Tekov match
V Tekove bolo vzdy pekne,tato tradicia musi pokračovat.
-
inspiring_bassi
Páni a dámy výsledky z preteku nájdete na stránke sads.sk v kalendári.
Super pretek,pocasie no povedzme vydrzali sme
,vyborny squad a fajn parta priatelov,vdaka Tekovci.Chalani s SKP Trenčin vymente zbrane, na tie vase závadove špecialy sa nedalo pozerat však cubitko 
Poladim spust (vstavany imbus) dosypeme prach pod tie skurvene Fiochi zapalky 
Na druhej strane bude rad, bo by si odchadzal s dlhym nosom
Prijmi gratulaciu
Na druhej strane bude rad, bo by si odchadzal s dlhym nosom
Prijmi gratulaciu
Bolo super,len to počasie mohlo vydržať ešte pol hodku,ale náladu mi to nepokazilo.
A nemožem otvoriť tie výsledky na SADS,neviete ako nato?
A nemožem otvoriť tie výsledky na SADS,neviete ako nato?
Nech sa paci:
http://www.sads.sk/admin/files/kalendar ... ky_567.zip
Len taky maly postreh, chalani, ked pouzivate na registraciu shootingareu mohli by ste prioritne nahadzovat vysledky tam?
Je to prve miesto, kde to strelci hladaju.
Dikes za vsetkych.
http://www.sads.sk/admin/files/kalendar ... ky_567.zip
Len taky maly postreh, chalani, ked pouzivate na registraciu shootingareu mohli by ste prioritne nahadzovat vysledky tam?
Je to prve miesto, kde to strelci hladaju.
Dikes za vsetkych.
Ďík Rasťo,výsledky som našiel,len sú zazipované a neviem to otvoriť. 
Tak bohuzial s tym ti uz nepomozem. TO uz je zlyhanie jednotlivca
.
Posli mi do PMky mail a poslem ti ich rozbalene.
Posli mi do PMky mail a poslem ti ich rozbalene.
Náš squad bol lepší ako počasie v závere
.
Moja súťažná premiéra po zime a bez tréningu- za seba vyslovujem spokojnosť. Balistikovi gratulujem! (a to si mal pindov počas pretekov, že ako ti to ide nahovno
)
Moja súťažná premiéra po zime a bez tréningu- za seba vyslovujem spokojnosť. Balistikovi gratulujem! (a to si mal pindov počas pretekov, že ako ti to ide nahovno
Pretek vyborny, squad vyborny ...
Balistik: asi jej vadilo to, ze som ju poriadne vypucoval.. V skutocnosti ale zblba na tom stage kvoli mojej ruke, nebolo to zbranou. (na dalsich stage slapala bez problemov)
Skoda toho ako ten stage dopadol, po prepocitani bodov, by som mal v preteku cez 93% ... ale kazdy musi raz dostat DQ, tak preco nie v Tekove a aspon mi to dal Robo a nie niekto neznamy
Balistik: asi jej vadilo to, ze som ju poriadne vypucoval.. V skutocnosti ale zblba na tom stage kvoli mojej ruke, nebolo to zbranou. (na dalsich stage slapala bez problemov)
Skoda toho ako ten stage dopadol, po prepocitani bodov, by som mal v preteku cez 93% ... ale kazdy musi raz dostat DQ, tak preco nie v Tekove a aspon mi to dal Robo a nie niekto neznamy
Duško (cubitko) ale išou si jak pííííla
Trochu mrzí, neteší, ale zaslúžene 
-
inspiring_ptolemy
Rastík a na čom by si sa potom bavil. Sranda musí byť aj keď ti zbraň nestrieľaChalani s SKP Trenčin vymente zbrane, na tie vase závadove špecialy sa nedalo pozerat
Ale ste sa všetci chytili
tešim sa na dalši pretek s vašou partiou.
veru- vidíme sa v Čachticiach