdy nezaskodi, maly prieskum...
Ja tu cenu samozrejme poznam, ale tvoja poznamka o case stravenom pri navrhovani a vobec vyrobe...Je trefa...To fakt nema nikto ani sajnu a asi to nikto nikdy nezaplati.

Neviem si ani matne predstavit co vsetko by sa dalo realizovat v tomto sektore, keby som mal team inzinierov a rozpocet ako Vatikan...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

sniper68 napísal: Neviem si ani matne predstavit co vsetko by sa dalo realizovat v tomto sektore, keby som mal team inzinierov a rozpocet ako Vatikan...
joooo ale zabudol si na najdolezitejsiu vec a to je marketing ako ma Fico .......... :twisted:
sniper68
prispievateľ

LARS TCX
849,-euro

Obrázok

LARS TCX
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Naposledy upravil/-a sniper68 v 07 Mar 2014, 20:38, upravené celkom 2 krát.
Používateľov profilový obrázok
onevan
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Ahoj, nejsou ty vodící tyčky po stranách pro použití pažby se železem například 300wm, poněkud slabý? Neztrácí ta konstrukce celkovou tuhost potřebnou pro toto použití? Tohle řešení někdo v Čechách vymyslel pro Sa58. Jinak ta pažba se sklopkou je super :-)
http://www.strelectvi.cz/forum/c-duralo ... 29364.html
sniper68
prispievateľ

Hm, tak to vidim prvykrat... Mas nejaku spatnu vazbu o funkcnosti...?

Ja som to riesil pouzitim 10mm nerez. , tak ako tyciek a tie su zapustene hlboko v zadnej casti kde je botka, tak ako to ma Cheytac Intervention a je to tuhe dostatocne.
leos
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa leos »

Toto provedeni bude po mechanicke strance lepsi nez sklopka.Kloub je vzdy problemove misto.
veritas
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa veritas »

sniper68 napísal:Hm, tak to vidim prvykrat... Mas nejaku spatnu vazbu o funkcnosti...?

Ja som to riesil pouzitim 10mm nerez. , tak ako tyciek a tie su zapustene hlboko v zadnej casti kde je botka, tak ako to ma Cheytac Intervention a je to tuhe dostatocne.
To povedal kto? Resp. ta zbran je urcena na ine ako na presnu strelbu na strelnici. Podla mna je to riesenie s vodiacimi tyckami, vzhladom k pouzitiu na zbran na sportovu strelbu, uplne na prd. Budu tam kmity, chvenie a pod a to presnosti neprida.

Vyzera to zaujimavo, urcite nie pekne, a vzhladom k pouzivanym zbraniam a pazbam na tunajsich strelniciach s tym ziadnu dieru do sveta neurobis. Strielat to bude naprd.

Moj nazor...
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

No ja si myslim ze lepsie ako nerezove tycky by bola pasovina.

Pazba by bola pevnejsia, odolnejsia a snad by sa aj menej hybala a vybrovala..

V tomto pripade sa mne osobne skor paci koncept so sklopnou pazbou.
Kall
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

Problém není v síle vodicích tyček, ale v tvaru záskoků, aby to drželo při zpětným rázu a nezasouvalo se to s otřesama.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Skor ako zasuvanie bude hrozit vyklanie...

...ale pazbu som nevidel, ani nedrzal, takze je to iba teoria....
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Kritiku by som odlozil na az po tom ako si za tu pazbu clovek lahne, na Cheytacu/M200ke to funguje a drzi vybornu presnost bez problemov aj pri cal .408, takze pokial toto bude obdobne so stabilitou by problem byt nemusel. M200ka ma sice tie zaskoky vykrojene ostrejsie - skoro kolmo (vid foto dole), ale pokial sa zvoli dobry zaistovaci system s minimalnymi toleranciami, tak bezne raze by mohol udrzat aj polkruhovy zaskok. Kazdopadne feedback urcite autor oceni, ale s kritikou pockajme na finalny dizajn a prve kusy co sa objavia na strelnici :wink:

Obrázok

Gunslinger
leos
občasný prispievateľ

:D Zkuste si někdo rozvibrovat 10 kulatinu nerez na 20cm.Natož pak dvě kulatiny.Pokud nebude vůle v pouzdrách a budou dostatečně dlouhé,tak to bude naprosto v pohodě.
sniper68
prispievateľ

Super debata hoši.

Bol som teraz vo vyrobe a na CNC prave nestihaju lebo robia joysticky pre ovladanie gulometu kal.:12,7x108 ruský...

...Ale citali sme tieto Vase nazory... Hovorim si "preboha to nikto nevidel CheyTec...?!
CheyTec nie je len Odstrelovač s Wahlbergom v hlavnej ulohe a ja povazujem tuto spolocnost za nieco vynimocne na trhu...Chcem povedat to ze by som si nikdy nedovolil kritizovat nic co vyrobili...

Bez toho aby som len pomyslel na nejake zrovnavanie sa, preboha nikdy.

M200 Intervention bol kompletne navrhnuty tak aby dokazal svetu vynimocnu ak nie najlepsiu presnost v strelbe na kurvadaleko...

A ani nahodou si nemyslim ze by system degradovali jednym nedokonalim dielom a to pazbou,..toboz ked do toho naflakali majetok...

Guns telepaticky si ma vypocul...

PS:vaklanie?! Mozno na stojanovej vrtacke v garazi...
leos
občasný prispievateľ

sniper68 nenech se odradit těma "chytrýma radama a kritikama" .
Super prace!!
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"