Sig Sauer Mosquito náboje (.22LR)

vigorous_wing

Sig Sauer Mosquito náboje (.22LR)

Príspevok od používateľa vigorous_wing »

Dobry den.
Kupil som danu zbran. Sig Sauer Mosquito na naboje typu .22LR. V obchode mi k tejto zbrani boli doporucovane naboje CCI Mini Mag. So zbranou som bol spokojny a stale aj som. Na naboje si tak isto nestazujem. Ale bol som si s kamosom (pracuje na jednej strelnici) zastrielat prave zo Sigu. On si priniesol malorazku a naboje Lapua. O tychto nabojoch som pocul ze su velmi dobre a kvalitne a ze ich pouzivaju aj specialne jednotky Slovenskej republiky. Kamos si ich velmi chvalil ale po vlozeni nabojov do Sigu nie vzdy naboje Lapua vystrelili a navyse Sigu nerobili priliz dobre. Myslim tym oderky a pod. Preto by ma zaujimalo ake naboje su do Sigu vhodne? Mozem zostat pri CCI Mini Mag alebo mi doporucite lepsiu znacku?
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Príspevky: 634
Dátum registrácie: 17 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ja pouzivam CCi minimag a Blaser, tie idu uple v pohodke. Skusal som aj SB, ale tie boli katastrofa, furt sa sekali a podobne.
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Príspevky: 358
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

Lapua vyraba 22LR strelivo by som povedal zamerane na sportovu strelbu.to je jest pre sportovu malokalibrovku alebo lubovolnu malokalibrovku. Jednoznacne mozem povedat ze som mal velmi dobru skusenost s lapua master a par krat som mal aj midas. na trening vacsinou som pouzival "sypane" (500balenie v konzerve)

nikdy sa mi nestalo zeby naboj nevystrelil alebo by sa poskodil..
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Príspevky: 3294
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja mam lapui Schonebeck alebo tak nejako a v Sigu my ani zaver nepohne ,oni su slabe su to puskove naboje,Sig ti zobere naboje od rychlosti cca 330ms a viac,od Blazerov hore je to super, ale ked sa zabeha hovoria že po jemnom namazani ide aj so slabimy.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"